vinyl_master Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Дай да видим какво продаваш, май има некав дъмпинг, щом китайци пазаруват от теб, май ще има нещо интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Не знам кое е по-лошо... Да има работа или да няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 И при двата случая чувството е смесено - хем ти е гот, хем ти е гадно, но за различни неща съответно в единия или другия случай. @Румене, не е нещо дето само аз го имам, но просто моите цени са най-добри...дотолкова, че и китайците чак започнаха да купуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 @Румене, не е нещо дето само аз го имам, но просто моите цени са най-добри...дотолкова, че и китайците чак започнаха да купуват. Преровил си пещерата и си намерил зъбите от онзи бронтозавър, който те беше изнервил като беше млад, а после беше забравил за тях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Не знам кое е по-лошо... Да има работа или да няма. А аз ЗНАМ! Ама няма да те открехна, щот още имаш бяло около човката си Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Снимката ... от Z1.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Снимката ... от Z1.... Не е зле, ама има доста шум...особено във водата се забелязва като се разпъне снимката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 А някои са на работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Поне знаят какво да пият... Между другото готви се - виното ми е станало невероятно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Колегата се объркал и купил помия за всички. Даже двама бяха забравени. За което беше публично порицан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Колегата се объркал и купил помия за всички. Даже двама бяха забравени. За което беше публично порицан. Би трябвало да бъде оноден и чак тогава публично порицан! Култова реплика от филма "Особености на националния риболов" - Бих искал да го погледна в очите конструктора на този двигател..... :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Култова реплика от филма "Особености на националния риболов" - Бих искал да го погледна в очите конструктора на този двигател..... :lol: :lol: Не помня реплика в тоя филм да не е култова.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Колегата е гействащ гей и онождането щеше само да му хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 А ТИ как разбра, че е гействащ гей? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Ха, де!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Галицин, Поксиполът не можа да ме спаси, тая гад пак протече и работата е пълен ад.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Ъаа...!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Скапаният възвратен клапан, който лепих по твой съвет, дето на оня от Софитерм да ида да му го завра в гъза.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Че знаем си го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Да не би да го онождате групово? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 И с твоя к*р не бих го докоснал Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Че знаем си го. Беки па да си го пробвал!? П.п. И как беше? Кой беше по-палав... ти или Той? Скапаният възвратен клапан, който лепих по твой съвет, дето на оня от Софитерм да ида да му го завра в гъза.... Ъъъъ.......? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 И с твоя к*р не бих го докоснал Не бе, само питах, понеже ти употреби множествено число, пък и го каза много сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Да еВа и мъдреците. Живо наказание са. Единия така ме боли сега, че чак пулсира. Да изиза по-бързо, че или трябва да се напия, или да пия някви хапове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Да еВа и мъдреците. Живо наказание са. Единия така ме боли сега, че чак пулсира. Да изиза по-бързо, че или трябва да се напия, или да пия някви хапове. Вади ги, само беля на главата са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.