Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Що пък в Куба а не в Мексико?

В Мексико всички са ходили(от компанията). В Куба никой не беше. Реално в Мексико е най-евтино ама нещо не искат да завтарят.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Късно е чадо. Вече си взех билет. Добре, че е на 50 процента намаление. Тия не познават парите с тия цени.

Ще си ходиш до България през зимата? Що не го остави за догодина?

Той поне да четеше да се образова малко ми то...

А статията по начало беше за бекона и това че наскоро бе обявен за канцерогенен. Не повече от морковите, но нали - СЗО там правили проучване и повишавало риска. С някакви части от процента, но те държаха да го отбележат. То изобщо има ли напоследък проучване на СЗО, което да не е обявило за канцерогенно това, което са проучвали?

PS: относно докладите на СЗО - ето едно много добро мнение:

"Sensible people wouldn't touch a WHO report with a long stick for fear of catching something, but this is very silly, even by their standards."

"Разумните хора не биха докоснали доклад на СЗО дори с дълга пръчка поради страх от заразяване с нещо, а това е много глупаво, дори и по техните стандарти."

Да, хвърлих й един поглед, а и преди няколко дена също бях чел извадка на български. То ако човек чете и спазва всичко, дето всеки ден му добавят като опасно за здравето, накрая ще му остане единствено да се облече в зелено и да фотосинтезира. Ама имам чувството, че и тогава някои пак ще пишат, че зелените бои са канцерогенни или че ултравиолетовите лъчи на слънцето водят до рак на кожата, та не е добре и да фотосинтезираш... :moon:

Младенски, недей нарежда на едно 6200 с 4790к, защото просто няма маса за сравнение :). АМД ще бъде издухано като стой та гледай.

Дори и с AMD FX8320  да го заменим, пак цената ще е по-ниска.

АМД прекалено много ги плюят, но също са доста добре. Бая време имах втора машина вкъщи с АМД 925, после 965 и като изключим, че не се клокваше много и консумираше повече енергия, друго негативно не мога да се сетя. Добре се представяше в игрите, дори съм рендвал клипове с него и изоставаше с 20% от Интела. Но ми излезна два пъти по-евтино от 2500к-то като цена :). С две думи - АМД - бюджетно решение.

Така че на който квото му харесва и стига сте давали наклон на х*я на останалите, ако не сте били и от двете страни на бариерата...

Със това мнение съм напълно съгласен, много съм доволен от моя, 6 физически ядра, вярно консумира 125W но доста тестове съм му направил и не се е издънил до сега, че при товар двата ми 140мм вентилатора вдигат шум е вярно, но такава печка се гаси трудно.

Да не говорим, че този FX-6200, дори на 4.5 е по-зле от stock i5-3570k.

Да не говорим, че е по-зле и от моя i5-4460 със заключен множител, макар на хартия нещата да не изглеждат така... На практика обаче, ще го отвее навсякъде.

Тук може мнооого да се поспори при клок 4,5 и решението е двете машини на тест и цифрите ще покажат.

Тези водни охлаждания колко шум вдигат? Щото тези 3 вентилатора като ги гледам... а трябва и някаква помпа...

Дядо, на това не му трябва допълнителна помпа.

Ах как обичам когато за пореден път дедо тролне Виден с "Видене, виж тука какво пишат за глобалното затопляне...". :popcorn-and-drink-smiley-emotic

И той по навик да не отваря неграмотни лайна...

========================

Обед на следващия ден... зала Империал не е лоша за частни Збирки... Младене, ни тъ й сТрам да дразниш със шкембенце... Ке да полегна в Шангри Ла рандъмнеса... :grin:  

Ах как обичам когато за пореден път дедо тролне Виден с "Видене, виж тука какво пишат за глобалното затопляне...". :popcorn-and-drink-smiley-emotic

Щом не е почнал от pik.bg и budnaera да си вади "фактологията" - добре е още :lol:

И той по навик да не отваря неграмотни лайна...

Неграмотни друг път. Mises.org специално е добре да почнеш да ги четеш за добро утро, че малко да си оправиш познанията по икономика, че пропагандата си е свършила в твоя случай работата прекалено добре.

Щом не е почнал от pik.bg и budnaera да си вади "фактологията" - добре е още :lol:

Той Мишо (Stilgar) прави fact-checking обикновено доста бързо. Пък и имам един красив плъгин дето точно тези ги усеща :)

Да де, но доколкото те познавам, в името на заяждането си склонен да прибягваш до такива "източници" :)

П.П. Мишо, дето не спраш да го даваш за пример и си го издигнал на пиедестал го познавам от около 2001-ва - не се е променил особено - живее си в негов си свят и не го вълнува особено действителният. Нито факти, които не му отърват :)

Дедо, горното ти изказване е все едно аз да кажа "за мен разправяте, че имам дълга коса" ;)

Мислим дека веке всичко се изЯсни.... 

Поправили?

Благодарим иначе.

Дано не ни урочаса някой, че тогава хептен ще я втасаме :)

Хорхе и Марк са педали. Ей това ми минава през главата. Валентино Роси е истинския шампион, а не ония глезени педалчета. Ама как все на испанци се случва.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...