PSYCHOSIS Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Кофти. Да чукна на дърво, досега не съм имал проблеми със съседи. В Пловдив има един военен, с който се водят дългогодишни кавги, като зрител знам, че е адски неприятно. Дано да няма ескалиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Има ли тема на която тук да няма спецове ??? Нещо си се объркАл. Спецът във форОма е само един. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Ти къде видя някой да говори за 0? Ако това са ти интерпретациите, по-хубаво си задръж уреда и си стой у вас... Нима ме гониш? Лошо, Седларов, лошо...а ако го настроя да показва 1 децибел ще ме пуснеш ли пак...щото на повече от 1dB не смея, че може да ти се стори много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Кофти. Да чукна на дърво, досега не съм имал проблеми със съседи. В Пловдив има един военен, с който се водят дългогодишни кавги, като зрител знам, че е адски неприятно. Дано да няма ескалиране. Проблемът не е толкова мой, колкото на целия вход... И тъй като вече 6 години нищо нормално не помага, време е да минем към по-ненормални неща.... На практика може да си абсолютно сигурен, че в тази държава най-пазени са нарушителите... До последно и с всички средства. Нима ме гониш? Лошо, Седларов, лошо...а ако го настроя да показва 1 децибел ще ме пуснеш ли пак...щото на повече от 1dB не смея, че може да ти се стори много. Почваш да говориш тотални глупости вече.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Ааа що...кат' съм тръгнал да троля, поне да го правя докрай....пък и гледам, че ми се връзваш. ------------ А гледам, че пак дошло време за геминидите...обаче тия журналя така и не се научиха да си пишат правилно статиите... Тази вечер наблюдаваме най-големия метеоритен дъжд за годината. Метеорен поток ще може да бъде наблюдаван от цялата територия на страната на 14 декември, около 20 ч. вечерта, съобщи за БНР. Метеоритите ще се виждат най-добре извън града..... Явно изобщо не правят разлика между метеор и метеорит и човек остава с впечатлението, че "метеоритите щели да се виждат най-добре извън града", защото избирателно избират да падат само извън градовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Сбийте се в кал... По монокини :-D:-D:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Каквото чуваш ти, такова чувам и аз ... Ти сега ще кажеш, че колкото ти е топло на теб толкова ми е топло и на мен, но аз ще повикам Галин на помощ за да те опровергае Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Ти разлика между каквото и колкото правиш ли или и там си като на климатични теми? Този път вече и зюмбюлите цъфнаха из градините посред декември.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Нещо си се объркАл. Спецът във форОма е само един. Прояви малко скромност, де. Не е добре човек да се самоизтъква.... Ти сега ще кажеш, че колкото ти е топло на теб толкова ми е топло и на мен, но аз ще повикам Галин на помощ за да те опровергае Всъщност...(май наливам водица в твоята мелница), ама на теб ти е много по-студено. П.п. А когато един ден попаднеш в специално отреденото кътче за програмисти в ада, вероятно ще помолиш обслужващите таласъми да подкладят още малко огъня, че белки се сгрееш и ти най-сетне.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 П.п. А когато един ден попаднеш в специално отреденото кътче за програмисти в ада, вероятно ще помолиш обслужващите таласъми да подкладят още малко огъня, че белки се сгрееш и ти най-сетне.... Пфффф аз сигурно ще взема да им помагам по собствено желание, че баш на мен ще ми се паднат някакви мърди и ще измръзна докато се задействат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Аз мисля, че като част от тормоза, тебе ще те накарат сам да си сечеш и цепиш дървата... С тъпа брадва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Аз мисля, че като част от тормоза, тебе ще те накарат сам да си сечеш и цепиш дървата... С тъпа брадва... Мне, ще го оставят да пише софтуер на IBM XT с монохромен монитор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 По скоро ще го оставят да работи с допотопен компютър на 12" монохромен монитор, с обикновен офисен стол, с китайски (от най-китайските) четирисимов андроиден телефон и без отопление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Един по-добър вариант на картинката дето я пусна Мидекс в спора му с Виден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 E как така няма да спори!? Толкова е забавно - никога не се дава Аз мисля, че като част от тормоза, тебе ще те накарат сам да си сечеш и цепиш дървата... С тъпа брадва... Аппппффффф че аз това съм го правил бе. Къде рипаш изобщо? Та после даже си взех една малка брадвичка, 2-3 ножа и едно сатърче за да става по-лесно (за подпалките говоря). И като ме бяха видели какво нося и малките се разбягаха и после ми разправяха, че едното циганче разправяло на другите "Внимавайте с Вишото, нещо е изчаткал и тука ще ни накълца на кайма както си спим ако го ядосаме - то така от много учене нещо му е станало и сега си е донесал комплект ножове, сатъри и брадви..." 2 седмици стъпваха на пръсти покрай мене... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Asus z97-K i5-4690k + CM Hyper T4 16GB Kingston Fury Sapphire R9 290x CM V850 - утре ще го пробвам още веднъж и ако няма признаци на живот, ще го върна. Много ме е яд, защото няколко източника го хвалят като най-доброто захранване в този диапазон в момента. В момента си правя нещо като компютър. За момента все още няма подходяща видео картата. Останалите параметри обаче са подобни. В рамките на месец би трябвало да те изпреваря. До момента ми струва около 200 лева... Като крайна цена би трябвало да ми легне 500 лева всичко... Втора ръка разбира се. Финалната цел е 2х6 ядрени Xeon с HT и 72gb ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Нещо като компютър?!И 72 gb RAM е доста по-малко от 500 лв?А процесора колко струва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Нещо като компютър?!И 72 gb RAM е доста по-малко от 500 лв?А процесора колко струва?Говоря за всичко. До момента имам кутията(захранване + дъно) един 4 ядрен Xeon и 16gb ram(ecc registered). В момента чакам модула за втория процесор. След нова година ще поръчам и допълнителната памет и 6 адрените процесори. По друг начин да се изразя. Машината за 200 лева вече си работи. Просто не е ъпгрейдната до това което искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 До момента ми струва около 200 лева... Това е нечовешко! Или си пазарувал от роднина с 90% отстъпка, или от "сенчестия" пазар Отивам да рева в тоалетната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Ибаси, пичове, от де ги вадите тез втора ръка компоненти? И как разбирате дали си заслужава дадената бройка или не? То излиза, че за 500-600лв ше си направя баси зверската машина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Това е нечовешко! Или си пазарувал от роднина с 90% отстъпка, или от "сенчестия" пазар Отивам да рева в тоалетната...ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 За еbay си трябват много чакане, ровене, нерви и късмет. Аз лично не съм фен, защото в повечето случаи частта няма гаранция или е международна. @чистача - за 500 лева може да си сглобиш много прилична машина втора ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Еми, съвсем искрени поздравления. Ама съвсем искрени Аз междувременно набързо смених 290х за 390, ей така за новичко. Хем е с backplate, да не увисва. Мисля с това да приключа с computer-related разходите за следващите няколко години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Да бе, то може, ама ме притесняват компонентите и надеждността им Все пак не съм човек, дето с това си има работа постоянно. Последната ми машина беше лаптоп за 1.8к и вече 4-та година нямам никакви ядове с него, ама почва да остарява и скоро ще трябва да се взима нещо по-мощно. Догодина може и да поразгледам пазара и да видим. Иначе положението е ясно - 1000-1100 доларес и си тръгваш доволен с нова машина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.