Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не спирам да се чудя защо хората си взимат телефони, които са по-умни от тях...

Не спирам да се чудя за чий кОр започна да се занимаваш с това... 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Много късно си се усетил - тук го разбрахме малко след първите изстрели...

--------------------------------------------------------

Реплика на дедо към вокса: :laughing1:

Даже идея си нямаш с кое приложение се четат книги. (Знам, сега ще провериш и ще ми напишеш).

За тоя кор, че винаги има избор. Изборът беше или да остана без работа, или да се занимавам с нещо, което ми е писнало, или да се метна в нови води и да се развивам. Кво станало в Париж?

Къде са ся либерастите и Шарли?

Както сме го подкарали либерално, да не мислиш, че ще е само Париж? На ония просто не им дреме нито за жени, нито за деца, а още по-малко пък и за собствения им живот. Ей това не могат да го осъзнаят "либералните" в ЕС. Хората си приличаме само по това, че ходим на два крака, а какво е в главата на всеки един от тях...никой не знае...

Баси - доживях! Китаец да пазарува от мен - току що един купи 2 от нещата, дето продавам в Ибей! :blink:

Това не знам как да го нарека - обмяна на опит или братско сътрудничество. :lol:

Абсолютно! От Шанхай e (上海), името му е китайско и даже адресът му е написан на китайски.

Тоя те бъзика, бе....

Не бе - Пейпал автоматично ми препредава адреса или поне това, което той е въвел.

Баси,това ако ти откаже принтера няма рисуване егати

А...и да откаже, като знам, че ако не му го пратя оня ще ми остави отрицателен фийдбек и ще ми развали хубавите 100%, зна'йш ли как хубаво ще го изкалиграфисам....е...вярно накрая вместо в Шанхай може да пристигне в Тибет, ама това е друга тема. :lol:

Баси - доживях! Китаец да пазарува от мен - току що един купи 2 от нещата, дето продавам в Ибей! :blink:

Това не знам как да го нарека - обмяна на опит или братско сътрудничество. :lol:

Май ще да е "братско сътрудничество" - преди малко му пращам ъпдейтнатата фактура с дискаунт в шипинга, а оня ми пише - "бихте ли изчакали малко, защото смятам да наддавам за още едно нещо, което продавате...". :laughing1:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...