Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не са излезнали още. Направо ми се поду венеца

Е ти си младо яре още. :lol:

Майтап няма, консултирай се с някой читав зъбар. Аз имах два и ми създаваха маса проблеми, докато не ги разкарах по препоръка на личния ми зъбар, от който съм много доволен.

При мен едния долен мъдрец го вади лицево-челюстен хирург, щото трябваше да се изреже парче от костта, за да стигнат до него, че растеше напряко на останалите зъби. Другия долен... ако реши да излиза - ще трябва да се изрязва дълбока дупка в костта (малко по-широка от зъба), че е след извивката на челюстта. Та редовно се моля да си седи долу...

Де*а и смотаните зъби...

Обмислям да стана безделник, само трябва да измисля и начин да съобщя на жената и нашите че трябва да ме издържат.......  :lol:

Дали ако стана художник бохем ще го приемат по-добре  :shy:

Баси деня... Една приятелка е починала, на жената и закриват отдела и им предлагат супер неизгодни условия(местене в друг град), като евентуално ми предлагат работа и на мен(защото знам руски и английски) но е тотално без развитие... Бахти...

Обмислям да стана безделник, само трябва да измисля и начин да съобщя на жената и нашите че трябва да ме издържат....... :lol:

Дали ако стана художник бохем ще го приемат по-добре :shy:

от как съм свършил с училище я търся тая бяла лАстовица. Ама курац за сега :-)

Малеее, завиждам. Аз ще трябва да чакам до януари месец за да го видя на IMAX. Дори и не се замислям за обикновено кино.

Не мога да опиша какви аматьори са всички писали над мен(с изключение на Пламен и Ники). Направо бих ви сравнил с Виден!

Мани, чалгата не прощава.  :lol: 

Ти специално 2 пъти и пред теб за наказание ще горят на клада ферарита! Лично Адриана Лима по монокини ще ги гори за наказание!

Е па що по монокини? Разваляш хубавия сюжет така.   :lol: 

Ще си правя пържолки на огъня. Само с бирата не знам какво ще правя.

Нямам идея как се прави цитат от тема в тема през телефона. Така, че лошия модератор Виден ще ме извини :-D

от как съм свършил с училище я търся тая бяла лАстовица. Ама курац за сега :-)

ако намериш нЕкои сгодни сестри милиардерки готови да ни вземат пиши да разпродавам имущество и да идвам и аз  :lol:

За кое бре, Стефчо???

За филмите в темата за хвалбите

:-D

ако намериш нЕкои сгодни сестри милиардерки готови да ни вземат пиши да разпродавам имущество и да идвам и аз :lol:

Сестри, майки, баби, всичко. В краен случай и транс. Зависи колко пари има :-D:-D:-D

В краен случай и транс. Зависи колко пари има :-D:-D:-D

:blink:

Те, тия в по-големия процент от случаите на са много на ясно дали искат да го играят мама или тати. Тъй, че кат нищо ще вземеш да се окажеш в ролята на булката, пък като си имаш слабост и към катинарчетата, направо на онова недоразумение Вурст ще замязаш.....

Ами това пак зависи от колко има нужда от пари. И от ценностите му, но ценностите да си същите без значение финансовата обезпеченост.

Абе хора, вие чели ли сте "Фондацията" примерно? "Хиперион"-ите? "Прогресорите и Странниците"? Ако не - нека не си говорим за фантастика...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...