RaptoR Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Офффф - отново имам спукан надуваем дюшек, почти нов на 1 седмица - то ясно, че са консуматив, ама не ползват ли някаква гаранция д'еба...взех го онлайн от пловдивска фирма. Имат си гаранция една година най-малко - отивай веднага и го смени. Какви боклуци купуваш? Купи си ИНТЕКС и мирясай. Каквато си вейка - 100 години не можеш го спука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Какви боклуци купуваш? Купи си ИНТЕКС и мирясай. Каквато си вейка - 100 години не можеш го спука. А иначе дори и в тия уж еднакви на пръв поглед дюшеци има огромна разлика в удобството - тия на тунелния принцип са много по-комфортни, докато тоя втория (Intex) е гола вóда, в сравнение с оня първия...в Интекса плуваш, все едно си на водно легло, докато оня те държи равномерно във всяка една плоскост. На вилата имам пак един двоен на тунелен принцип - някакъв немски е, не знам как точно са го направили, но е ужасно удобен. Не бих се обзалагал, но ако трябваше да налучкам, бих предположил, че втория, който се е спукал е бил именно Интекс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Обикновено един друг във форума е спеца по четенето през ред, ама явно и Виден го конкурира. Точно в Интекса целият въздух е само в едно отделение, което е пълна тъпотия, за разлика например от конструкцията на оня немския за който споменах или пък "Бест уей"-я, който ми се отлепи точно от горната страна на едното от тия въздушни "амортисьорчета". Не знам Интекс какво си мислят...вероятно че тоя дюшек сигурно ще го напомпам до 95-100%, че да не поддава и после ще плувам с него в морето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 На опаковката на тези надуваемите възглавници/дюшеци, които от едната страна са гумирани, а от другата страна са с велур пише, да не се ползва за плуване във вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Това за морето се бъзиках...би трябвало да си го схванал. Имах предвид, че за спане не става или най-малкото е доста далече от удобството на други конструкции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Разбрах те. Просто споменавах, че дори с такова предназначение не могат да се ползват. Да не говорим, че много хора ги ползват точно, за да се цопкат в морето с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Гледам и за дюшекчии не ставате... Така или иначе аз си пия бирите в Йегера и имам един специален поздрав за всички безхаберни несериозници, който ще видите по-късно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Аз тотално забравих за тва събиране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 А аз нямам възможност, защото довършвам тука едни работи, после събирам багажа, яхвам се на колата и отпътувам за известно време извън Пловдив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Гледам и за дюшекчии не ставате... Така или иначе аз си пия бирите в Йегера и имам един специален поздрав за всички безхаберни несериозници, който ще видите по-късно... За мен вече основополагащо вече е винцето,домашна ракийка по възможност,ако не хубава гроздова от магазина и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Гледам и за дюшекчии не ставате... Така или иначе аз си пия бирите в Йегера и имам един специален поздрав за всички безхаберни несериозници, който ще видите по-късно... Сам ли те оставиха? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 С жената и двете деца е, споко Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Сам ли те оставиха? Аз НИКОГА не съм сам ========================== Обещаният по-рано поздрав: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Ситуацията ми напомня един виц: Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педераси, сър. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Аз НИКОГА не съм сам ========================== Обещаният по-рано поздрав: Ако знаех, че няма кой да ти прави компания можеше и да дойда. Ще го оставя за следващия път. Айде наздраве от мен и другия път като те видя в нашия Лидъл ще ти се представя на живо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Ситуацията ми напомня един виц: Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педераси, сър. . . И как по-точно тази ситуация напомня на този виц? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Ами ти самият си виц Ве, пич.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Видене, що учиш децата на неприсъщи жестове, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 А, то тоя жест, трябва да се показва на всеки трети, ти го критикуваш. Забелязвам, обаче, че Виден е на любимата ми маса, на втория етаж, в ъгълчето?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Критикувам го не защото го показва, а защото учи невръстните (си) деца. Не забеляза ли какво показва Радост с дясната си ръчица и как Виден подрежда пръстетата на бебето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Именно де, ако той не ги научи, сами ще трябва да се научат, в тоя смисъл, по-добре той Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 А, то тоя жест, трябва да се показва на всеки трети, ти го критикуваш. Забелязвам, обаче, че Виден е на любимата ми маса, на втория етаж, в ъгълчето?! Мне, долу съм си, на първия етаж в ъгъла... Откровено казано горе не съм бил още... Видене, що учиш децата на неприсъщи жестове, а? Децата нямат представа за какво иде реч, но като гледам какво ми "носи" голямата от детската градина - скоро ще се научат. Всъщност ти си пред мен с опита в това отношение предполагам.... Иначе, Саше, признавам те за наблюдателен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Ъм, готин, така ми се струва или това е някаква версия на моникс... Какви са му размерите, че много дребничко ми се види за билярдна маса... Да не е макет на билярдна маса? Масата е Едмънтън, голяма е 6 фута или ~185х105 санта, 90 килограма. Не от големите, но не е и от малките. Исках да си взема 7ца или 8ца, но нямам място. То тази едвам се побра, представям си, ако беше по-голяма. За да се играе що-горе нормално се наложи да си взема от по-малките щеки по 120 санта, иначе по деф идва с 2х145 Общо взето ми харесва как седи вкъщи, но определено ще седи по-добре в по-голям апартамент. Гле'й сега - причините може да са няколко... - Сотбиса да няма място у тях и затова е взел портативен вариант - Сотбиса си е скръндза и не му се дават пари за истинска маса - Сотбиса е снимал с някакъв шибан китайски телефон дето криви перспективата и затова масата му изглежда малка. - Като най-малко вероятна причина е да ти е малък монитора и затова масата да ти се струва малка...ако искаш питай дедо как изглежда на неговия Сега чакаме Сотбиса да си каже скръндза ли е, стаята му ли е малка и в кой китайски гараж му е сглобен телефона (между другото вече знам местоположението на всеки един от тях). :rofl: Позна за скръндзата и шибания китайски телефона Иначе ми я докараха румънци този път. От братята китайци нямаше как да я взема. Тая маса е от малките. Ония с жетоните и червените/жълти топки. Не е с жетони. Като паднат в джобовете, се събират в отсрещния край на масата. Отдолу има дъска с лек наклон. На ви ся този по-здрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Не е с жетони. Като паднат в джобовете, се събират в отсрещния край на масата. Отдолу има дъска с лек наклон. Имах предвид, че като размер е същата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Абе пичове, какво става с Миро бре? Изчезна и потъна вдън земя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.