RaptoR Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Не спирам да се чудя защо хората си взимат телефони, които са по-умни от тях... Не спирам да се чудя за чий кОр започна да се занимаваш с това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Не спирам да се чудя за чий кОр започна да се занимаваш с това... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Като не познаваш хората в село няма да говориш за тях..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Ok. С нетърпение чакам неговия отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Баси, какво става в Париж? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Много късно си се усетил - тук го разбрахме малко след първите изстрели... -------------------------------------------------------- Реплика на дедо към вокса: Даже идея си нямаш с кое приложение се четат книги. (Знам, сега ще провериш и ще ми напишеш). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Много късно си се усетил Това беше риторичен въпрос. И аз днес цял ден следя новините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Като го споделих това с моите приятели ми се смееха... За съжаление има някаква доза истина.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 За тоя кор, че винаги има избор. Изборът беше или да остана без работа, или да се занимавам с нещо, което ми е писнало, или да се метна в нови води и да се развивам. Кво станало в Париж? Къде са ся либерастите и Шарли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Баси, какво става в Париж? Фойерверки, сър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Още може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Както сме го подкарали либерално, да не мислиш, че ще е само Париж? На ония просто не им дреме нито за жени, нито за деца, а още по-малко пък и за собствения им живот. Ей това не могат да го осъзнаят "либералните" в ЕС. Хората си приличаме само по това, че ходим на два крака, а какво е в главата на всеки един от тях...никой не знае... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Аз знам. Кило, кило и половина мокра сивкаво-червена каша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ебаси реактора. Като се заключи телефона и не е бачкал през нощта. А мислих да купя поне още един град за 100 милиарда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Т'ва джам 8 е много тъпо животно...да го ева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Дейба. Заради WarFace ми се налага пак да ползвам уиндоус.... Толкова псувни яде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Баси - доживях! Китаец да пазарува от мен - току що един купи 2 от нещата, дето продавам в Ибей! Това не знам как да го нарека - обмяна на опит или братско сътрудничество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 А сигурен ли си че е китаец от Китай, а не от западните китайци...?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Абсолютно! От Шанхай e (上海), името му е китайско и даже адресът му е написан на китайски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Абсолютно! От Шанхай e (上海), името му е китайско и даже адресът му е написан на китайски. Тоя те бъзика, бе.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Не бе - Пейпал автоматично ми препредава адреса или поне това, което той е въвел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Не бе - Пейпал автоматично ми препредава адреса или поне това, което той е въвел. Баси,това ако ти откаже принтера няма рисуване егати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 А...и да откаже, като знам, че ако не му го пратя оня ще ми остави отрицателен фийдбек и ще ми развали хубавите 100%, зна'йш ли как хубаво ще го изкалиграфисам....е...вярно накрая вместо в Шанхай може да пристигне в Тибет, ама това е друга тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Баси - доживях! Китаец да пазарува от мен - току що един купи 2 от нещата, дето продавам в Ибей! Това не знам как да го нарека - обмяна на опит или братско сътрудничество. Май ще да е "братско сътрудничество" - преди малко му пращам ъпдейтнатата фактура с дискаунт в шипинга, а оня ми пише - "бихте ли изчакали малко, защото смятам да наддавам за още едно нещо, което продавате...". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.