kotora Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Разни хора, разни идеали На сестра ми на рождения ден отидохме в едно тузарско заведение подобно на BESO,,, E няма такива изпълнения. Пича вади 2 айфона и почва и на двата да цикли. Жена му руса мутреса с джуки. На съседната маса куче с яке стои на стол. Бе тотал щета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Подобно на кое? В смисъл - не съм запознат с хайлайф заведеният в Бг. Падам си бохем-алкохолик, така че ми говори за Спорко, Слончето, Адамс и прочие дупки. Сега седя и чекна тука един проблем - въпрос към всички във форума, ползващи приложението Hangouts - да имате затруднение с изпращането на смс-и към кратки номера? И през кой оператор ви се случва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Някакви митове ми се струват това на мен. GS5 над 4 часа екран с пълна синхронизация през 3G няма как да направи, дори ако му се бутнат честотите на процесора, което за мен е безсмислено. Дори Леново-то с 4000mah батерия не може да изкара повече от 4 дни с нормално ползване. Ако се зарежда с единичната букса толкос 3-4 дни но с двойната 7 дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Подобно на кое? В смисъл - не съм запознат с хайлайф заведеният в Бг. Падам си бохем-алкохолик, така че ми говори за Спорко, Слончето, Адамс и прочие дупки. Сега седя и чекна тука един проблем - въпрос към всички във форума, ползващи приложението Hangouts - да имате затруднение с изпращането на смс-и към кратки номера? И през кой оператор ви се случва? Аз не ползвам Hangouts за СМСи. Много беше тъпо да сливат Hangouts със СМСите. Явно са искали да популяризират приложението, като iMessage. Свали си Messenger на Гугъл пак. И си ползвай него. Преди това ползвах Textra. Пак върши работа, но има реклами. Тия дискусии не трябва ли да си ги водим в темата за Андроид? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Питам на общо основание. Ползвам си месинджъра, Hangouts е социална мрежа, все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Hangouts е IM клиент, не социална мрежа. Ако не ги получаваш само с Hangouts, значи имаш проблем с настройките специфично в програмата. Освен това, Android има защита за изпращане на съобщения към кратки номера, която се появява всеки път и предупреждава. Ако е цъкнато да се помни отговора и се избере НЕ ИЗПРАЩАЙ, няма да ти ги праща и за в бъдеше. Не знам от къде се сменя тая настройка, щом се блокират веднъж. Мисля, че е от настройките на приложението в което са забранени. И какъв реално е проблема? Седят сиви и не ги праща? Или изобшо не се появяват в списъка с разговорите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Подобно на кое? В смисъл - не съм запознат с хайлайф заведеният в Бг. Падам си бохем-алкохолик, така че ми говори за Спорко, Слончето, Адамс и прочие дупки. Сега седя и чекна тука един проблем - въпрос към всички във форума, ползващи приложението Hangouts - да имате затруднение с изпращането на смс-и към кратки номера? И през кой оператор ви се случва? Ее едно "тузарско" заведение в Бъкстон. Ама както казах на такива места освен комплексари други няма. Като в 35 в студентски. Същата работа. То не са ферарита, не са макларъни отпред. Яко газ се дава да се правят на оборотни, да им връзват малките студентки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Hangouts е IM клиент, не социална мрежа. Ако не ги получаваш само с Hangouts, значи имаш проблем с настройките специфично в програмата. Анегеле, не учи учения. Нямам vas рестрикции нито в телефона, нито в приложението, нито по услугите на картата. Просто през Hangouts не се пращат смс-и към кратки номера, тествано е от 3 различни телефона, с три различни версии на андроид. И не, ъпдейт на приложението не помага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Анегеле, не учи учения. Нямам vas рестрикции нито в телефона, нито в приложението, нито по услугите на картата. Просто през Hangouts не се пращат смс-и към кратки номера, тествано е от 3 различни телефона, с три различни версии на андроид. И не, ъпдейт на приложението не помага. Явно учения не е толкова учен, щом не може да си реши проблема, нали така? Аз нямам бобец, за да знам какво си тествал и какво виждаш. Дори не си казал дали ти вади предупреждението, че СМС-а може да ти струва повече пари от нормалното. При мен Hangouts си вади съобщението и си изпраща СМС-а до краткия номер без проблем. Проблема е при теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Оператор, модел на телефона, версия на андроид и версия на приложението? И един-два скриншота. Ред. Явно и Гугъл не са толкова учени, щом още не са го решили тоя проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Абе що не се преместите в телефонната тема? Сега и данни ще поместваме, и скрийнове ще чакаме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 И аз това предложих.