Godfather Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Добре,бе,пич,направи го.Ще си останеш с цигани и турци за мнозинство и ще си готов да ни присъединиш към..сещайте се къде.А бе я направо закривай държавата в този случай. Нещо си се изнервил ми се струва и дори майтап не ти понася. Твоето предложение какво е, да провъзгласим най-накрая държавата за официална задунайска губерния ли, както за малко не се случи в близкото минало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Кой,аз ли?Няма такова нещо.Просто се ужасих само от мисълта,че може да станеш министър-председател или президент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Нещо си се изнервил ми се струва и дори майтап не ти понася. Твоето предложение какво е, да провъзгласим най-накрая държавата за официална задунайска губерния ли, както за малко не се случи в близкото минало? Според мен е по-добре да се обявим за 51 щат на САЩ, който е без права и има само задължения, и да се премахне вече това излишно нещо наречено избори, което само пари струва, а направо да ни назначават който решат във Вашингтон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Че то не е ли вече така? А, опа... Вярно, проформа сме суверенна..територия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Че то не е ли вече така? А, опа... Вярно, проформа сме суверенна..територия. То е, ама за официално говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Ако тия глупости, които ги пишете наистина ги вярвате, тази държава със сигурност няма бъдеще. Интересно какво ли биха казали Раковски, Левски, Ботев, Захари Стоянов, Стефан Стамболов и други истински българи от онази епоха, ако можеха да видят какво представлява България в момента и какви трайни последствия е оказало и продължава да оказва върху обществото ни продължителното болшевишко-азиатско робство. Ето нещо много показателно от онова време. Вие сигурно дори не знаете кой е автора на тази карикатура, която е изключително адекватна и днес: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 http://solidbul.eu/?p=4440 А ти сигурно не знаеш защо е написана "Епопея на забравените" и защо се нарича така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Хах точно ти на нас да показваш тази карикатура е комично Май не сме ние емигриралите, и с промити мозъци от чуждестранна пропаганда, обвинявайки за всяка една злина по света Русия, защитавайки САЩ, въпреки че и двете страни са ни мачкали и продължават да мачкат откакто съществуваме като държава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Епопея на забравените е точно за задунайци като вас. Колко от вас знаят за факта, че Русия е капитулирала с най-унизителния в историята си договор пред България? Колко от вас знаят историята за изселения навремето бесарабски българин ген. Иван Колев, който разбива руските нашественици в Добружа, пленява цялата Оренбургска дивизия барабар с бойното й знаме (след като обръща в панически бяг де-що има останали казаци и друга паплач)? Колко такива знаменити момента от историята на България бяха изтрити от раболепните задунайски каскети? Колко изключителни неща, казани от споменатите по-горе знаменити българи бяха замазвани умишлено от историческите документи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 http://solidbul.eu/?p=4440 А ти сигурно не знаеш защо е написана "Епопея на забравените" и защо се нарича така. Ти на Кръстника така не мож да му говориш!!!!!!!!!! Цървул тукашен, ти не знаеш ли, че българите са най-българи и най-ги разбират нещата у политиката, историята, шопската салата, шампионата по челик (висша лига) в село Патка и историята, кога са у чужбинецията!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Аз знам не само тези, но и много други факти за българо-руските отношения. Да си поговорим ли подробно, а? За Балканската федерация и Сталин, например? За отбраната на Варна? Или да си поговорим за изтеклия Ньойски договор, летящите крепости над София? За малко известните факти около това, защо Каравелов и Ботев намразват Русия? Или за това, как Стамболов не намазва въжето? Ред. Мога да говоря както си искам. Имам родовото право, защото моя роднина, оцеляла от Батак, помага на друга батачанка да се добере до руския консул в Пловдив и да разкаже истината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Епопея на забравените е точно за задунайци като вас. Колко от вас знаят за факта, че Русия е капитулирала с най-унизителния в историята си договор пред България? Колко от вас знаят историята за изселения навремето бесарабски българин ген. Иван Колев, който разбива руските нашественици в Добружа, пленява цялата Оренбургска дивизия барабар с бойното й знаме (след като обръща в панически бяг де-що има останали казаци и друга паплач)? Колко такива знаменити момента от историята на България бяха изтрити от раболепните задунайски каскети? Колко изключителни неща, казани от споменатите по-горе знаменити българи бяха замазвани умишлено от историческите документи? Мдам и как това е по-различно от настоящата про-американска "демокрация" при която няма турско робство, а присъствие, Баташкото клане е "измислица" и потушаването на Априлското въстание е било мирно и безкръвно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Нито