vinyl_master Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Верно, положението е адски смешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Поздрави от шефа, щедър е много, дори си позволява да дава кредит дори на J. P.Morgan...., ох простете, забравих, олигарси съществуват само в Русия, нищо че изборите в щатите в момента са финансирани от 8 фамилии, които са си искарали парите честно, с отглеждане на картофи и смилянски боб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 ....че във от форума... "във" + "от"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 И ти си платен Пламене, виждаш избрани работи, преди дни те питах за буферния паркинг и се правиш на чук, сега си китка... чудна работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 ... преди дни те питах за буферния паркинг и се правиш на чук, ... Кога, къде, защо....пропуснал съм го - 2-3 дена не бях във форума... П.П. Хубаво щеше да бъде да съм в групата на платените, че напоследък ми трябват пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Беше, беше. Пуска разни мнения в автомобилния кът. Аз тогава питах, там където и ти пита първоначално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Последно там бях пуснал един кофти клип, колкото да може Раптора да ме наплюе и след това изчезнах за 2 дена. А ти вместо да ми вадиш вода от девет кладенеца, да беше дал линк, по-бързо щеше да стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 12-ти нокаут за Кобрата. Браво. Хайде догодина нещо по-сериозно, като световен шампион примерно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Що бре, не един и два мача във профито са завършвали по подобен начин....нали знаеш, в крайна сметка всичко се касае до един удар. Само един, добре пласиран, точен удар.....и всичко свършва... Историята помни и по-кратки мачове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Лишава зрителите от шоу. На това се крепят в днешно време почти всички спортове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Последно там бях пуснал един кофти клип, колкото да може Раптора да ме наплюе и след това изчезнах за 2 дена. А ти вместо да ми вадиш вода от девет кладенеца, да беше дал линк, по-бързо щеше да стане...Пиша от телефона, трудно ми е да дам линк на пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Лишава зрителите от шоу. На това се крепят в днешно време почти всички спортове.Да, това е така. Но примерно 100 метра спринт, 9-10 секунди и всичко свършва...Факт е, че в бокса всеки такъв мач е мнооого пари и наистина хората очакват кръв и як бой, защото за това са платили, но им е пределно ясно, че може още в петата секунда на първия рунд да приключи двубоя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 12-ти нокаут за Кобрата. Браво. Хайде догодина нещо по-сериозно, като световен шампион примерно.... Срещу 40 годишен близо 10 кила по-лек съперник :o Пълна излагация,тия ще му ги подбират вече пияндета от улицата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Добре, добре...разбрах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 В избата има над 200 литра вино... Как да излезна да работя в такава обстановка?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 https://www.facebook.com/Ridichetipassaaaaaa/videos/10153720053037427/ В такива моменти се пуска тото Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Честит празник на именниците, да сте живи и здрави и с гордост да носите името си. Днес си мисля за коледните подаръци на кой какво да подаря...децата, жената и т.н., замислих се и аз какво искам да си подаря. Ми колкото и да го мисля се оказа, че май нямам нужда от нищо, в смисъл всичко дето съм го искал го имам (благодаря на Бога за което и го пожелавам на всички) и колкото и патетично да звучи си пожелах здраве и щастие на цялото семейство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Нищо по-хубаво от това няма. Честито на всички именици. Желая много здраве. Едната подложка пристигна - на външен вид е същата като на картинката в първия пост и като цяло е като онази, дето я взе magdanoz4o, но като изработка е доста по-добра от неговата (сори magdanoz4o, такава пристигна...и даже няма никакъв мирис на гума както твоята. )... Не те е срам...и то дългогодишен съфорумец и познайник...мислех че тук сме приятели и си помагаме : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Магданозе, твоето е точно като баснята за вълка и агнето - как според тебе да върна времето назад, след като ти си взе твоята подложка 2 седмици преди да е пристигнала тази и както сам знаеш, при китайците до последния момент няма нищо сигурно, без значение че описанията и снимките им са абсолютно еднакви, а това дето идва го разбираш точно какво е, едва в момента, в който пристигне и го изкараш от пакета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Ееее, вярно бе, дедомразов ден! Да ни жив и здрав Дядката, все за хубави неща да си чува името Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Вярно бе, дедото има имен ден днеска...и не само хубави работи да чува, ами и пари да му дават в добавка...по тоя повод чакам да ми каже к'ви пари да му занеса - 100...150...колкото каже, пък ако каже и всеки месец ще му ги нося като вноска (той си знае). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Честит имен ден и от мен на Дядомраз и котора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Честито на имениците и наздраве с моето прекрасно винце... Наско, носи сланина да ти дам да видиш какъв еликсир съм направил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Да за ни живи и здрави именниците! Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Трябва да направя нова, че тъста опука тая. Наздраве за именниците. Пиете, вие, гадове, а аз се грижа да имате вайбър и да можете да си звъните, като се изпонапиетв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.