Godfather Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 https://youtu.be/7AR3RGNbKyI :Facepalm: WTF???!!! Какъв ви е проблема с клипа. Няма тролейчета ли Да речем можеше поне да хванат някой професионалист да им напише надписите на английски както трябва. Не, че това нещо може да има какъвто и да е "успех" в чужбина де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Ми знам къде се правят тия неща. Само, че е в "тъмната" част на града и нямам желание да стъпвам там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Психоза, какво взе в крайна сметка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Психоза, какво взе в крайна сметка? Asus z97-K i5-4690k + CM Hyper T4 16GB Kingston Fury Sapphire R9 290x CM V850 - утре ще го пробвам още веднъж и ако няма признаци на живот, ще го върна. Много ме е яд, защото няколко източника го хвалят като най-доброто захранване в този диапазон в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Аз съм много щастлив, че бизнеса му отиде на кино. Тоя боклук заслужава единствено клетка в затвора. Или психиятрията. Ти Вервай ми, младежо, едва ли знаеш половината... Сглобих си новата машина. Не беше чак толкова страшно, колкото си мислех Като прекараш известно време в четене на инструкции и гледане на демонстрации всичко ти се струва логично и естествено. Разбира се, тъй като съм карък от световна класа, не се мина без проблеми - новото захранване любезно отказа да работи. Как мога да проверя дали наистина има дефект, или аз съм объркал нещо? Най-якото е, че всичко тръгна от воле - според интернет при смяна на дъно и процесор, особено при преминаване от АМД на Интел (или обратно), е почти невъзможно Уиндоус да захапе. Не само че захапа, ами абсолютно всички програми си работят, все едно нищо не съм барал. Това доста смекчи гнева ми заради захранването. Възможно е форОмни професори да те полазят, но - усети ли вече свободата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Какво имаш предвид, Калинке, каква свобода? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Вече не можеш Упека яйце на кутията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Идвай, сладолед! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Аз съм много щастлив, че бизнеса му отиде на кино. Тоя боклук заслужава единствено клетка в затвора. Или психиятрията. Чак за затвора - не бих казал, но си заслужават отлива на клиенти по начина по който работеха. За психиатрията - да. Това човек сам да си пее на рекламите за да икономиса някой лев е меко казано смешно. Учудващо е отслабнал - аз го помня беше от калибъра на Пеевски. Тогава като ме изнерви и повече не съм го виждал, нито имах желание да се занимавам с подобни селски пръчки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Asus z97-K i5-4690k + CM Hyper T4 16GB Kingston Fury Sapphire R9 290x CM V850 - утре ще го пробвам още веднъж и ако няма признаци на живот, ще го върна. Много ме е яд, защото няколко източника го хвалят като най-доброто захранване в този диапазон в момента. Машала . Успя ли да ги намериш втора ръка или се ръсна малко повече за нови? Възможно е форОмни професори да те полазят, но - усети ли вече свободата? Вече не можеш Упека яйце на кутията Видене, престани да пишеш глупости! За стотен път ти казвам - информацията ти е от 1996-та, а оттогава насам много неща се промениха. Интересно ми е какви яйца ще пържи на АМД процесорите от по-ново поколение при положение, че повечето тротват над 55-60 градуса... Старият ми Феном 965 не беше стабилен над 55 градуса, затова гледах да го държа под 50, Интела ми сега не е стабилен над 85 градуса, като под товар държи ~65-75 в зависимост от това дали е клокнат или не. Така или иначе пак ще може да попържи малко сланина, но на картата , защото там нещата са малко по-различни. 290х е малко по-специална откъм градуси Психоза, тествай я малко Сапфирката и ми кажи какви градуси държи при различните игри, че ми е интересно да я сравня с моята ПоверКолор Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Никакви глупости не пиша аз - един отоплителен уред по-малко има човека, ако разкара и картата ще спести от втори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Не съм имал никакви проблеми с Атлона, около 25 градуса на idle, към 45-50 при товар. Това ако е печка, дай ми още Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 За психиатрията - да. Това човек сам да си пее на рекламите за да икономиса някой лев е меко казано смешно. Учудващо е отслабнал - аз го помня беше от калибъра на Пеевски. Тогава като ме изнерви и повече не съм го виждал, нито имах желание да се занимавам с подобни селски пръчки. Нали не си толко' зле, че да си мислиш, че го правеше, за да пести пари??? Инак чак като Пеевски нямам спомен да е бил, но беше по-пълен определено. Говоря за 1997... Но още от ония времена той си мисли, че е слънце.... ====================== Ми що го смени бре, Румяно? Седи с него, що зимаш Пентиум? Ей го на - Ангел си топлеше къщата с няколко подобни продукта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Не е взел Pentium, а i5 аз до колкото разбрах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Видене, Форбс ако са публикували статия за глупостите относно климата - поне нея ще прочетеш ли? http://www.forbes.com/sites/alexepstein/2015/01/06/97-of-climate-scientists-agree-is-100-wrong/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Не е взел Pentium, а i5 аз до колкото разбрах. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! ВАЖНО Е, ЧЕ АМД ГРЕЯТ КАТО ПЕЧКИ! ЯСНОЛИТИЕ?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Ми що го смени бре, Румяно? Атлонът го взех, защото беше най-добрият в съответния ценови диапазон. Същото "правило" използвах и при избора на новия процесор, както и на всички останали компоненти в интерес на истината. Нямам никакви афилиации нито към червения, нито към синия, нито към зеления отбор Единствената марка, по която незнайно защо точа лиги, е Noctua, но техен продукт няма да си взема, докато не започна да изкарвам по 10к на месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 как пък 290х е по-добро от GTX970 ? или просто цената е фактора ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Гледах много сравнения, картите са приблизително на едно ниво - при определени условия едната има предимство, при други - другата. В случая намерих много добра оферта втора ръка. Първоначално планирах R9 390, която също е на това ниво по производителност, но въпросната 290х е с около 350 лв по-евтина, което се оказа решаващ фактор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Видене, Форбс ако са публикували статия за глупостите относно климата - поне нея ще прочетеш ли? http://www.forbes.com/sites/alexepstein/2015/01/06/97-of-climate-scientists-agree-is-100-wrong/ Не знам, но ДВЕСТА държави си стиснаха ръцете и предприемат мерки, свързани с климатичните промени. как пък 290х е по-добро от GTX970 ? или просто цената е фактора ? НИКАК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! ВАЖНО Е, ЧЕ АМД ГРЕЯТ КАТО ПЕЧКИ! ЯСНОЛИТИЕ?!?!?!? Извинявай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 как пък 290х е по-добро от GTX970 ? или просто цената е фактора ? Ами ето така . Малко по-добра е. НИКАК. Да почваме да бенчим тогава? Ти си с 970, аз с 290х. Да вземем да ги сравним ли? Извинявай. Прощавам ти! :moon: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Прощавам ти! :moon: Забрави да поискаш да ти целуне ръка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Нека не прекаляваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Има ли тема на която тук да няма спецове ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.