NEO_DDT Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Може би съм някаква форма на социопат, кой знае, но не изпитвам никаква емоционална обвързаност нито със селото ми, нито с Пловдив, нито със София, нито с България като цяло, нито с което и да било друго място. Стига да са налице необходимите за функциониране ресурси, бих живял навсякъде. Е, не чак навсякъде - без части от Азия, Африка и Южна Америка Социопат си явно или нямаш много приятели Аз пробвах да живея две години в София и въпреки, че и там имам доста приятели и познати, средата която имам и съм си изградил тук в Пловдив ми липсваше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Приказка за селянчетата Прадядо ми не е бил загубен. Ходил е два пъти в Канада, за по няколко години, и то в началото на миналия век. И се е връщал. За да воюва за Родината си. С кораб. Месеци наред пътуване. И не се е оплаквал, дори за Втората световна се е записал доброволец с връзки и подкупи, защото е бил прекалено възрастен, за да мине по каналния ред. Как се е променило времето....Нали го знаете тоя факт - сумати Българи (главната буква не е случайна) са се връщали специално от странство в Америка и къде ли не, за да воюват и защитават България. Някой изобщо може ли да си представи същото да се случи днес? Не от Америка, даже не и от Испания да речем, ами дори и в собствената си страна да се намира - изобщо не съм убеден колко изобщо биха се записали доброволци единствено по патриотични причини....щото за висока заплата всеки знае...ама за чест и слава отдавна вече не останаха хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Интересно. На какво го отдавате това? Повече контакти с повече хора? Antares, знаеш обаче, че е много вероятно, да не можеш да си позволиш този стандарт на живот в Пловдив. По едно време ще изникне дилемата - парите или щастието обаче. И всички знаем, че без пари, щастието също е малко паянтаво. На много неща. Храна,въздух, хора, начин на живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Храната в магазина или заведенията не виждам как ще се различава от тази в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Интересно. На какво го отдавате това? Повече контакти с повече хора? Не мога да преценя. Може би контакта с повече хора особено докато се возиш в метрото. По - променливото време. Въздухът който дишаш, докато вървиш по по - натоварени булеварди. При мене голяма роля играе и липсата на спорт и достатъчно движение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Аз за това почнах да ходя да ритам от време на време,а също ще пробвам и скуош тая или другата седмица. Мисля и по някое време да се запиша на народни танци,че съм тотално дърво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Да не се жениш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 АХАХАХ забавен си Аз не мога да си намеря приятелка, ти искаш да се женя Не бързам особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Магданоза за жена ти говори, ти за няк'ви приятелки бленуваш...пък и в днешно време като се жениш, не е задължително да се ожениш за жена, така че имаш двойно по-голям избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Е жена пък е още по-трудно Мани ама не знам как винаги се захващам с някви, които са зодия лъв. Слoчаенос ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Да ама сигурно си по-близо до ресийвъра. Еми да, ръгнат е в компа, а той е под бюрото.... Хич не се жени...глупости са това.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Как се е променило времето....Нали го знаете тоя факт - сумати Българи (главната буква не е случайна) са се връщали специално от странство в Америка и къде ли не, за да воюват и защитават България. Някой изобщо може ли да си представи същото да се случи днес? Не от Америка, даже не и от Испания да речем, ами дори и в собствената си страна да се намира - изобщо не съм убеден колко изобщо биха се записали доброволци единствено по патриотични причини....щото за висока заплата всеки знае...ама за чест и слава отдавна вече не останаха хора. една причина ми дай да го направя. Патриотизма не ми е силен от много време, няма и изгледи да се засили И пари да предлагат е същата работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 И пари да предлагат е същата работа А много пари....ама доста много, дори и за твоите разбирания? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 А много пари....ама доста много, дори и за твоите разбирания?