Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Я някой да ме светне, кога България е имала 103млрд долара в бюджета си? Които са били източени от ДС...Мноо гламав народ - кажи му - "ДС" или нещо от тоя род и рипа като скакалец на ластик...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Танасе, като ще плещиш с ракиени позивни, баре дай и кодовата таблица, дагоеа.....

Многократно ти казвам, че глупости НЕ чета. 

За сметка на това ти ВИЖ: ...

Нали това ти го пратих - идва сериозно захлаждане поради намаляване на слънчевата активност идните 2 петилетки. Можеш да спиш спокойно :) И си приготви някое якенце за лятото за всеки случай. Тъй кат' мен профилактично по едно пуловерче за юли да си имаш под ръка :P Виж аз какво ще правя не знам... ще трябва да емигрирам към екватора сигурно или да свиквам на студ.

Я някой да ме светне, кога България е имала 103млрд долара в бюджета си? Които са били източени от ДС...Мноо гламав народ - кажи му - "ДС" или нещо от тоя род и рипа като скакалец на ластик...

Ми не знам дали сме имали, обаче като знам с какъв замах се краде навсякъде - вероятно последните 10 години доста повече са потънали в джобчетата на разни "наши" хора.

И аз харесвам Найк и все искам да си купя Air Max 90,но парите отиват другаде :D Може би от Коледния бонус ще има достатъчно пари :) 

, че съвсем ще ви комплексирам. 

680c60_537d1a8b07a6905ff9a8076432725d781

На подобен вид изцепки като деца казвахме "смейте му се". 

Не виждам кой и с какво ще комплексираш. Ако ти имаш комплекси за избиване на авто тема - това е твой проблем. Това не значи, че всеки се самоопределя с колата си, до степен да му е профилна снимка, аватар и т.н. За някои от нас е средство за придвижване, е, да, доставящо и удоволствие в някои случаи ;)

И средство за пренос на джибри до казана... Ама това май попада в графата "удоволствия"...

И средство за пренос на джибри до казана... Ама това май попада в графата "удоволствия"...

И средство за пренос на перални :D 

И средство за пренос на перални :D

...и хладилници...и гардероби....и шкафове...и листи ламарина...и какво ли още не. Някой път и аз не вярвам какво и с какви габарити съм успял да пренеса с кола с 2 врати. :thumbsup:

Ми ще го чакам. Рядко оставам доволе от устройство и нексуса е един от тези случаи.

Преди малко на паркинга в Била ме спря жена с дете. Поиска ми пари и докато обясняваше откога не били яли, Айфонът на детето започна да звъни. Майката мигновено му го дръпна от ръцете и продължи да ми обяснява колко "гладнички" били.

Преди малко на паркинга в Била ме спря жена с дете. Поиска ми пари и докато обясняваше откога не били яли, Айфонът на детето започна да звъни. Майката мигновено му го дръпна от ръцете и продължи да ми обяснява колко "гладнички" били.

Това нищо не означава, освен ако не говориш за сивеещи паразити (щот при тях това си е кланова професия).

Как да не означава? Или е измама, или марковият телефон е по-важен от храната. И двата варианта са еднакво противни, поне по мое мнение.

Как да не означава? Или е измама, или марковият телефон е по-важен от храната. И двата варианта са еднакво противни, поне по мое мнение.

Мии... не е баш... А дали марковият телефон си струва да бъде сурнат в някоя заложна къща срещу мизерните 30-40-50 левчета?

Говоря така, понеже имах подобен случай (намесен беше съпруг лайно, прословутата женска гипсираност да се реагира адекватно в стресова ситуация и изконният майчински инстинкт, ама не ми се говори за това щото е прекалено кално според моите разбирания), факт е обаче, че разбрах подробностите на един по-късен етап и наистина ми стана адски криво, че не съм реагирал според чисто човешките норми.

П.п. пак казвам, горното важи ако не се отнася за гадни мангали, понеже те са си истински конвейери за производство на себеподобни паразити и това им е част от тактиката за възпроизводство...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...