Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Това значение не присъстваше там, от където взех другото. Затова ще съм благодарен, ако не ме обвиняваш в необективност.

Определението, което си цитирал е същото, но с повече думи.

И все пак не мисля, че нещо, състоящо се от 2 стъпки може да се класифицира като "хореография".

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ами добре. Следващия път като си размахам ръцете ще го нарека хореография.

Следващия път като отидеш на мач и ги размахаш заедно с група хора и ние ще го наречем хореография :lol:

Това значение не присъстваше там, от където взех другото. Затова ще съм благодарен, ако не ме обвиняваш в необективност.

Напротив, точно под заглавието на малкия текст, който си цитирал има следното уточнение:

For other uses, see Choreography (disambiguation).

Мисля, че вече отделих прекалено много време в обсъждане дали (буквално) опъването на платнище и вдигането на разпечатки от определен брой хора почти по едно и също време, се кладифицира като хореография, за да обикалям из Интернет и да вадя разширени обяснения на думата от поне 3 независими източника.

Не съм видял такъв линк. Не съм го и търсил. Отворих, погледнах, другите значения изобщо не бяха свързани с това - затова не ги написах.

И според теб е правилно да се ангажират цели 12 полицая за да озаптят едно мекере, което се има за много велик и чак бягат от него? Наистина не разбирам първо защо е трябвало да се съберат цели 12 полицая и защо той върви към тях и те бягат, вместо да го направят на решето. Или поне да го гръмнат в краката и после докато се гърчи на земята за всеки случаи И в ръката...

Абсолютно. Отдавна трябваше да е прострелян този.

Кольо, ти си виновен, урочаса ми нексуса и той сгъна. Заради теб си поръчах Сони, докато реша кво ще правя нексуса...

С фирмената отстъпка само Сони мога да си позволя. Хуауей, Леново и прочие съм благодаря. Ако не ми го оправят сигурно след НГ ще си купя Нексус 5Х...Ама де да видим...

Ред. Тва с ориза е мега тъпотия. За силикагел не сте ли чували? Или за обикновена сода бикарбонат.

Ми Наско, на сестра ми на приятеля нексуса му се бъгна и той направо си взе s6 active. Но пък ти искаш да правиш хубави снимки :D

НЕ БЕЕЕ, недей сони.. Оня ден на един приятел водоустойчивото сгъна, та го сушиха в ориз

Сгънало е, защото приятелят ти не му е затворил капаците или му е преебал уплътненията. Няма как да сгъне иначе.

@Grimjau: Какво му стана на Нексуса? Моя си работеше без проблем като го продадох. 2 години вече почти.

Reboot loop. С клизма му върнах фабричните настройки, сега ще го нося на сервиз. Има 3 варианта - преебан пауър бутон, преебана платка, преебан софтуер. Поне това се намира като резултати из форумите. Но пък е в гаранция. Има още един вариант - някакъв скапан ъпдейт, защото ми го направи точно след ъпдейт на гугъл сървисите.

Reboot loop. С клизма му върнах фабричните настройки, сега ще го нося на сервиз. Има 3 варианта - преебан пауър бутон, преебана платка, преебан софтуер. Поне това се намира като резултати из форумите. Но пък е в гаранция. Има още един вариант - някакъв скапан ъпдейт, защото ми го направи точно след ъпдейт на гугъл сървисите.

Възможно е да е ъпдейт. Влиза се в Recovery и се ресетва от там до фабрични. Не ти е нужен сервиз ако след твоя ресет е спрял да го прави.

Пауър бутона на тоя телефон като се приебе изобщо не можеш да го пуснеш. Спира да работи изцяло, но това до колкото знам беше сменено в последващи хардуерни ревизии.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...