PSYCHOSIS Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Аз си поръчах първата стъпка към следващата ми машина: NZXT Phantom 530. 235 x 572 x 543 mm, 10 kg, абсолютно чудовище Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Аз си поръчах телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Аз пък си поръчах чанта за фотоапрата...но като цяло тази година са много зле продуктите...с изключение на телефоните...Никакво разнообразие, просто някакви шитни...то по-добре да си чакаш промо на лизинг без оскъпяване и да си купиш нещо свястно...от техно-мехно магазините... А пък тея овчари от Технополис на сайта са сложили отстъпка 10% за всички продукти закупени в магазина..и сайта не работи..тъпаци...ако си мислят, че някой ще се засили да пазарува...с тея 10 процента...ама знам ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 То и сайта на техномаркет не бачка при мен, с грешка че е натоварен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Тъпото е, че сайта е направен да стои само рекламката за тези 10%, и реално трябва да отидеш до магазин за да видиш предлаганите продукти. Ама в това време... Говоря за Технополис Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Аз като по-изостанал да питам - в тоя измамен ден на мошениците само онлайн ли се пазарува? И може ли да се пазарува на името на фирма? Да знам дали изобщо да си губя времето да поглеждам.... Може. Малко си закъснял обаче. Хубавите продукти свършиха. Аз си поръчах първата стъпка към следващата ми машина: NZXT Phantom 530. 235 x 572 x 543 mm, 10 kg, абсолютно чудовище Честито. Тая същата я имаше на черния петък и миналата година. Явно много си я харесват. --------------------------------- Аз взех един iPad Mini 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Лаф на седмицата!!! Черен петък, пълзящ преврат и трета световна война. Всичко това е с цел да се отклони вниманието от коледния концерт на Веселин Маринов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 AHAHAH Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Демба...искам да си скъсам всички документи, да пусна брада и да почна да обикалям целия шибан свят. Не ми се работи и цар не ми се работи дори....много силно извратен човек съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Обикалянето на света също е работа. По едно време ще те домързи и багажа по летищата да си мъкнеш. После ще те домързи да си уреждаш спането и постоянно да трябва да се нагаждаш към ситуацията.Не е лесно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Навит ли си на един тест....Да спонсорираш един вид проекта. Момента, в който ми писне - връщам всичко с 1000% лихва. Дано да живееш като Йода, че да го дочакаш тоя момент :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Да спомена и тука, че се опитвам да събера мързеливите ви задници в Йегера в неделя около 14.30... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Айде и другата седмица ??? Аз тогава съм в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Аз не мога тая седмица да ги събера, той за другата говори... Но съм казал отдавна де - ако ще сам да съм, утре съм там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 След 5ти януари може да почерпиш, че Фетел вече кара за отбор, а не за мелези, които така си го набиха, че ще плащат повече пари за стари двигатели Това за Виден :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Аз ни тая, ни другата мога, та мога само да ви пожелая весело изкарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Аз пък нищо не си поръчах..., от никъде.... Щото, аман от селски тарикати, дет се мислят за много хитри и предлагат бомбастични отстъпки, които всъщност не са никакви отстъпки, а чисти еврейски чалъми И тъй като така или иначе ще трябва да давам доста пари за компютърни компоненти, предпочитам да ги дам на конкретен човек, който чистосърдечно си ми каза, че работи за да печели от такива като мен, при това без да ми маже очите с някакви промоции и отстъпки... и въпреки всичко ми продава нещата си на цените от т.н. "Черни петъци, путки-майни и сини парцали". А, да... и цените си му бяха такива и преди месец. И те така.... П.п. Пък вие си се кефете на кьоравото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Аз пък нищо не си поръчах..., от никъде.... Щото, аман от селски тарикати, дет се мислят за много хитри и предлагат бомбастични отстъпки, които всъщност не са никакви отстъпки, а чисти еврейски чалъми И тъй като така или иначе ще трябва да давам доста пари за компютърни компоненти, предпочитам да ги дам на конкретен човек, който чистосърдечно си ми каза, че работи за да печели от такива като мен, при това без да ми маже очите с някакви промоции и отстъпки... и въпреки всичко ми продава нещата си на цените от т.н. "Черни петъци, путки-майни и сини парцали". А, да... и цените си му бяха такива и преди месец. И те така.... П.п. Пък вие си се кефете на кьоравото. Е, хайде недей така. Миналата година един колега си сглоби компютър от Петъка и спести към 400лв в сравнение с цените на фирмите. Намаления има. Просто не всеки продукт маркиран като намален - реално е намален чак толкова много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 как никой не се прекара да пусне Ps4 на промо ... остана си най-ниската цена на VivaCom ...още малко и ще се прекарам усещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Що не си вземеш 3. Ако не си адски капризен, няма голяма разлика. Моя ми излезе 115 долара с два джойстика. Няма луди да купуват нови конзоли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Що не си вземеш 3. Ако не си адски капризен, няма голяма разлика. Моя ми излезе 115 долара с два джойстика. Няма луди да купуват нови конзоли. Нещо не ми се ще да се съглася с теб по този параграф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 имам 3ка, хакната и съм извъртял всичко което съм искал да играя на нея в момента си я ползвам като медия център за филмчета ... счупих има няма 3 геймпада с Pro Evo Soccer сериите ... доволен съм много от 3ката , но жената разбра, че ще излиза новата част на Beyond ... а тя е фен на играта и мрънкането вече почна :D Тежко ми е на мене с таква жена ... дето иска нов PlayStation ... дето вика "слагай по-голям колектор на колата, че вече ми се струва бавна" ... "кони-тата не тресат чак толкова на макс навито" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 как никой не се прекара да пусне Ps4 на промо ... остана си най-ниската цена на VivaCom ...още малко и ще се прекарам усещам Пуснаха я. 1ТБ за 600лв с God Of War и Drive Club. В САЩ намаленията на черния Петък за конзолите, също не са големи. $50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 На фона на 400те кинта и по-скъпи игри. Айде няма нужда. Аз играя фифа и гранд туризмо и то 1 път в седмицата. Дюшеш ми идва. Никога няма да седна да играя кол от дюти на конзола. Първо щото не мога и второ щото нямам време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Чефо, има игри, които ги има само за 4ката вече. BattleFront примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.