Отговорих на Grimjaur-а там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Ай скоро понеже не сме дискутирали тая тема Според психолога от клипа, чикията изгражда характера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Един дъЖ в Дубай.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Става ми все по трудно да карам кола в Пловдив, наистина ми идва в повече какви индивиди се движат по улиците. Огромен поклон пред гения на архитектите положили подписите под плана за велоалеите из града Поклон и пред фирмата полагаща новите червени пешеходни пътеки, изисква се изключително гениално мислене да затвориш 2 от общо 3 ленти на главен булевард Поклон и преди всички велосипедисти които отказват да ги ползват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Поклон и преди всички велосипедисти които отказват да ги ползват Аз, от днес вече с велосипед обещавам да ги ползвам "където е възможно" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Става ми все по трудно да карам кола в Пловдив, наистина ми идва в повече какви индивиди се движат по улиците. Огромен поклон пред гения на архитектите положили подписите под плана за велоалеите из града Поклон и пред фирмата полагаща новите червени пешеходни пътеки, изисква се изключително гениално мислене да затвориш 2 от общо 3 ленти на главен булевард Поклон и преди всички велосипедисти които отказват да ги ползват Много е изнервящо да се кара в града и все по- ще става според мен тука следващите години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Ми аз 3 дни поред влизам в София в 4 и излизам в 6 следобяд... Никакви ядове - в центъра. След това в Плд му се струва на човек, че няма трафик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 От моста на Герджика до Гребната е доста добре направено всичко. Но на други места в града е крайно малоумно наистина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Коста ти пък си намерил кога да ходиш по центъра Тогава и в метрото е ад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Много е трудно да се придвижва човек с детска количка по тротоарите. Наистина са ужасни, плочките са изпотрошени, неравни, дърветата са ги повдигнали и извадили, на места няма плочки, а пясък. Който не е бутал количка в пясък, да заповяда, ще му предостъпя честта. На места няма тротоари изобщо. Островчетата на светофарите са толкова високи, че се изискват нинджа умения, за да качиш и свалиш количката. От наказателния паркинг до Тримона можеш спокойно да си раздрънкаш детето, да изпсуваш на ум стотина пъти, да си счупиш количката и да загубиш 30 мин. Някой ще каже за къде бързаш... Кърмя (вкъщи) на 3 ч. Не съм фенка на кърменето в паркове, градинки и молове. Но не е това фокусът ми в момента. Та относно времето, буквално докато облека малката, изляза, кажа "здрасти" на някоя приятелка, и трябва да тръгвам наобратно, за да преодолявам пак всички малоумно изпълнени инфраструктурни решения. Чудех се дали да не направя клип, за да се види нагледно с какво трябва да се справяме ежедневно, ако искаме децата ни да излязат навън. Ама трябва да изляза без количката, че за бутане с една ръка и дума не може да става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Говори ми, Галя, говори ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Огромен поклон пред гения на архитектите положили подписите под плана за велоалеите из града Спомням си, че когато започна да се говори за тия велоалеи, моите хора от Крива Спица влезнаха в контакт с общината и предложиха безвъзмездно да помогнат в проектирането им. Никой не ги отрази... А за тия червени пешеходни пътеки... честно казано в пъти по-трудно ми е да ги различа. Особено вечерно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 А толкова по-лесно и бързо щеше да е само 1 боя да се сложи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 А толкова по-лесно и бързо щеше да е само 1 боя да се сложи. Така щото всички да се изпопребият.... ========================== Не знам чия гениална идея беше изобщо да се пипат, но някак си така подозирам, че тая зърнеста настилка много бързо ще изгуби червеното (справка - "алеята" след кръстовишета на св. Петка в посока към Католическата църква вече е черна). Да видим колко дълго ще запази консистенцията си с тия велики епоксидни смоли. Щото подозирам че и кварцовият пясък ще бъде отмит преди пролетта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.