Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ясно е, че човекът не се е стремял да направи нещо професионално, но защо все пак не се е обърнал към някой професионалист, за да му обясни малко от тънкостите на занаята, щото то не става само да намериш няколко зализани коли, да хванеш няколко мадами + Коцето със субарото и да почнеш да снимаш....но пък поне ентусиазъм не му липсва на човека.

Нищо не се е променило от 1997 насам - същият тъпак, същите претенциЙ ...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Трейлъра естествено...и понеже знаем, че всеки трейлър е изключително напудрен и често дори заблуждава гледащия го, че филмът ще е много як (а всъщност после се оказва точно обратното), та...като гледаме "най-доброто", можем да си представим и останалото.

Кое-коментарите, трейлъра или самия филм?

Трейлъра и филма като цяло.

И на всичкото отгоре ще е по кината.....тия луди ли са?

Какви кина, надписите преди и след клипа са пълен фарс, това е най-жалкото - че се вземат насериозно, а не могат едно озвучаване да спретнат да им чуем приказките. Иначе актьорската игра - колкото-толкова, няма да ги плюя.

Не разбираме я...обаче пък от друга страна какъв въртящ се златен 3D надпис "VISIO entertainment"  е избарал в началото на трейлъра...а и съчетано със заглавието на статията "Жоро Визиото с разтърсващ филм..." - кажи ми сега как да не отиде да го гледа човек тоя филм. Дали ще го пуснат в IMAX версия? :popcorn:

Аз съм много щастлив, че бизнеса му отиде на кино. Тоя боклук заслужава единствено клетка в затвора. Или психиятрията.

Сглобих си новата машина. Не беше чак толкова страшно, колкото си мислех :) Като прекараш известно време в четене на инструкции и гледане на демонстрации всичко ти се струва логично и естествено.

Разбира се, тъй като съм карък от световна класа, не се мина без проблеми - новото захранване любезно отказа да работи. Как мога да проверя дали наистина има дефект, или аз съм объркал нещо? 

Най-якото е, че всичко тръгна от воле - според интернет при смяна на дъно и процесор, особено при преминаване от АМД на Интел (или обратно), е почти невъзможно Уиндоус да захапе. Не само че захапа, ами абсолютно всички програми си работят, все едно нищо не съм барал. Това доста смекчи гнева ми заради захранването.

Май случая е към темата "въпроси и отговори" или поне компютърния раздел.Може всичко да е.Защо мислиш,че захранването е проблемно?

с мултицет или тестер за захранващи блокове 

Това което можеш да направиш винаги, сам и да индентифицираш проблема със отделни стъпки

>>>>>>

изкарай ВСИЧКИ кабели

провери си захранващия кабел/ ако имаш друг сложи него / виж си копчето "включено/изключено" на захранващия блок

свързваш САМО ДЪННАТА ПЛАТКА - без хардове, махаш видеокартата, махаш паметите - и пускаш ... перката върти ли? пищялката пищи ли за памети?

ако върти и пищи >

слагаш САМО паметите - старт бутон ... върти ли перката на ЦПУ-то? Ако върти и пищялката не пищи ...

слагаш Хард ... вързваш САМО ВГА кабела ... има ли картина? зарежда ли операционната ? ако зарежда > 

гасиш, слагаш си и външната ВГА карта,  пак тест дали зарежда ... ако и сега зарежда > 

едва сега си слагаш кабела за интернет/усб хъб и т.н. периферии като мишки и т.н. пак едно по едно и пускаш и гасиш след всяко добавено нещо

успех ;)

Защото сложих старото и всичко тръгна. Сега чета за един тест - свързване с кламер на зелена и черна жица, ама при мен всички са черни и не мога да разбера кои точно трябва да свържа.

host, всичко това го направих - нищо не върти, дори LED на дъното не светва.

При едно и също състояние на всички останали компоненти новото захранване не тръгва, старото тръгва. Затова смятам, че в него е проблемът.

От Altech. При всички случаи би трябвало да имам 15 дни за връщане на продукта без основание, така че не се притеснявам (особено много).

host, убеди ме, няма да пъхам нищо :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...