Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Дай да видим какво продаваш, май има некав дъмпинг, щом китайци пазаруват от теб, май ще има нещо интересно :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И при двата случая чувството е смесено - хем ти е гот, хем ти е гадно, но за различни неща съответно в единия или другия случай. ;)

@Румене, не е нещо дето само аз го имам, но просто моите цени са най-добри...дотолкова, че и китайците чак започнаха да купуват. :)

@Румене, не е нещо дето само аз го имам, но просто моите цени са най-добри...дотолкова, че и китайците чак започнаха да купуват. :)

Преровил си пещерата и си намерил зъбите от онзи бронтозавър, който те беше изнервил като беше млад, а после беше забравил за тях? :P :lol:

Не знам кое е по-лошо... Да има работа или да няма.

А аз ЗНАМ!

Ама няма да те открехна, щот още имаш бяло около човката си :))

Колегата се объркал и купил помия за всички. Даже двама бяха забравени. За което беше публично порицан.

Колегата се объркал и купил помия за всички. Даже двама бяха забравени. За което беше публично порицан.

Би трябвало да бъде оноден и чак тогава публично порицан!

Култова реплика от филма "Особености на националния риболов" - Бих искал да го погледна в очите конструктора на този двигател..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Култова реплика от филма "Особености на националния риболов" - Бих искал да го погледна в очите конструктора на този двигател..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Не помня реплика в тоя филм да не е култова.... 

Че знаем си го.

Беки па да си го пробвал!? :blink:

П.п. И как беше? Кой беше по-палав... ти или Той?

Скапаният възвратен клапан, който лепих по твой съвет, дето на оня от Софитерм да ида да му го завра в гъза.... 

Ъъъъ.......?

Да еВа и мъдреците. Живо наказание са. Единия така ме боли сега, че чак пулсира. Да изиза по-бързо, че или трябва да се напия, или да пия някви хапове.

Да еВа и мъдреците. Живо наказание са. Единия така ме боли сега, че чак пулсира. Да изиза по-бързо, че или трябва да се напия, или да пия някви хапове.

Вади ги, само беля на главата са.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...