host Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Момчета и момичета ударете едно рамо, че с тия официални представители/майстори/специалисти по бНв вече си скъсах нервите. Имам нужда се изработят следните "инструментчета" ама си нямам грам идея колко пари ще ми излязат или къде да отида в Плд за да ми ги направят. Ако знаете някой който със сигурност да може да помогне драснете. 1 2 3 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Начи, като си обърнеш размерите в милиметров стандарт, обади ми се, та да те пратя при правилния човек. П.п. Ама с чертежите и ако са необходими, намери и данните за гладкост и закалка, щот инак много ще те боли и дупето и джобчето.... П.п.2 ...както и от какъв материал ги щеш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Ами материала е непретенциозен защото се ползват за набиване и фиксиране на позиции на части в кутията като се обслужва http://webspace.ringling.edu/~dplassma/bmw_diy/shift_pins/shift_pin_pics/shift_pin_tools_01.jpg http://webspace.ringling.edu/~dplassma/bmw_diy/shift_pins/shift_pin_pics/shift_pin_06_01.jpg http://webspace.ringling.edu/~dplassma/bmw_diy/shift_pins/shift_pin_pics/shift_pin_03_04.jpg http://webspace.ringling.edu/~dplassma/bmw_diy/shift_pins/shift_pin_pics/shift_pin_03_03.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Ами материала е непретенциозен защото се ползват за набиване и фиксиране на позиции на части в кутията като се обслужва http://webspace.ringling.edu/~dplassma/bmw_diy/shift_pins/shift_pin_pics/shift_pin_tools_01.jpg http://webspace.ringling.edu/~dplassma/bmw_diy/shift_pins/shift_pin_pics/shift_pin_06_01.jpg http://webspace.ringling.edu/~dplassma/bmw_diy/shift_pins/shift_pin_pics/shift_pin_03_04.jpg http://webspace.ringling.edu/~dplassma/bmw_diy/shift_pins/shift_pin_pics/shift_pin_03_03.jpg Както казах, уточни си нещата и ми се обади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Довечера,ако не ме домързи мога да ги направя тия чертежи набързо на solid-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 https://www.google.com/starwars/ Google, идейни както винаги.. Не съм фен, но това е страхотно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Баси - доживях! Китаец да пазарува от мен - току що един купи 2 от нещата, дето продавам в Ибей! Това не знам как да го нарека - обмяна на опит или братско сътрудничество. Минава ми през главата, че щом китаецът е получил всичките неща, които купи от мен само за 10 дена след като ги изпратих, значи и наш'те пощи вече ме третират като ВИП китайски клиент и ми пращат пратките дотам с приоритет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Аз пък не получих 2 гривни от aliexpress и много се дразня. Ай 4лв са,но 1 месец ги чаках и накрая ни вест, ни кост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 От Али-то сме чакали 2 месеца, но всичко досега е идвало. Просто късно бяха пратили поръчаното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 От алиекспрес на жена ми сигурно 10% от поръчките не са пристигали, а тя бая неща поръчва по едно време. Капака беше, когато една поръчка не само не пристигна, но и отсъдиха в полза на продавача, при което стойността на поръчката изгоря. Та не мерси за тия мошенници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Абе не знам дали са мошеници или не, ама от Ибей също съм имал непристигнали пратки, с разликата, че досега никога не съм имал проблем с рефунда. Даже веднъж имах един куриозен случай - поръчвам от Перу един голям зъб от крокодил...чакам месец, чакам два...няма нищо ; взех си парите обратно и забравих за случката. След половин година получавам в пощата някакъв пакет от Перу и си викам - а...това пък какво е, не съм поръчвал нищо от там. Отварям пакета и вътре оня зъб, за който вече бях забравил - тоя пакет сигурно е обиколил 3 пъти земното кълбо преди да се спре в Пловдив, а по перуанската дата се виждаше, че човекът си го е пратил още на следващия ден след покупката ми. Писах му впоследствие с предложение пак да му преведа парите, но оня не поиска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 някой контактувал ли си е МТРЕЙД - софийска компания занимаваща се с продажба на компютри/тонери/аксесоари и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Аз пък не получих 2 гривни от aliexpress и много се дразня. Ай 4лв са,но 1 месец ги чаках и накрая ни вест, ни кост... И аз едно калъфче за телефона си чаках уж до вчера трябваше да пристигне ама тц... Писах на китайката, която ми го продава и доста бързо ми отговори и се извини, че в момента имало забавяния с пратките защото бил натоварен сезона и се бавели почти всички поръчки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Някой сутринта да го е пренасочвало към xyz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 В момента всичко пристига много бавно, а от Али-то - отчайващо бавно. Вчера ми пристигнаха слушалки поръчани на 28,09 На 2 пъти ми се случва да ми върнат парите и нещото да пристигне на следващия ден. След което се налага да пращам отново пари, но вече удържат такса превод. При тоя скъп долар и такса като платиш, далаверата е никаква. Така, че вече за никакво връщане на пари не претендирам, чакам до последно и след това искам удължаване на срока. Странното е че на тракинга пише,че е в България от началото на месеца. А не съм получавал бележка от пощата edit: с нетърпение чакам Властелина в Арена Армеец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 С метрото се пътува много лесно. Мидекс на самите влакове отпред пише за коя линия са. Има табели за центъра и т.н. Аз 1 път съм пътувал в Софийското метро и щях да си объркам влака. На платформата не пише кой влак спира. Трябваше да се прехвърля от единия син на другия мисля и стигнах до място, на което трябваше да тръгна, или на ляво, или на дясно. Тръгнах на дясно чисто на късмет и уцелих. Може и да е имало някаква маркировка някъде, но в бързината ако не знаеш какво точно трябва да гледаш - успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Мм да на сердика 2 можеш да си обръкаш влака супер лесно. Сега вече пише Е Елон Мъск го изпревариха Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Черния петък е официален празник за негрите :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Ето част от списъка на емаг-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Нищо интересно. Телевизорите са шит. Не се подлъгвайте да взимате. До сега ги рисърчвах. Само LG-то за 999лв 43" става и Samsung J6000 серията - 2-та бр - 40" и 60". Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Аз гледам SSD-тата, но ще взема май от amazon-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Аз като по-изостанал да питам - в тоя измамен ден на мошениците само онлайн ли се пазарува? И може ли да се пазарува на името на фирма? Да знам дали изобщо да си губя времето да поглеждам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Я някой да види има ли някакви читави рутери, моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 В тоя горния линк има точно два - колко са читави не знам... Единият е Тенда, значи е под съмнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 А, заеби тендата. Пари за глупости не давам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.