Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мммм не - "Танас беше тука!" ...и няма да ти кажа как точно го е изписал в снега, само ще спомена, че наблизо няма тоалетна. :D

Аааа нье, изтървал е "А"-то, не се брои.

А за изпитващите носталгия по социализъма - има една С.Корея  в която се практикува един разкошен социализъм. Само попитайте ще ви приемат като топъл хляб.

Много интересно това на кой го разправяш? И откъде накъде по-точно го разправяш на когото и да било тук?  

По някакви неясни причини човека вкарва в някакъв създаден от неговите мисловни възприятия калъп несъгласните с позициите му.

Добре бе, мама му стара, защо тия теории се ограничават само до това? Защо например хАмериканците да не са виновни и за това, че класическа мутра от ъндърграунда вече за втори мандат става премиер, че една политическа формация, създадена от бившата (но никога не изтървала юздите на властта) Държавна сигурност си развявя байряка както си иска в политиката, икономиката, съдебната система и къде ли още не и държи цялат държава за гушата? То щом за едното са виновни, няма как да не са виновни и за другото. :lol:

Ти си мислиш, че той няма тяхната подкрепа ли? Че има правителство, което се избира и задържа на власт тук без тяхната подкрепа? Ти наистина нямаш никаква представа за реалността! Къде има офис на ДЕА? Кой го откри?

Много интересно това на кой го разправяш? И откъде накъде по-точно го разправяш на когото и да било тук?  

Как бе всеки, който каже нещо против световните спасители САЩ, задължително тъгува по комунизма, Русия и прочие! То бива, бива промивка и повреда в програмата ама...

Вие Путифилите не правите ли същото? Всеки който каже нещо против Путинска Русия, веднага става американска, а отскоро и турска подлога?

Пак питам - кои са тия ВИЕ? И къде ги видя тия подлоги? Направи опит нещо смислено да кажеш тоя път.  

И случайно да си си направил труда да разбереш за кого говори? Защото мога да ти подскажа - не е никой от "обичайните заподозрени"

Вие Путифилите не правите ли същото? Всеки който каже нещо против Путинска Русия, веднага става американска, а отскоро и турска подлога?

Ето пак Путифили?! За стотен път питам, кога и къде съм казал че съм русофил, путинофил или каквото и да е подобно? Русия ни е срала на главата доста, но напоследък най-големите лайна върху нас и в световен мащаб идват от другаде! Това достатъчно ясно и просто ли е?

А случайно да си запомнил какво ти казах преди 2-3 дни? Че и Господ не може да спори с теб. А аз съвсеме не се имам за такъв. Айде банни ме като Трити и мирясвай.

А ти помниш ли преди същото количество дни като ти казах, че нищо съществено не можеш да кажеш, освен да сочиш напосоки с пръст? Дотук изцяло потвърждение.

И Трити не съм я банвал аз, за 15-ти път сигурно го казвам, но няма НИЩО съществено насреща. Та нещо ще видим л и с някаква поне елементарна стойност, освен сочене с пръст? Четвърти път питам. Дотук НИЩО.    

Ако говориш за последното "а", нормално...тогава е бил само на 4 бири, а с тази големина на шрифта е трябвало да е поне на 5. :lol:

Тц, за това го написах с голяма буква...първото имах изнавпредвид...за последното.., хмм, може и да си прав, зависи от шрифта, но все пак все ше има опцията за някаква урдуйдисана завъртулка, 'дето да мяза на букавата "а"...нещо в стил ръкопис примерно..:lol:

Тц, за това го написах с голяма буква...първото имах изнавпредвид......

То първото винаги излиза развалено...нъл' съ сещаш...докато го изкараш, пък докато го насочиш в правилната посока, пък и докато се чудиш какъв трябва да е художествения ти план...то не чака...и затова първото винаги е малко криво. :laughing1:

Съгласен. Да не забравяме и овладяването и регулирането на налягането на струята...докато влезе в нормата...от "А" може да стане "Я" или пък "Д"....знае ли човек...

Специално за Rumbata,който най-вероятно избягва филмите на Майкъл Мур и подобни

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=H7VgiNRoFVU

Скоро попаднах на това мнение на нашенец живеещ и работещ в "хубавата" USA :))

От 15 години живея в Сащ... Тук те смачкват до краен предел и ако не ти харесва- аут. Няма такива неща като трудови или граждански договори. Като те уволняват, менъджъра те вика в кабинета, казва ти, че си аут и не ти дават да се върнеш обратно на бюрото за да не направиш "беля". Направо охраната те ескортира до вратата и ти пращат вещите с Ю-Пи-Ес до вкъщи. Взимат ти баджа, спират ти имейла и до там.

П.С.А какви "хубави" хора са американските полицаи с тези спретнати ЧЕРНИ униформи...не е истина просто

https://www.youtube.com/watch?v=3ATcdymwd7c

Може и така да се каже според твоите разбирания,но аз ще го дефинирам така:руснаците по-скоро са лоши за себе си,а USA са лоши както за народа,така и за света.

Аз пък ако трябва да избирам от двете злини, избирам по-малката. Познай коя е :)

Тая за света ли?

Питам... за един преател.....

П.п. Аз лично се радвам, че има поне две държави в света, които по дефулт са балансьори и карат чичо сам редовно да си пие хапчетата. Инак Бай ви Хитлер щеше да ви се стори направо като един добряк, макар и леко продрусан и малко шашав по главата....

За 15-ти път, Трити я баннах аз. Проблем ?

Баничар!

Абе за западна Европа можем да поспорим доста. И коя империя...оная дето сравняваше българите с хлебарките ли???

За 15-ти път, Трити я баннах аз. Проблем ?

Джихадист  :santa:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...