vinyl_master Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 http://www.amazon.com/Pioneer-SP-FS52-LR-Designed-standing-Loudspeaker/dp/B008NCD2S4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Нека не са мониторни. Точно такива смятах да ти препоръчам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Dali Zensor 5 или 7. Focal, Taga...има и други... П.П. Пламене, я кажи какво щеше да препоръчаш..., че се чудя тука за едни букшелфове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 http://www.amazon.com/Pioneer-SP-FS52-LR-Designed-standing-Loudspeaker/dp/B008NCD2S4 Това не се предлага в България, да не казвам дори и Европа. Ти лично чувал ли си ги? Точно такива смятах да ти препоръчам. Не ми вършат работа монитори в случая. ----------------- Пичове, говорим за модели, които сте чували и сравнявали. Аз също мога да изреждам марки, за които съм чул, че са ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Е добре де, Dali Zensor 5 или 7, както и Фокал, не си спомням точно модела...беше отдавна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Не ми вършат работа монитори в случая. Ами нормално - хората ползват мониторите най-вече да гледат от тях, а не да ги слушат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 За момент си повярвах, че дните до празниците ще бъдат относително спокойни.... Това даже е по-добро: Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Когато това си топли гъза на Пс3-ката ти става така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Намирам известна връзка между аватара ти и горната снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 host, върти ми се един спомен, че сме се срещали в Стария град да ти дам малко коте Има ли нещо такова и ако да, това ли е добичето? П.С. Разгледах си старите теми, бая животни съм раздал на младини Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Ще ти го кажа по-нататък, сега не съм вкъщи.... Браво! Много читаво направен казан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 А за слушалките, мисля, че колкото и да са хубави, слушането с тях, особено силно, в крайна сметка уврежда слуха. Може би е субективно, но аз не мога да търпя слушалки, а съм слагал доста добри. Няма такова нещо. Всичко обаче е до слушалки. Ангел го е казал по-назад. А например моите имат защита и примерно ако си напаткан и жулиш волумето на мах - те сами не го вдигат. За абсолютно всичко е помислено просто... Аз по-добър продукт на СОНИ не съм имал. Браво! Много читаво направен казан. Който разбира знае какво да каже! И най-после без да мисирства. Някой път ще ми гостуваш и ще те заведа при тоя човек - невeроятен тимизчия е. И между другото този казан не само прави директна преварка - всичко по колоната е правено ръчно. Досега си пихме виното двамката и се видя налице колко точно е важно декстеритито при контрола на огъня - служителят му при еднакво количество джибри изкара 15 литра материал по-малко. А той не само изкара повече, но го изкара и както е "по учебник", онзи народния учебник с тънката нетрепваща струйка и непомръдващите с часове градуси.... Страшен пич. А казана - КАЗАНА е едно от може би последните места, чиято идилия могат да опишат само старите писатели, които вече отдавна не са сред живите... Срещите, хората, лафа, атмосферата.... Всичко е един път.... Започвам да си мисля, че затова копоите искат да унищожат този може би последен бастион на един измъчен народ. Но там ще има вече прожекция на тема "AND THERE WILL BE BLOOD" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Мале, мале, колко неграмотност има по тоя свят... Ужасявам се. Майки в една ФБ група... На едната бебето и било на 4 месеца и полУвина, на другата детето паднало долО на земята... Няма читав пост. Защоооооооо?! Защо сме толкова неграмотни и безхаберни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Мале, мале, колко неграмотност има по тоя свят... Ужасявам се. Майки в една ФБ група... На едната бебето и било на 4 месеца и полУвина, на другата детето паднало долО на земята... Няма читав пост. Защоооооооо?! Защо сме толкова неграмотни и безхаберни... Не само че са неграмотни, ами са и доста прости, ако им чуеш разсъжденията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Кибрита е като жената. Ако е влажен - еби го... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 А най-лошото е, че не им пука, че са неграмотни...и няма начин да ги убедиш, че това има значение... Насе, което си е истина, си е истина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Не знам, хора. Работата не отива на добре. Прости не, ами... Аз не претендирам да съм най-умната, но като чета повечето неща се успокоявам...Едната написала: "Имам контракции на 5 мин., да ходя ли в болницата, какво следва?" На косъм бях да и отговоря: "Нищо, изчакай час-два, виж какво ще стане... Може раждането да ти се размине. Седни пий едно кафе"Магданозе, един екзистенциален въпрос ме мъчи. Кое е по-лошо, да осъзнаваш, че си тъп и да продължаваш да си действаш така, или да не осъзнаваш, че си тъп?!?!?!?Най-страшните фрази за върха на човешкото интелектуално падение са: "Е, к'во толкова?!" и "Не съм само аз, що ми правиш забележка само на мен?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Галче, най-зле е да осъзнаеш, че си по-умен от останалите около тебе (поне повечето от тях) и да си принуден всекидневно да комуникираш с тях. Едит: Сега да не си помислиш, че визирам нашия форум...аз затова още вися тука, щото сме се събрали все отбор юнаци, горе-долу на едно равнище. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Мале, мале, колко неграмотност има по тоя свят... Ужасявам се. Майки в една ФБ група... На едната бебето и било на 4 месеца и полУвина, на другата детето паднало долО на земята... Няма читав пост. Защоооооооо?! Защо сме толкова неграмотни и безхаберни... Спри да влизаш ВЕДНАГА, ама ВЕДНАГА в бгмама Галче, най-зле е да осъзнаеш, че си по-умен от останалите около тебе (поне повечето от тях) и да си принуден всекидневно да комуникираш с тях. Не думай, птеромисриски... Водата е мокра, даже и китайската... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Ееее...таман си мислех, че не ми говориш вече....пък ако сега аз не бях пуснал тоя пост - ти можеше да си помислиш същото ; та...всичко е ясно - говорим си още. (познай кой от двамата е тоя, дето пада под масата ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Казал съм отдавна, че все пак не сме в 6-ти, не случайно казвам 6, но не си мисли, че е така, както си мислиш. Както знаеш обаче аз сериозните неща ги коментирам лице в лице. Мисирщините са едно друго, леко силно кисело вино,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Както знаеш обаче аз сериозните неща ги коментирам лице в лице. Искаш да се бием ли? Едно време един от форума ми беше определил място и час за същото, ама тъй като аз съм над тия неща, му пратих моите щатни биячи, които винаги са ме спасявали в подобни ситуации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Искаш да се бием ли? Едно време един от форума ми беше определил място и час за същото, ама тъй като аз съм над тия неща, му пратих моите щатни биячи, които винаги са ме спасявали в подобни ситуации. Защо са искали да те бият? Аман от интернет биячи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Ами бях му затворил темата заради системни нарушения на правилата....то само аз да бях...и Любо са го викали на среща...и други май. А между другото Гугъл отново кърти миФки - подредете пъзелите преди да е минало 12! ....това трябва да успея да си го запиша по някакъв начин...мамка му...имам само 10 минути да намеря способ... Едит: Йеееее....записах го - 2 минути преди 12, сега може и да го махат. Едит2: Махнаха го, както си и знаех...но бат' ви Пламен подреди за няколко минути всичките музикални пъзели и даже записа процедурата в 46-мегабайтов файл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Искаш да се бием ли? Едно време един от форума ми беше определил място и час за същото, ама тъй като аз съм над тия неща, му пратих моите щатни биячи, които винаги са ме спасявали в подобни ситуации. Все едно не знаеш - ФОРОМА в Тракия околко 7.30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.