Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пичуи, я да ви питам нещо което си го мисля и което си говорихме с жената. Ако стане в БГ някоя беля свързана с чалмите и т.н....кой може да отреагира адекватно. Ся тва го пиша не искам да вляза в нЕкъв конфликт, а просто така. Аз съм бил в казарма(вътрешни войски ) имам награди за стрелби, мога да стрелям с калашник, пистолет, РПГ и т.н., сигурен съм, че голяма част от юзерите също могат...като gado, Raptor, Midex, Grimajur...кво правим с другите които хейтват казармата и чакат НАТО да ни спаси?...Ам? И въпроса ми е напълно сериозен, щото имам чувството, че скоро наистина ще стигнем до там.

Какво точно имаш предвид беля с чалмите? Атентат ако стане, то кой и по какъв начин да помогне? По принцип СОБТ трябва да се бори срещу тях, ама те горките дават жертви в акция срещу самотен, психично болен селянин...

Ми де да знам...помисли, в Сирия и там са си мислили, че някой като СОБТ ще ги пази...ама явно не ги опази и се наложи ад се справят кой както може. Приеми ми въпроса чисто хипотетично, ние сме много близо до събитията, а и граничим с Турция, която явно се цепи от НАТО. При една евентуална инвазия и съответно нашата мижава армия не може да се справи...кво правим тогава?

Ми де да знам...помисли, в Сирия и там са си мислили, че някой като СОБТ ще ги пази...ама явно не ги опази и се наложи ад се справят кой както може. Приеми ми въпроса чисто хипотетично, ние сме много близо до събитията, а и граничим с Турция, която явно се цепи от НАТО. При една евентуална инвазия и съответно нашата мижава армия не може да се справи...кво правим тогава?

Турция въобще не я виждам да се отцепва от НАТО, при положение че са на нож с Русия и без НАТО какво ще правят? :) Без съюзници никой не иска да остава, вярвай ми.Сирия нещата са много по-различни, там благодарение на САЩ и Турция, които помагаха на уж умерената опозиция, създадоха явлението ИД, което за жалост се казва държава, но дефакто няма териториална обвързаност, а може да възникне навсякъде, където няколко болни, промити мозъка се обявят за ИД...

Аз ще стана бежанец в Швейцария. Който го тресе патриотизъм, да седи тука да се бие за циганите.

Те в Швейцария само теб чакат с отворени обятия да им станеш бежанец :lol:

Турция въобще не я виждам да се отцепва от НАТО, при положение че са на нож с Русия и без НАТО какво ще правят? :) Без съюзници никой не иска да остава, вярвай ми.Сирия нещата са много по-различни, там благодарение на САЩ и Турция, които помагаха на уж умерената опозиция, създадоха явлението ИД, което за жалост се казва държава, но дефакто няма териториална обвързаност, а може да възникне навсякъде, където няколко болни, промити мозъка се обявят за ИД...

Те в Швейцария само теб чакат с отворени обятия да им станеш бежанец :lol:

Въпроса ми беше напълно хипотетичен, няма нужда да ми развиваш празни приказки.

Аз ще стана бежанец в Канада. И да, не смятам, че ще остана гладен там. Нещо все повече ми се струва, че тази държава е Causa Perdutta.

Някак си подозирам, че четеш разни ПОДОБНИ писания и се вкарваш във филми, като доста мои познати. За разлика от болшинството лаладжии, аз си правя труда да следя мненията и от двете страни на барикадата, каквито две страни доскоро нямаше. Наистина някой много старателно, целенасочено и най-вече успешно успя да поляризира мненията на хората до такава степен, щото едно двуредово изказване да води до лепене на етикети, както нагледно видяхме тук последните два дни. И както се вижда общо взето под всяка, дори и леко поляризирана статия в интернет медиите. Изведнъж хората в БЪЛГАРИЯ започнаха да си разменят обиди, непознати допреди няма и 5 години. Започнаха и разни "остроумни" именца да си измислят, сякаш нямаме милион собствени проблеми.

За филмирането - лично аз не мисля, че някой е толкова малоумен, че да тръгне да се опитва да разпокъсва държава, членка на ЕС. На практика към момента и без това нещата са доведени до такъв крах, че подобни действия ще са като "на умряло куче, нож да се вади". Армия няма, техника няма, няма го и единственото ни истинско страшилище, което плашеше и великата турска армия - ескадрилата ни от МИГ-29 (естествено Момчил би могъл да каже, че това бяха ръждясали машини за скрап - няма да се учудя). На практика няма нищо, НО - има американци в наши бази. Спете "спокойно", деца. Може би единственото смислено нещо в кариерата на Болен е скандала, който направи на тема наем за базите - имаше много смисъл там, но както винаги нищо не се чу и утихна за ден до пладне...