Не. Никоя държава не заслужава да умра за нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Не. Никоя държава не заслужава да умра за нея. По скоро ничии икономически интереси не заслужават да умра за тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Формулировки много, отговора е един и същ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 ОК, втори въпрос - как възприемаш ония, които единствено на "полза роду" са жертвали мило и драго, само за да имат честта да се бият за Родината? Питам, понеже икономическите интереси и калпавите политици ги е имало и тогава. Та...според теб как би ги нарекъл - глупаци...заблудени...нормални, но за времето си....? Разбери ме правилно, не се заяждам - просто ми е интересно, защото много често ти се изказваш в дадена тема крайно, вкл. и в този случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 ОК, втори въпрос - как възприемаш ония, които единствено на "полза роду" са жертвали мило и драго, само за да имат честта да се бият за Родината? Питам, понеже икономическите интереси и калпавите политици ги е имало и тогава. Та...според теб как би ги нарекъл - глупаци...заблудени...нормални, но за времето си....? Разбери ме правилно, не се заяждам - просто ми е интересно, защото много често ти се изказваш в дадена тема крайно, вкл. и в този случай. Никак. Въпрос на избор. Предполагам, че за много хора някой друг е избирал особено в миналото. За някои е въпрос на върхова чест да се бият за родината. Няма лошо. За мен просто не е и никога не е било, няма и да бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Е жена пък е още по-трудно Мани ама не знам как винаги се захващам с някви, които са зодия лъв. Слoчаенос ? Защото някъде дълбоко, дълбоко навътре в теб се таи желанието да бъдеш доминиран... В което май няма лошо, щот нали..., човещинка си е... Само глей някоя да не извади страпонЯ, че тогаз става страшното! Ама като се замисля, то и това си е човещинка, таа... Както и да е. Разбра ме, де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 От този звук ми настръхват космите на топките!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 На мен май почва да ми иде в повечко столицата ни... Достатъчно ми е само да видя колко често боледуват децата на колегите ми, достатъчно ми е да си спомня, че аз като малък съм спрял да боледувам, когато наш'те са завършили и са се махнали от София. Да не говорим колко нещастна е любимата ми в София... Да те светна за нещо - вируси не се лекуват с антибиотици, нито има някакво спасение освен изграждането на имунитет. Смело ще предположа, че децата на колегите ти ходят в детска градина. Нито София, нито Пловдив, нито някое друго място ще помогне, освен ако децата не ги спреш от детска градина и ги изолираш. Моето чак последната година в детската градина боледуваше по-рядко (по мои впечатления), хем беше в частна градина и там децата са 10тина, а на сестра ми в държавната при 20+ деца беше просто през седмица. Сега е 3ти клас и подобни истории намаляха значително. Та не смяната на въздуха помага, а изолацията от други деца и разнасянето на вируси. Примерно добър начин да хване хрема е да го заведеш зимата в детски център. Просто да си информиран де Защото някъде дълбоко, дълбоко навътре в теб се таи желанието да бъдеш доминиран... Що бе, може да си ги подбира лъвици с надеждата, че подобно на животинките ще му ближат топките и няма да мрънкат ако има косми (щото махането на космите от там си е доволно трудна задача, шъ мъ звиняаате) Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Бих добавил и умерената физическа активност + добре балансиран като състав хранителен режим. Това води до добър имунитет - лично впечатление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Защото някъде дълбоко, дълбоко навътре в теб се таи желанието да бъдеш доминиран... В което май няма лошо, щот нали..., човещинка си е... Само глей някоя да не извади страпонЯ, че тогаз става страшното! Ама като се замисля, то и това си е човещинка, таа... Както и да е. Разбра ме, де. :rofl: Фройд би завидял на този изказ! От този звук ми настръхват космите на топките!!! Това ми прилича на звук, който би издал умиращ мамут! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 За първи път виждам трите букви LTE на телефона си. Ебаси бързия нет. Не съм вярвал, че някога ще мога спокойно да гледам филми, онлайн и то през нетфликс на телефона си. Ти да видиш. Обаче като за 100 кинта план поне по една мусака месечно да ми дават или да ме пипат тук-таме :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Пипат те. По джобчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.