Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Еми кот такова, ко да го направя, ето тест на 3G, което потвърждава думите на Ангел. Тия от ленор са за Ибани и техните реклами

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Телетата имат най-смотаната мрежа какво се чудите...8 джи да пуснат все тая.В момента с Мтел 11мб/3мб 59ms през 3G.На Вива малко отгоре...

Тия от ленор са за Ибани и техните реклами

Абе само рекламите да са...тях от доста време за к'вот' се сетиш да ги :hump:...все им е малко. Вече приключих с някои от взаимоотношенията си с тях, а до април следващата година смятам да ги приключа съвсем.

Но като цяло няма как да направим тия тестове с точност те зависят от дадената клетка в този момент и нейното натоварване, отделен е въпроса, че ленор наистина имат кофти мрежа, точно тук в нас си личи и от силата на сигнала.

Ето силата на сигнала, може някой друг да сподели

Имаме различни тълкувания на думата "Хореография".

В началото ако се слуша без звук беше готино. После нищо не се случи.

Любопитен съм какво е твоето тълкувание... 

Любопитен съм какво е твоето тълкувание... 

Ами, определено нещо по-комплексно от разпъването на едно платнище и вдигането на А4 листове в даден момент.

Ами, определено нещо по-комплексно от разпъването на едно платнище и вдигането на А4 листове в даден момент.

Тъй като от прочетеното подозирам, че през живота си не си бил на мач, мисля да прекратим навреме разговора... :grin:

Виж, това дали аз съм бил на мач или не, по никакъв начин не влияе на определението за Хореография и това дали думата може да се приложи към по-горното видео. Което определение е:

choreography

the sequence of steps and movements in dance or figure skating, especially in a ballet or other staged dance.

Не можах да намеря нормално тълкувание на Български език. Ще ме извинявате.

Това, което е показано там - определено не е хореография. Това е просто.....нещо. Дори не знам как да го нарека. Презентация можеби.

Нарича се хореография. И тъй като става въпрос за футболни фенове на трибуни, не е особено логично да очаваш спектакъл на Нешка Робева - разбираш ли сега? 

Малко заглавия из елетронния печат, че друг под ръка нямам:

"Офанзива" събира пари за хореография на ЦСКА - Созопол

Феновете на ЦСКА с впечатляваща хореография

Хореографията на ЦСКА срещу Созопол - Sportal.bg

Сектор Г впечатли с хореографията на ЦСКА срещу Созопол! ВИДЕО

Та това, което виждаш на клипа се нарича хореография. 

Има го и другия момент, 12 британски полицая срещу човек с нож:

И според теб е правилно да се ангажират цели 12 полицая за да озаптят едно мекере, което се има за много велик и чак бягат от него? Наистина не разбирам първо защо е трябвало да се съберат цели 12 полицая и защо той върви към тях и те бягат, вместо да го направят на решето. Или поне да го гръмнат в краката и после докато се гърчи на земята за всеки случаи И в ръката...

По принцип на това нещо му се казва хореография, освен на другото което си мислиш.

И според теб е правилно да се ангажират цели 12 полицая за да озаптят едно мекере, което се има за много велик и чак бягат от него? Наистина не разбирам първо защо е трябвало да се съберат цели 12 полицая и защо той върви към тях и те бягат, вместо да го направят на решето. Или поне да го гръмнат в краката и после докато се гърчи на земята за всеки случаи И в ръката...

Ти случайно да си наясно, че английската полиция не е въоръжена? С какво да го направят на решето - с тийзъри? 

Ти случайно да си наясно, че английската полиция не е въоръжена? С какво да го направят на решето - с тийзъри? 

С трейлъри най-добре :lol: А за онази статистика за убити от полицията в Щатите, само да кажа, че наскоро четох друга - че има между 270 и 310 милиона огнестрелни оръжия в цивилното население из Щатите та и затова разликата е такава...

Те щатите са толкова адвансед вече, че си имат приложение да види човек, колко убити има в близост до неговото местоположение, само за последната година.

http://www.thetrace.org/2015/12/gun-deaths-interactive-map-2015/

И изхождайки от тия факти, можем да дадем оценка отличен на родната полиция, че не направи на решето, ММА боеца от острова, които потроши коли и вилнееше с чукове и кирки :)

A трябваше! 

но мен защо не ме е удрял полицай до сега?

А именно!

Срамно, нали? И какво се очаква от тях - да отидат на място и учтиво да го помолят да се засрами, а?

По принцип на това нещо му се казва хореография, освен на другото което си мислиш.

Ами добре. Следващия път като си размахам ръцете ще го нарека хореография.

Ами добре. Следващия път като си размахам ръцете ще го нарека хореография.

Цитирал си само това значение на думата хореография, което ти отърва, небрежно пропускайки другото разширено значение, в което влиза и показаното от Виден:

Choreography is the art or practice of designing sequences of movements of physical bodies (or their depictions) in which motion, form, or both are specified. Choreography may also refer to the design itself. A choreographer is one who creates choreographies by practicing the art of choreography, a process known as choreographing. Choreography is used in a variety of fields, including cheerleading, cinematography, gymnastics, fashion shows, ice skating, marching band, show choir, theatre, synchronized swimming, video game production and animated art. In the performing arts, choreography applies to human movement and form. In dance, choreography is also known as dance choreography or dance composition..

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...