Накратко - не виждам каква инвазия и кому е нужна. Инвазията, приятелю, отдавна е налице и е изпълнена безкръвно и което е по-страшно - успешно. Робуваме на европейците и си мислим, че живеем с техни помощи и субсидии. Народа няма понятие от истинската математика. Станали сме полигон и кьоше на САЩ, пЪрдон - НАТО и на практика вече за много работи не ни и питат. На практика нито един от войниците от международния корпус, ей тамей до МЕТРО, така и не можа да ми обясни кому чепа дирят тука. За сметка на това им носят стекове Хайнекен в поделението, а физзарядката им Наско да ви каже на какво прилича, ако е пазил склада ни на една ограда с плаца им.... Такъв айляк си бичат и така се напиваха в Лас Палмас, че някои едвам сме ги изкарвали... Друга една група безхаберни тиквари пък скубе де що набара от собствения си народ от Костово време насам... Тия вече отдавна нямат спирачки. 

Питаш какво ще правим ние. Хипотетично в такава ситуация си мисля, че НИЕ, ако визираме Народа, ще се усетим чак кога кола е толкова в гъза, че ни влезнат по къщите и дворовете (примери десетки тук в Булфорум, камо ли общонационално). Шепата останали като нас, които помним, въоръжени сме и знаем какво да правим с оръжието си, ще отнесем по няколко, преди в крайна сметка да ни избият и нас, и семействата ни. В най-добрия случай някакво опълчение ще погине незнайно пред очите на "великите пазители на демокрацията" и дотам... Такава е реалната, тъжна, плачевна ситуация в момента, ако някой някъде не ни подкрепи. Това е хипотетично, ако някой отнякъде подскочи. Но не виждам такова нещо да се случи, просто е пълна фантастика.      

Само ти се струва?!? Че ние тук сме загубени отвсякъде..всичко е сбъркано...добре че тук-там има някой читав човечец, да поддържа илюзията, че може нещо да се размърда, да се промени към по-добро...човече ако си разколебан дали да останеш, но имаш възможността, не го мисли изобщо...няма смисъл от псевдопатриотизъм...не е останало нищо за патриотстване...

Ред. Отговарям на Пешо.

Най-гадното, Raptor-e, че си ужасно прав във всичко което си написал. И всъщност не чета ничие писания, просто си говорихме със съпругата ми и реших да задам въпроса и тук=

Че защо да е гадно. Това си е реалната ситуация...гадното е, че почти никой не го осъзнава и всеки си казва: " Ебал съм му майката, боли ме кура за другите, важното е на мен да ми е добре". Ще ме извинявате за езика, но това е реалността. Превърнали сме се в единаци, които сме по-лоши дори от съответните животни...

П.П. 'Аре стига с тез' лоши мисли... да сте живи и здрави всичките, и да сте с акъла в главата си, че си еВало мишка ушото...както се изразява един наш познайник.

Най-гадното, Raptor-e, че си ужасно прав във всичко което си написал. И всъщност не чета ничие писания, просто си говорихме със съпругата ми и реших да задам въпроса и тук=

Не ти вкарвам думи и действия - просто споделям. Страшно много хора се филмират, особено в интернет пространството. Бомбардирането с пропаганда и от двата края е потресаващо напоследък. И си нямаш представа хората в какво вярват. Махам настрана кемтрейлс - говорим за полюсите САЩ-РУСИЯ. Примери стотици. На някои облъчвания не издържам и ги блокирам, но умишлено оставям по нещо, за да следя адекватно точно докъде се накендзват от двата края. Общо взето разлика няма. Последно не ми издържаха нервите да гледам глупостите на страница във ФБ, наричаща себе си ВВС Р.България, която ежедневно бълва де що глупости се напишат от pan.bg и я блокирах. Други разни подобни като Потресаваща русофобия (?!?) също не можах да изтрая. Не знам дали обръщаш внимание на подобни работи, но лъчението е страшно, а българите на средна и нагоре възраст си нямат понятие от подобни лъчения. Много хора сляпо вярват на всяка статия, щото е медия и е публикувана! Логика и чудо на тема истина. Не се осъзнава факта, че де що идиот има достъп до мрежата, вече може да сере в нея...  

Челен пример. Член съм на тая ГРУПА. Забележи как гони 16000 души. Създателят е върл русофил и ... веган... Последно се изпокарахме на тема кемтрейлс, та чак ме ънфрендна... Да ти кажа от сърбежи едвам си направих компрес - чак ме е срам да си призная... Как да е - слепотата, произтичаща от чистата неграмотност и дезинформираност и чиста проба облъчване е МАСОВА. Като гледам какви неща колко лайкове събират и оставам потресен... И не говоря за непознаване на елементарната физика от 7 клас. Наблягам в случая на политизираните полюси. Поема се без въпроси, без мисъл - без търсене на елементарен смисъл или прост чек в Гугъл за публикация от поне една сериозна медия. В смисъл дето някой да я е чувал. Сега пак сме приятели с въпросния, но редовно продължава да ме пита що не изчезват следите след някои самолети, при все че 15 пъти се опитах да му обясня - ей тъй, като латерна. Ако ти покажа пък стената му ще припаднеш. Field Day за Момчил, който пък е другата крайност, но в доста пъти по-интелигентен вариант. 

