Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Прибирам се от фитнес .........майчина на ВиК :angry1  :angry1  :angry1

Чудя се коя ли е майката на ВиК-то, че и аз съм я споменавал от време на време....и майката на ЕВН също...и разни други майки... :popcorn:

...а конецът на Психозиса все пак е дал фира - току що видях негов пост в раздела за игри...язък...за конеца де... :ghost

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Едни деца на улицата ми се смяха, че съм рошав. Срамът е непреодолим. Отивам да се беся с конец за зъби.

Ще ти трябва нещо по-издържливо :lol:

То и конците напоследък започнаха да ги внасят от Китай, така че и да се обесиш с кеф вече не става...затова: "Подкрепете българското!" - купувайте само продукти родно производство и няма да имате проблеми в начинанията си. b35347cd4366ac94.gif

В интерес на истината без конец издивявам. Ползвам го след всяко ядене, дори да е било само вафла. Не понасям да имам нещо между зъбите. Даже понякога си разкървявам венците от невнимание или бързане, което е много глупаво, но като действаш машинално така се получава.

giphy.gif

Е тва е гъз :D

http://giphy.com/gifs/3o8dp6Et6pJtYUoIGA

Това е  много неща, но не и ГЪЗ!

П.п. Ей за това ще си ходиш ерген, недоклатен и ще мрънкаш по форумите....

Това е  много неща, но не и ГЪЗ!

П.п. Ей за това ще си ходиш ерген, недоклатен и ще мрънкаш по форумите....

Няма да е за тва :D

заради ТУ е :lol: и в последно време заради чалгата :P 

Recovery, greshka. Pisha ot dopotopen telefon.

Ред. Я някой да метне дискусията в андроид раздела. Сега го мъчим с колегите.

Какво толкова се промени с новите светофари, че задръстванията придобиха чудовищни размери? Тъкмо си викам, че поне едно положително нещо (секции за ляв завой) има, а то к'во стана... Вече не знам кому да пожелавам уважение на родителката.

Селяка качил се на каруца не признава ни секция за ляв, ни за десен завой... той САМ може да реши кога и къде да мине и определено ДРУГ не може да му каже.

Защо си помисли,че ще намалеят задръстванията :D В Пловдив хем има таймери и пак тъпото племе не тръгва като му светне зелено.

Какво толкова се промени с новите светофари, че задръстванията придобиха чудовищни размери? Тъкмо си викам, че поне едно положително нещо (секции за ляв завой) има, а то к'во стана... Вече не знам кому да пожелавам уважение на родителката.

Просто секцията за ляв завой е допълнително време към общото, по две при това ;)

Ама първо няма кой да съобрази, че не навсякъде е нужна такава секция и второ... има едни кинти за усвояване....

П.п. Кольо, не ти е виновно ТУ-то. От там само не си излязал инженер, за друго няма вина.

П.п.2 Виж, да беше жена, да те разбера с това оправдание.....

Гледам китайците вече продават телефони и таблети с 5G, а наш'те тепърва въвеждат 4G-то...чудя се кога ли ще пуснат и тука 5G и кое ли "G" ще продават пък в оня момент китайците...

Гледам китайците вече продават телефони и таблети с 5G, а наш'те тепърва въвеждат 4G-то...чудя се кога ли ще пуснат и тука 5G и кое ли "G" ще продават пък в оня момент китайците...

Това, което е в евтините телефони и таблети, които китайците продават в момента е толкова "5G", колкото аз съм император от династията Мин. :lol:

В смисъл? Имам предвид, че не разбрах как точно 5G-то няма да е 5G, ами примерно 4.75G. :P

Знам, че китайците редовно раздуват цифрите, но в случая не става дума за ватове на тонколони, лумени на крушки и милиампери на батерии, а за спецификация, която или я поддържа, или не. ;)

Ангеле, виж ТУКА и ТУКА заглавията... Би могъл да направиш забележка и предложение за "презентация" и на ESPN, USA TODAY, SPORTS.FR, SPORZA.BE, Гадзета дело спорт и т.н.... Може и да им предложиш да чуят "Адаптация" на Васил Найденов... :grin:  

В смисъл? Имам предвид, че не разбрах как точно 5G-то няма да е 5G, ами примерно 4.75G. :P

Знам, че китайците редовно раздуват цифрите, но в случая не става дума за ватове на тонколони, лумени на крушки и милиампери на батерии, а за спецификация, която или я поддържа, или не. ;)

В смисъл, че 5G-то още не е излязло от "чертожните дъски" образно казано и въвеждането му реално се прогнозира да стане след 4-5 години. Операторите буквално преди година-две приключиха с изграждането на настоящите 4G мрежи, влагайки стотици милиони, които инвестиции първо трябва да се изплатят и второ трябва да се позапълни капацитета на 4G мрежата.

В този смисъл - да, а и след като внимателно прегледах офертите с 5G, установих, че всъщност става дума за 5G WiFi (802.11ac), което '5G' китайците са вмъкнали още в заглавието при останалите екстри, тактично пропускайки WiFi-то, за да може такива като мене да се заблудят, че мрежата е от 5-та генерация, а всъщност поддържаната мрежа си е 4G, така че грешката (да не кажа 'повредата') е в моя телевизор. :laughing:

В този смисъл - да, може би малко с предварение го предлагат, но пък същото важи и за утвърдените некитайски производители. Защото съм сигурен, че в този ASUS или в това Lenovo, както и в тази Nokia или в това Xiaomi например (които между другото се продават в един и същи китайски сайт) 5G-то е абсолютно едно и също и бачка на една и съща скорост без значение дали ще намерят някъде вече изградена 5G мрежа. :)

Ааааа, чакай сега, аз мислех, че говорим за мобилните, клетъчни 5G технологии (щото основно това се има предвид като се каже 5G, пък и връзката идваше от показаното мерене на трафика в сегашните 4G мрежи малко по-нагоре в темата). Това, което обаче виждаш в горните машини е познатия и навлезнал отдавна 802.11ac WiFi стандарт, който маркетинговите шемети неясно защо наричат 5G. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...