Midex Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 За 20 минути го натрупа и дават още седмица да вали . За първи видях да има и светкавици по време на снеговалеж. Значи и насам ще дойде скоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 Значи и насам ще дойде скоро... Полека. Утре гледам ще е 23 в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 Насам няма да дойде. Засега. Линията на студеният фронт минава настрани...Най-много да има слани сутрин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Ей, срещу Господин ВИДЕН да бягате, пак немож' го стигна! В един хотел съм в Рибарица, нета е на 2mbps, и не мога да си стриймна JUM - MIL по битиви екшън...ужасТ. PS. И да ви благодаря! Лятото ви бях пуснал един линк да харесате един пътепис, писан от жената - спечели наградата и сега я консумираме! Да сте живи и здрави, Руми! И леко да не почупите леглото Наздраве. ФорОмЪ работи, жената е послушна, децата не ме занимават с глупости, има ракия...честит ден на християнското семейство. Абсолютно! И днес да продължи този ден! Наздраве! За малко да ни чуят. Ний щот така сми съ пукрили.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Наздраве. ФорОмЪ работи, жената е послушна, децата не ме занимават с глупости, има ракия...честит ден на християнското семейство.Прибирам се - жената изчистила, наготвила, не дудне, в очите ме гледа. Викам си, ей това е любов, щастие и семеен уют... Оказа се мигач, огледало и задна лява врата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Прибирам се - жената изчистила, наготвила, не дудне, в очите ме гледа. Викам си, ей това е любов, щастие и семеен уют... Оказа се мигач, огледало и задна лява врата. Мдаа преди време и това го имаше при нас, ама сега жена ми си има собствена кола и квито и щуротии да направи (а тя като всяка средно статистическа шофЕорка ги прави, разбира се) се оправя сама със сервизи и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Ще да ида аз да източа къмто 300 литра вино - стига му толкова тиха ферментация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Уж се бях зарекъл, че в близко време няма да си взимам телефон, дето ще има претенциите да е по-умен от мене, ама с тоя китайски дъмпинг в последната седмица просто нямаше как да остана равнодушен. И понеже от доста време си имам перфектния 4-симов телефон (вече съм се хвалил с него ), тоя път, и най-вече с цел по-лесното ми навлизане в непознатата за мен Андроидна територия, реших да взема нещо в златната среда - да е телефон, ама и таблет...да е голямо, ама не прекалено и с батерия, дето да издържа поне 3 часа на видео, както и да си има задължителните GPS и други благинки...и разбира се - да е ужасно евтино, че да не ме е яд после ако не ми хареса. Единствените неща на които наблегнах да ги има задължително - да е някакъв нов модел с последния Андроид и да има добър екран с добра наситеност. Разбира се с всичките тия мои "изисквания" се снабдих с един 7" Phablet тип Франкенщайн, в който има много "няма това, ама пък има..." - примерно няма 4G, ама пък и 3G-то (WCDMA) ми е достатъчно ; не е 8-ядрен, ама пък е с нов и хладен 64-битов 4-ядрен интелски модел ; екранът не е FullHD, ама пък е с Retina дисплей и т.н. Надали ще го ползвам за нещо повече освен за разучаване и евентуално мобилно заместване на лаптопа ми (когато не го нося) ; надали изобщо ще бразузвам в нета с него, а и понеже със сигурност няма да му кача нито една игра, предполагам, че вграденият Mali450 ще ми е напълно достатъчен....а споменах ли вече, че е двуцифрена сума в левове... Като дóйде, ще споделя впечатления в другата тема с китайските умни джаджи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 От Али-то не съм пазарувал досега и докато не добавят Пейпал, не възнамерявам да го правя. Смятах да го взема от Гиърбест, понеже го бяха пуснали на ниска цена за определено време, ама понеже точно тогава се бъгна форума и загубих известно време да питам по телефона колеги какво се случва, после пък трябваше да излезна за малко и като се върнах ония вече бяха прекратили промоцията, та го поръчах от EB, а ония гадове, точно 10 минути след поръчката ми пращат 2 писма - в едното потвърдиха поръчката ми, а във второто ми набутаха рекламно десетина неща с дискаунт цени "email price only", между които беше и току що поръчания phablet....добре, че разликата в цената не беше чак толкова голяма, че да ме хване яд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Наздраве. ФорОмЪ работи, жената е послушна, децата не ме занимават с глупости, има ракия...честит ден на християнското семейство.Каква идилия само, направо звучи като виц. Пламене, сигурен ли си, че не си някой наследник от династията Дзин, Дзън, Чун или нещо подобно, който се опитва да въздига и държи на ниво китайската икономика заливайки европеския пазар с неограничени количества продукти, произхождащи от съответните провинции...