сте руснаци, нито сте американци. Чета последния месец и ви се чудя. Питах тогава, питам пак. От къде тая омраза/любов към Америка/Русия. През оная работа ми е какво правят и двете държави. Ако са решили да трепят чалмари - ок. Ако дохода ми се увеличи заради една от двете държави - ок. В друг случай - баш ма курац боли. Нито съм на властта, нито на парите на Путин или Обама, че да тръгна да им бера гайлето еле па да им анализирам политическите ходове, от които най-вероятно ще натрупат още милЯрди. В края на краищата, всичко се прави за пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Как да няма разлика? Сега сме американски подлоги, много ясно, че правим каквото те ни кажат. Ама още не си признават за геноцида над индианците. Пък за робството да не говорим... Гордеят се, че го били отменили.. Вместо да се срамуват, че е станало повод за гражданска война... Ред. Чефо... Ще ти цитирам Георги Димитров:"Аз нямам причини да се срамувам, че съм българин." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Аз знам не само тези, но и много други факти за българо-руските отношения. Да си поговорим ли подробно, а? За Балканската федерация и Сталин, например? За отбраната на Варна? Или да си поговорим за изтеклия Ньойски договор, летящите крепости над София? За малко известните факти около това, защо Каравелов и Ботев намразват Русия? Или за това, как Стамболов не намазва въжето? Ред. Мога да говоря както си искам. Имам родовото право, защото моя роднина, оцеляла от Батак, помага на друга батачанка да се добере до руския консул в Пловдив и да разкаже истината. За Б-17 също НЯМА да говориш (те са американски, а пирамидите на масовите гробове дори и в пловдивските гробища са въображаеми!!!!!!!!!) Нали знаеш шит хепънс. На път към румънските рафинерии просто са се случвали грешки и някоя и друга бомба е паднала и тук.... Кво толкова е станало!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Единственото нещо, от което се срамувам е, че не ми стига акъла да съм в "тестото" на Ф1. На национално ниво - нито ме е срам, нито съм горд с нещо. В последно време съм такъв отвратителен егоист, че освен за моя задник и тоя на семейството ми, не ми пука за нищо друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Колкото и да е гадно, Стефчо е прав. Чак смешни ставате понякога в споровете си да защитите нек'ви си там държави, на които им е през кура за нас. Ще ме извинявате за израза, но си е точно така.За к'ъв чеп се дърлите тука за такива тъпотии не мога да си го обясня... Нито една от двете държави не ни е дала нищо безкористно...пък вие ги защитавате...я си гледайте кефа и не се занимавайте с глупости. Каквото и да става ние сме една плюнка тука, ще ни изметат за нула време. И запомнете едно, Велика България няма да се възроди отново, Златен век няма да има.Хора, като по-горе упоменатите, няма да се родят. Просто материала е такъв.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Е, искам и аз няква позиция бе. Егати. Министерство на Дъгата не се предвижда засега... Не ми давайте армията... Ще съжалявате. Напротив - ще се радвам, но требе да сме заедно двамата. До колкото знам за създаване на партия са нужни само подписи? Подписи в ПЛАНЕТ КЛУБ? Ньет - не стаа така. Аз знам не само тези, но и много други факти за българо-руските отношения. Да си поговорим ли подробно, а? За Балканската федерация и Сталин, например? За отбраната на Варна? Или да си поговорим за изтеклия Ньойски договор, летящите крепости над София? За малко известните факти около това, защо Каравелов и Ботев намразват Русия? Или за това, как Стамболов не намазва въжето? Ред. Мога да говоря както си искам. Имам родовото право, защото моя роднина, оцеляла от Батак, помага на друга батачанка да се добере до руския консул в Пловдив и да разкаже истината. Той сега тактично ще мълчи, не му изнасят тия факти от историята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Оказва се, че в apple store има приложение за балистични изчисления за миномет...Това обяснява защо през цялото време джихадистите слагат таблет до минометите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Оказва се, че в apple store има приложение за балистични изчисления за миномет...Това обяснява защо през цялото време джихадистите слагат таблет до минометите... Ами нормално. Приложението е на руски, а над една трета от джихадистите в ИДИЛ са рускоговорящи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Ми да. Пък се вижда и че се ползва руски телеком оператор - още една следа към кървавия диктатор Путин и неговата подкрепа за тероризма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=dABKrPE3bOQ There is only one guarantee... None of us will see Heaven .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Челси ми е любим отбор. Ако хванат и да изпаднат най-добре ще е. Само тия паразити от Факсенал какво правят пред най-великите(Юнайтед), нямам идея. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Колкото и да не ми се иска, ще ви кажа, че във форума има платени хамерикански цървули. Няма такива подлоги, пиещи хамериканска урина, че и се бият в гърдите, че са такива.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 АХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.