Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

jacob-rothschild.jpg

Поздрави от шефа, щедър е много, дори си позволява да дава кредит дори на J. P.Morgan...., ох простете, забравих, олигарси съществуват само в Русия, нищо че изборите в щатите в момента са финансирани от 8 фамилии, които са си искарали парите честно, с отглеждане на картофи и смилянски боб...

И ти си платен Пламене, виждаш избрани работи, преди дни те питах за буферния паркинг и се правиш на чук, сега си

китка... чудна работа :)

... преди дни те питах за буферния паркинг и се правиш на чук, ...

Кога, къде, защо....пропуснал съм го - 2-3 дена не бях във форума...

П.П. Хубаво щеше да бъде да съм в групата на платените, че напоследък ми трябват пари. :))

Последно там бях пуснал един кофти клип, колкото да може Раптора да ме наплюе и след това изчезнах за 2 дена. А ти вместо да ми вадиш вода от девет кладенеца, да беше дал линк, по-бързо щеше да стане...

Що бре, не един и два мача във профито са завършвали по подобен начин....нали знаеш, в крайна сметка всичко се касае до един удар. Само един, добре пласиран, точен удар.....и всичко свършва... Историята помни и по-кратки мачове.

Лишава зрителите от шоу. На това се крепят в днешно време почти всички спортове.

Последно там бях пуснал един кофти клип, колкото да може Раптора да ме наплюе и след това изчезнах за 2 дена. А ти вместо да ми вадиш вода от девет кладенеца, да беше дал линк, по-бързо щеше да стане...

Пиша от телефона, трудно ми е да дам линк на пост.

Лишава зрителите от шоу. На това се крепят в днешно време почти всички спортове.

Да, това е така. Но примерно 100 метра спринт, 9-10 секунди и всичко свършва...

Факт е, че в бокса всеки такъв мач е мнооого пари и наистина хората очакват кръв и як бой, защото за това са платили, но им е пределно ясно, че може още в петата секунда на първия рунд да приключи двубоя...

12-ти нокаут за Кобрата. Браво. Хайде догодина нещо по-сериозно, като световен шампион примерно....

Срещу 40 годишен близо 10 кила по-лек съперник :o Пълна излагация,тия ще му ги подбират вече пияндета от улицата...

Честит празник на именниците, да сте живи и здрави и с гордост да носите името си. Днес си мисля за коледните подаръци на кой какво да подаря...децата, жената и т.н., замислих се и аз какво искам да си подаря. Ми колкото и да го мисля се оказа, че май нямам нужда от нищо, в смисъл всичко дето съм го искал го имам (благодаря на Бога за което и го пожелавам на всички) и колкото и патетично да звучи си пожелах здраве и щастие на цялото семейство.

Нищо по-хубаво от това няма.

Честито на всички именици.

Желая много здраве.

Едната подложка пристигна - на външен вид е същата като на картинката в първия пост и като цяло е като онази, дето я взе magdanoz4o, но като изработка е доста по-добра от неговата (сори magdanoz4o, такава пристигна...и даже няма никакъв мирис на гума както твоята.  :P )...

Не те е срам...и то дългогодишен съфорумец и познайник...мислех че тук сме приятели и си помагаме :cry:

Магданозе, твоето е точно като баснята за вълка и агнето - как според тебе да върна времето назад, след като ти си взе твоята подложка 2 седмици преди да е пристигнала тази и както сам знаеш, при китайците до последния момент няма нищо сигурно, без значение че описанията и снимките им са абсолютно еднакви, а това дето идва го разбираш точно какво е, едва в момента, в който пристигне и го изкараш от пакета. :moon:

Вярно бе, дедото има имен ден днеска...и не само хубави работи да чува, ами и пари да му дават в добавка...по тоя повод чакам да ми каже к'ви пари да му занеса - 100...150...колкото каже, пък ако каже и всеки месец ще му ги нося като вноска (той си знае). :P

Честито на имениците и наздраве с моето прекрасно винце... 

Наско, носи сланина да ти дам да видиш какъв еликсир съм направил... 

Трябва да направя нова, че тъста опука тая. Наздраве за именниците. Пиете, вие, гадове, а аз се грижа да имате вайбър и да можете да си звъните, като се изпонапиетв

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...