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Ти пък...що питаш сега излишни работи - оня ден като се видяхме, не забеляза ли, че очите са ми дръпнати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Абе колко да видя, беше тъмно, аз нося очила...пък съм дискретен човек, не бих искал да те издъня пред обществото.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Тъмно тук, ама в Китай вече съмваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Изправен съм пред странна дилема. За пореден път оставих доста работа за последния момент и сега ми предстои дълга нощ. Чудя си дали да не се "проваля" умишлено с идеята, че утре порицанието и срамът ще ми подействат като ритник, за да съм по-организиран в бъдеще Ако се справя като пич, ще продължа да имам увереността, че мога да се справям като пич в последния момент, което от своя страна ще доведе до още такива ситуации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Изправен съм пред странна дилема. За пореден път оставих доста работа за последния момент и сега ми предстои дълга нощ. Чудя си дали да не се "проваля" умишлено с идеята, че утре порицанието и срамът ще ми подействат като ритник, за да съм по-организиран в бъдеще Ако се справя като пич, ще продължа да имам увереността, че мога да се справям като пич в последния момент, което от своя страна ще доведе до още такива ситуации. Надзораеру, пич... пробвай надзораеру..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Приказка за селянчетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Много правилно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Може би съм някаква форма на социопат, кой знае, но не изпитвам никаква емоционална обвързаност нито със селото ми, нито с Пловдив, нито със София, нито с България като цяло, нито с което и да било друго място. Стига да са налице необходимите за функциониране ресурси, бих живял навсякъде. Е, не чак навсякъде - без части от Азия, Африка и Южна Америка Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Торлака е голЕм, това да знаете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Ей един път да сложат яки столове http://www.hermanmiller.com/products/seating/performance-work-chairs/sayl-chairs.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 ГЕРБЕРСКИТЕ ХАКЕРИ ТОКУ ЩО БЛОКИРАХА ТОЗИ ЛИНК! Безродниците махнаха „Балканджи Йово” от учебниците! Текстове като "Балканджи Йово" или "Крали Марко" са отпаднали от учебните програми на децата в пети клас, защото са спорни или неразпознаваеми, заяви експертът от МОН Красимира Александрова. Балканджи Йово - Даваш ли, даваш, Балканджи Йово, хубава Яна на турска вера? - Море, войводо, глава си давам, Яна не давам на турска вера! – Отсекоха му и двете ръце, та пак го питат и го разпитват: - Даваш ли, даваш, Балканджи Йово, хубава Яна на турска вера? - Море, войводо, глава си давам, Яна не давам на турска вера! – Отсекоха му и двете нозе, та пак го питат и го разпитват: - Даваш ли, даваш, Балканджи Йово, хубава Яна на турска вера? - Море, войводо, глава си давам, Яна не давам на турска вера! – Избодоха му и двете очи, и го не питат, нито разпитват, таку си взеха хубава Яна, та я качиха на бърза коня да я откарат долу в полето, долу в полето, татарско село. Яна Йовану тихом говори: - Остани сбогом, брате Йоване! - Хайде сос здраве, хубава Яно! Очи си немам аз да те видя.... И кое е наразпознаваемо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 На мен май почва да ми иде в повечко столицата ни... Достатъчно ми е само да видя колко често боледуват децата на колегите ми, достатъчно ми е да си спомня, че аз като малък съм спрял да боледувам, когато наш'те са завършили и са се махнали от София. Да не говорим колко нещастна е любимата ми в София... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 На мен май почва да ми иде в повечко столицата ни... Достатъчно ми е само да видя колко често боледуват децата на колегите ми, достатъчно ми е да си спомня, че аз като малък съм спрял да боледувам, когато наш'те са завършили и са се махнали от София. Да не говорим колко нещастна е любимата ми в София... Аз откакто съм в София (1 година вече) съм боледувал толкова, колкото в Пловдив за последните 3/4/5 години. Съквартирантът ми е по същия начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Мм да и аз преди не боледувах въобще,а сега за втора година си губя гласа... Ходенето на ски и излизането извън София донякъде оправят нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Интересно. На какво го отдавате това? Повече контакти с повече хора? Antares, знаеш обаче, че е много вероятно, да не можеш да си позволиш този стандарт на живот в Пловдив. По едно време ще изникне дилемата - парите или щастието обаче. И всички знаем, че без пари, щастието също е малко паянтаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.