Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Оценявам факта, че осъзнаваш важността на пиянския трафик, но не знам защо намесваш Вайбър в него...  :laughing:

ЕДИТ: И бива ли баш ти да пишеш именици с две н.... Тефтерите ли поздравяваш? 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мидекс, надявам се си усетил шегата...

Хайде дедо и котора да сте живи и здрави..Наздраве на всички ви...

Злоба, тепърва се започва брааат....ми януари тепърва идва...

П.П. Подложката е шест..

Мидекс, надявам се си усетил шегата...

П.П. Подложката е шест..

Надявам се сега и ти да усетиш моята - подложката ти е най-много 5+, защото GammaRay толкова хареса неговата, че поръча още една за жена си. :D

Btw, наистина е различна от твоята, акó и щамповането им да е еднакво, но както споменах по-горе, всичко може да се обобщи в една дума - 'китайци'. Аз когато си поръчвах телефона, с който съм в момента, си мислех, че ще получа модела, който беше анонсиран, а получих съвсем друг и когато се оплаках - от там ми се извиниха и казаха, че оня го нямали в наличност и затова ми пратили най-близкото по параметри до тоя, дето съм бил поръчал...пак с 4 сим карти, пак с QWERTY клавиатура, пак имал wi-fi, радио и телевизия...само дето бил от друга фирма и друг модел. :P

Нищо няма да им пожелавам на именяците, понеже никой не благоволи поне едно наздраве да каже!

А тук нЕкои хора сме с достатъчно добра банкетна кОлтура ;)

И с вайбър се разправям, Видене... Ум ще ти зайде колко малоумни въпроси чувам всеки ден...

Бахаха, еми нека. И моята си ми харесва..за парите си е пИрфектна просто.

Гадо, наздраве. Не съм именик днес, но си имам именичка, ама е малка да порка, за т' ва наздраве от мен.

Гледам сега един учредителен акт с три страници описание на дейностите, които дружеството може да осъществява, като последната подточка (ю) е "Всякакви други дейности, които не са забранени от закона". Чудя се защо трябва да се описва толкова обстойно, вместо да се пише "WHATEVER THE FUCK THIS COMPANY WISHES TO DO, BECAUSE FUCK IT".

И мен това винаги ме е учудвало...защо трябва да се изброяват всички основни дейности, след като накрая ще напишеш, че всъщност може да се занимаваш и с всичко останало без наркотици, оръжие, проституция и др. подобни.

Защото, мисири, има едно такова нещо като ОСНОВНА дейност. В множество регистри, някои от които не особено смислени, тези неща се записват.  

Добре бе, фирмаджия ...знам че и ти трафикираш оръжия към Сирия, използвайки точка "Разни", ама карай...няма да те издавам на тоя етап. :popcorn:

П.П. ....и за няк'ви курви се беше изпуснал наскоро някъде из темите, ама за да видиш, че съм готин - и за тях ще замълча...засега... :lol:

П.П. ....и за няк'ви курви се беше изпуснал наскоро някъде из темите, ама за да видиш, че съм готин - и за тях ще замълча засега... :lol:

Нещо май си се объркАл ми се струва.... 

Голяма тъпотия. Да спечелиш профи мач за по-малко от 2 мин и без да получиш удар...

Не знам кой има полза от такива мачове, със сигурност не Кобрата...

То като цяло противника му беше пълен смях...  https://www.youtube.com/watch?v=fCGdsgV3zVU

Този пич за мен е въпрос на време да стане следващия световен шампион! 14 мача 14 победи 14 нокаута!

Пълен парадокс е да имаш такива асове под ръка, а да нямаш самолети, и да чакаме на турските ввс да пазят нашето небе...https://www.youtube.com/watch?v=Lfncey0aM-0

Хамериканците са виновни. Опа, чакай малко, не беше ли всъщност, че гадните хамерикнаци мрънкаха, че не даваме достатъчно мангизи за армията (това не само към нас ами към всички европейски членове на НАТО)? Обърках се вече. :lol:

Някой зарибява ли още онова с реакторите. Аз го правя по няколко часа на ден и стигнах до земята дето струва 100 трилиона. На секунда правя правя по милиард долара и около 2 млн от ония рисърч точки :-)

Хамериканците са виновни. Опа, чакай малко, не беше ли всъщност, че гадните хамерикнаци мрънкаха, че не даваме достатъчно мангизи за армията (това не само към нас ами към всички европейски членове на НАТО)? Обърках се вече. :lol:

Предвид факта, че именно по американски "мъдри" насоки и изисквания унищожихме цялата си бойна техника и боеприпаси, съкратихме и армията си до цифра, която на практика е смешна, подобни приказки звучат меко казано нагло. Точно благодарение на тия боклуци България на пракитка вече няма армия.   

Тихо, тихо, че ще те нападнат.

Помна ги в змеево и сс23 пред очите на Пардю...

То благодарение на американците, ние българите сме шеста космическа сила в света...и трета по производство на космически храни....бе мани.

Егати и опорната точка, това не става и за мохабет на атакисти в кръчмата. Американците искали да нямаме армия. Виденье, не се ли усещаш колко малоумно звучи това? Защо да нямаме армия, за да не ги нападнем случайно или защото вече са решили, че нямат нужда да продават оръжие на никой? Абе вие чувате ли се понякога изобщо или просто тракате по клавиатурата ей така за спорта? А за това, че сме уникално диво и крадливо племе и за това ли са ни виновни хамериканците? Ако тия стари ръждясали железа, щото те още преди 30 години си бяха такива - стари и ръждясали, с много малко изключения, та ако армията ни беше оборудвана все още с тия стари и ръждясали съветски железа, каква смешна армия щеше да бъде в момента (а тя си беше смешна още по онова време)? Колко пъти тази армия можеше да се преоборудва с модерно въоръжение (да, не само гадните хамериканци правят оръжие, половината Европа произвежда такова, включително и най-вече държави нечленуващи в НАТО като Швеция да речем), ако не бяха уникално крадливите ни родни шапкари? Изобщо ползвате ли го онова нещо на раменете за мислене или основната и единствена функция е поемането на ядене и пиене?

Защо всички пишете американците като "хамериканци"? Ако е за да се направите на интересни, имайте предвид, че майтапът върви до втория път...след това става досадно. :popcorn:

Едит: Всъщност сега се усетих защо го написах това горното...реално не ме подразни толкова "х"-то, а по-скоро вече ми писна да чета кои подлоги били повече...ама пишете си де...най-малкото вие със сигурност си четете к'вото сте си написали. :moon:

Защо всички пишете американците като "хамериканци"?

Питай задунайската агитка. Предполагам е нещо като "еверогейовете" за европейците, един вид трябва да подчертае презрението, което изпитва лирическия герой. :lol:

Някой зарибява ли още онова с реакторите. Аз го правя по няколко часа на ден и стигнах до земята дето струва 100 трилиона. На секунда правя правя по милиард долара и около 2 млн от ония рисърч точки :-)

Аз го цъкам... Сега ще събирам за земята, която струва 50 quadrillions. Ама много бавно почнаха да се случват нещата и май ще я спирам. (общо взето играта си цикли цял ден в нас и вечерта пусна 2 ъпдейта).

По - другия въпрос американците/руснаците/турците са един дол дренки. Те си гледат техните интереси и грам не ги е*е за другите, а наще политици гледат кой ще им даде повече пари, а не интересите на народа.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...