Наистина някой много старателно, целенасочено и най-вече успешно успя да поляризира мненията на хората до такава степен, щото едно двуредово изказване да води до лепене на етикети, както нагледно видяхме тук последните два дни.      

Ъъъ, аз не можах да разбера сега по принцип за всички ли се отнася това за лепенето на етикети или ти си някакво специално изключение? :lol:

Field Day за Момчил, който пък е другата крайност, но в доста пъти по-интелигентен вариант. 

Защо ме питаш? Защото не мога да си обясня защо си не просто проамерикански настроен, ами изглеждаш вече като американски трол? Защото те мързи или умишлено не пожелаваш да погледнеш малко РЕАЛНА СТАТИСТИКА? И както каза Галицин бягаш от темата в неудобни моменти? Или пък просто мълчиш? И постоянно набиваш едно и също точно като ония латерни от другия край? Нима не съм ти задавал тоя въпос 15 пъти? Защо, Момчиле? Не намирам обяснение, тъй като не си анонимка и все пак толкова години сме тука "под един покрив"... И не забравяй, че винаги съм казвал, че ми приличаш на нещо, защото просто не мога да повярвам, че може да бъдеш такова нещо. Или поне не искам да вярвам.   

Защо ме питаш? Защото не мога да си обясня защо си не просто проамерикански настроен, ами изглеждаш вече като американски трол? Защото те мързи или умишлено не пожелаваш да погледнеш малко РЕАЛНА СТАТИСТИКА? И както каза Галицин бягаш от темата в неудобни моменти? Или пък просто мълчиш? И постоянно набиваш едно и също точно като ония латерни от другия край? Нима не съм ти задавал тоя въпос 15 пъти? Защо, Момчиле? Не намирам обяснение, тъй като не си анонимка и все пак толкова години сме тука "под един покрив"... И не забравяй, че винаги съм казвал, че ми приличаш на нещо, защото просто не мога да повярвам, че може да бъдеш такова нещо. Или поне не искам да вярвам.   

Тъй де, нали и аз това казвам. Само чичо Виден има правото да раздава етикети, но в същото време да скача, когато на него му лепят някакъв. Никой друг няма право на мнение. Нещо повече, само чичо Виден има право да определя кое е неоспорим факт и кое е интерпретация на базата на нечия фантазия. Айде наздраве! :lol:

Мразя оптимизации, мразя 4g, мразя предколедно пазарауване, мразя хора, достатъчно тъпи, че да си купуват телефони по-умни от тях, мразя Мтел, Виваком, Теленор и папата...Обичам си шишето с 5 годишна специална.

Истина е, че последните няколко години пропагандата успя да разцепи хората на русофили и русофоби. Ако изкажеш критика за руснаците - веднага почваш да пиеш американска урина, както властелина на ванилията се изрази, ако пък кажеш нещо лошо за големия задокеански френд - задължително да ходиш в Сибир, веднага ставаш комунист, путлерист и т.н. И аз се чудя чия подлога съм, като харесвам много неща и от Щатите и от Русия. Като междувременно никак не харесвам управлението и политиката на никоя от двете страни. Категорично не бих отишъл да живея в никоя от двете страни, ако трябва да избирам, ама вече почвам сериозно да се чудя чия подлога съм...

Нямам много опит в търговията с физически лица по интернет. Нормално ли е да задаваш конкретни въпроси и да ти отговарят със съвсем различни неща??? Пиша си с трима по OLX, баси, налага се да им вадя думите от устата с кран.

Нямам много опит в търговията с физически лица по интернет. Нормално ли е да задаваш конкретни въпроси и да ти отговарят със съвсем различни неща??? Пиша си с трима по OLX, баси, налага се да им вадя думите от устата с кран.

OLX ?!Това обяснява ситуацията.Чудя се как разчитате все още на този сайт.

...Само чичо Виден има правото ........................, само чичо Виден има право ...

Чичо, защо кашляш? :lol:

Мразя оптимизации, мразя 4g, мразя предколедно пазарауване, мразя хора, достатъчно тъпи, че да си купуват телефони по-умни от тях, мразя Мтел, Виваком, Теленор и папата...Обичам си шишето с 5 годишна специална.

Ти си моят човек - имаме еднакви разбирания особено в частта със стадните чувства! :thumbsup:

Нормално ли е да задаваш конкретни въпроси и да ти отговарят със съвсем различни неща???

При нормалните хора не е нормално, но предвид колко нормални останаха - нормално е. Иначе, ти да видиш развален телефон при кореспонденция с китайци на какво се вика - даже бях постнал един кратък "диалог" преди време...

А че OLX няма конкуренция при обявите - в това няма спор...ама нормално, пак стадното чувство си казва думата. Почти като при случая с имейлите - когато записвам на някого имейла, накрая не го питам към къде е, а само "- В а-бе-ве-то ли си?", просто щото съм установил, че 90% от хората тук не знаят за съществуването на друга поща. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...