Antares Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Мисля, че просто тук не пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Обадих му се аз за всеки случай - зает бил, нямал време Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 От петък насам обмислям да си сглобя "enthusiast grade" машина. С всеки изминал ден ми става все по-лесно да намирам опрадвания за такава покупка, напр. "И без това си поръчах хубава кутия, срамота ще е да сложа в нея краставичарски части" и др. подобни измишльотини. Нищо чудно другата седмица да осъмна със Z97, 4790k и 980Ti. Плаша се Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Не е честно, Антония! Така ще си с един палец пред мене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Плаша се Да ти имам проблема... Аз чакам да мине черната лента и го обмислям отсега дали да не си купя инструментариум за около 5к лева... Ти за един комп, дето част по част го купуваш, се кумиш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Почвам да си мисля, че 5к за нищо ги нямате - БРАВО! Това е похвално! Какъв инструментариум толкова бре, Наско? ============== Аз пък съм бясен, че ремонта на предницата ми подмина 700 лева... Дори 1000, но едната манипулация я отказвам, щото ми писна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Каква черна лента? Иначе се кумя, защото е неразумно, непрактично и нелогично, а аз уж съм разумен, практичен и логичен човек. Само за глезотия е. От друга страна - нито по дискотеки ходя, нито по колата харча, нито дете имам. Ей такива си ги мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Само наковалнята е 5-600лв.. Вярно, че другото мога да го направя сам, ама с пилите ще се озоря... Хубав комплект Валорбе е 300 начална цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Ебах тая предница бе Видене ??? Кво има по нея. Мен нови хамортисьори с тампоните на макферсона ми излезна 460лв с труда Мани ми 1 амортисьор е 180лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Ебах тая предница бе Видене ??? Кво има по нея. Мен нови хамортисьори с тампоните на макферсона ми излезна 460лв с труда Мани ми 1 амортисьор е 180лв... Дискове, накладки, амортисьори, тампони и т.н. и т.н., за капак ми излиза изкривена главина, но еВал съм му майката - писнА ми. Да си седи крива, ке се намести по новите дискове... ============= Наско, ти си решил май вече кардинално да ставаш ковач Дай да изчакаме децата да стигнат поне 18 и тогава се прибираме на село Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 От петък насам обмислям да си сглобя "enthusiast grade" машина. С всеки изминал ден ми става все по-лесно да намирам опрадвания за такава покупка, напр. "И без това си поръчах хубава кутия, срамота ще е да сложа в нея краставичарски части" и др. подобни измишльотини. Нищо чудно другата седмица да осъмна със Z97, 4790k и 980Ti. Плаша се Това са стабилни компоненти. Особено картата, която си е направо топ в момента. Ако ги имаш парите, взимай. Ако не - пак взимай, но търси втора ръка с остатъчна гаранция . Имай предвид, че най-евтините модели на 980ти вървят по 1500 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Имай предвид, че най-евтините модели на 980ти вървят по 1500 лева. Добре бе, какво толкова има, та над двойно на 970??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Добре бе, какво толкова има, та над двойно на 970??? Ами какво да ти кажа . Топ модел при 9-та серия, висок курс на долара и осиране от страна на нвидия откъм цена. Плюс това е доказано, че с тази карта пилето ти порасва с 10 санта Горе-долу вади с 20-30 кадъра повече в игрите, сравнено с 970: Аз затова съм се отказал да купувам ново на нвидия, само ако изпадне нещо с добра цена втора ръка. Защо мислиш си седя с амд в момента и съм с топ модела при 2хх картите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Защо мислиш си седя с амд в момента и съм с топ модела при 2хх картите . Защото се занимаваш с идиотски макети на билярдни маси... .... и предполагам ползваш системата за домашно отопление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Завиждам ви на свободното време Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Завиждам ви на свободното време Стефчо, стягай камиона, че ще почваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 топ модела при 2хх картите . Имаш 295х2? Баси, големите чудовища смучат повече от цялото ми сегашно захранване Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Само да продам шибания Челинджър и съм го намислил много сериозно. Само се чудя дали да е semi или 3500 с 4 гуми отзад Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Само да продам шибания Челинджър и съм го намислил много сериозно. Само се чудя дали да е semi или 3500 с 4 гуми отзад Давай смело аз ще дойда да се сменяме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Имаш 295х2? Баси, големите чудовища смучат повече от цялото ми сегашно захранване Забравих за тази карта . В такъв случай имам предпоследния модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 RaptoR, on 30 Nov 2015 - 18:21, said:RaptoR, on 30 Nov 2015 - 18:21, said:Дискове, накладки, амортисьори, тампони и т.н. и т.н., за капак ми излиза изкривена главина, но еВал съм му майката - писнА ми. Да си седи крива, ке се намести по новите дискове... Споко, има и по-болезнени ситуации. Като например: в рамките на по-малко от седмица се наложи ремонт на нафтовата помпа - 350 кинта, ВЕДНАГА след това: съединител комплект + някои неща свързани с него ~500 лева. Вчера (вече по желание) си смених жилата на ръчната, та да го закръгля накъмто хилядарка. За кола, която купих преди малко повече от година за към 2000 лв. Обаче не съжалявам грам - колицата ми носи такъв кеф, какъвто само хидравличен ситроен може да донесе. П.П. В ситроенския форум има един лаф - какво общо имат карането на хидравличен ситроен и жената? - Общото е, че седнеш ли веднъж на топки, отърване няма . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Саше, майката си трака, ама няма начин... И без това го отлагах твърде дълго. Беснея, но няма как... =========== Излезнал е HEROES VII.... СЕДЕМ, майна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 И после тея Лонди и бракувани Фолксвагени били много здрави. 20 години Рена карам, крива главина не съм имал или да правя ремонти по предницата за такива суми, а уж нали са със слаба такава..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Тихо ся. Нали знаеш, кво обичат да казват, че с мачка, пичка и елхичка не поправят. Не поправят, щот трябва да си майстор, а не квартален шебек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Bitch, please Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.