Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не ме учудва контейнера с големия хард диск...все пак гледах на живо когато го товареха... :laughing1:  Повече обаче се изненадах от инфото в уикипедията, коя фирма кога и коя друга фирма е придобила - аз знаех за някои придобивки след 2000-та, но всъщност те били много повече и сега човек като купува хард диск от дадена марка, реално не знае точно диск от коя фирма си е купил, предвид всичките тия сливания между фирмите.

1967: Hitachi enters the HDD business
    1967: Toshiba enters the HDD business
    1979: Seagate Technology founded
    1988: Western Digital, then a well-known controller designer, enters the HDD business by acquiring Tandon Corporation's disk manufacturing division
    1988: Samsung enters the worldwide HDD market, previously having manufactured Comport disk drives for the Korean market
    1989: Seagate purchases Control Data's HDD business
    1990: Maxtor purchases MiniScribe out of bankruptcy, making it the core of its low-end HDDs
    1994: Quantum purchases DEC's storage division, giving it a high-end disk range to go with its more consumer-oriented ProDrive range
    1996: Seagate acquires Conner Peripherals in a merger
    2000: Maxtor acquires Quantum's HDD business; Quantum remains in the tape business
    2003: Hitachi acquires the majority of IBM's disk division, renaming it Hitachi Global Storage Technologies (HGST)
    2006: Seagate acquires Maxtor
    2009: Toshiba acquires Fujitsu's HDD division
    2011: Western Digital proposes acquiring Hitachi's HDD division
    2011: Seagate acquires Samsung's HDD division
    2012: Western Digital acquires Hitachi Global Storage Technologies
    2012: Seagate acquires Lacie

В тоя ред на мисли и по повод последното от списъка се чудя терабайтовата сфера на LaCie тяхна ли е или всъщност е на Seagate. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=dLfPKrhwCCM

Пълна лудница е около тоя филм. Какъвто и ще да се окаже - ще потроши бокс офисите...

-------------------

Аз съм с тая тема, дето Ангел я показа преди време. Много е весела, но като видя мангала на снимка и ми се повдига. Иначе в Тубата плъзгача ми е светлинен меч...  :grin:

Ако има след новата година прожекция ще го гледам, че сега няма ред :)

Поне 1 месец ще го излъчват. Да не кажа и повече. Даже съм сигурен, че ще подминат месец. С колко точно е малко относително.

Честито и от мен. Живи и здрави да сте :).

Спомням си времената когато почти всички тук пишещи бяхме под 20 годишни. Каква стана тя за малко над 10 години...

Аз съм запазил Д-бокс + 3д за 22ри Декември ... Екоплекс, Пловдив. Билети само на място. Ние бяхме първата резервация за 22ри

Поне 1 месец ще го излъчват. Да не кажа и повече. Даже съм сигурен, че ще подминат месец.

Със сигурност ще е към 2 месеца или поне докато има по десетина човека на прожекция. Снощи влезнах в сайта на Синемата да проверя какъв е наплива - има достатъчно места дори още за първия ден на прожекцията.

Аз отказвам да го гледам на нещо различно от IMAX. Въпросът е дали около 20-ти януари ще го дават все още в IMAX-а или да си дам зор и да го гледам на 6-7-ми януари?

Аз съм супер хайпнат! На 18ти в десет сутринта ще ходя на прожекция. Надявам се след това да се добера до компютър, за да споделя впечатления. :)

Ето ви сега по-здрав с този невероятен кавър на paint it black:

Баси....китайският съпорт бележи нови висини! Мислех си, че съм провел най-нелепия диалог с китаец (пускал съм го в тоя пост), но имало и по-тежки случаи.

Въпрос на посетител на китайски сайт за продажби и отговор от китайския "съпорт" на сайта:

By  Danell Wilkins Sep-06/2015 10:09:08

Question::
Is this Microphone Good to use for singing  a fast Reply will be appreciated !!!

Reply:
Hi Danell, this microphone is good to use for singing a fast Reply. Thank you for your inquiry.!

:Facepalm: Кратко и ясно...ама като не ползваш препинателните знаци и главните букви по предназначение, особено в разговор с китаец...

Капчица интерес не проявявам към Star Wars, Batman, Superman и др. подобни. Какъв нърд съм, не ми е ясно :)

FALLOUT-ски, как какъв!!!

Аз съм супер хайпнат! На 18ти в десет сутринта ще ходя на прожекция. Надявам се след това да се добера до компютър, за да споделя впечатления. :)

Младеж:

12348097_10205446659950076_3634234166299

Find you, RAPE you and KILL you, not necessarily in that order!

Капчица интерес не проявявам към Star Wars, Batman, Superman и др. подобни. Какъв нърд съм, не ми е ясно :)

Истински. Изброените са комерсиални боклуци. Може би с частично изключение на SW, които са просто посредствени откъм фантастика. 

btw, сигурно ще идем да го гледаме все пак с жената. Че тя обича кино, а почти не са останали сносни филми за гледане...

Истински. Изброените са комерсиални боклуци. Може би с частично изключение на SW, които са просто посредствени откъм фантастика. 

btw, сигурно ще идем да го гледаме все пак с жената. Че тя обича кино, а почти не са останали сносни филми за гледане...

Dark Knight от новите батмани си е доста добър филм. Супермен и Спайдърмен са абсолютни повърни.

......

Дано тоя път поне не са го олекотили с разни прекалено комични или невъзможни ситуации (като пускането на компютърния вирус в системата на извънземните, явно също ползващи я Windows, я нещо подобно :lol: ). Освен това ми е чудно кога най-после ония некадърници - руснаците, ще вземат да спасят поне веднъж света от извънземните...баси...що филми минаха и нито един път не успяха да се класират покрай Великите, дето всичко става на тяхна територия. :laughing:

:Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:

12346370_10208196299244917_8524144825431

МОЙ ПРЕАТЕЛ Е АВИАЦИОНЕН МЕХАНИК В ЛУФТХАНЗА ТЕХНИК СОФИЯ! ТОКУ ЩО МИ ИЗПРАТИ ТАЗИ СНИМКА !11!! И АКО ТОВА НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО - НЕ ЗНАМ КОЛКО ПОВЕЧЕ. САБОДЕТЕ СЕ ХОРА!11!!1!!1!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...