Midex Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Този, който го удари не бил полицай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 То си се вижда още на видеото, че не е полицай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Това е първото нещо, което се знаеше от първата минута... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Да де, то се вижда, че отзад якето не е с надпис "Полиция", но се чакаше официално потвърждение от министъра на вътр. работи, пък и снощи хората малко се заблудиха от коментара от студиото, където зад кадър се чу, че "на един от полицаите не му издържали нервите". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Айде да изкиснем сланинката.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Кисело зеле с кисели краставички и кисело мляко. Очаквам последствия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Добави Дуфалак и си заший гъза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Айде да изкиснем сланинката.... ТАКА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 ...................... Това е доста старо, в което няма лошо щом е хубаво...отзад се чува вокала на Весела Бонева, а едно време, преди да си направят студиото, Крум и Цецо записваха при мен - даже мисля, че и това парче го записахме (трябва да си разровя архивите), понеже въпреки че през ушите ми са минали хиляди песни...ми е напълно познато. Едит: Поразрових се, но се оказа, че част от дисковете ми преди 2004-та вече не се четат коректно, някъде ги имам и на едни стари хард дискове, ама не ми се рови. Иначе гледам, че във Vbox-а има доста мои записи, които бяхме записали в оня период около 2003-та - примерно това, това, това и т.н. Някой ден (сигурно като се пенсионирам ) ще взема да им направя ремикси на всичко, дето го имам при мен на отделни канали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Защо ли не отиде там да ги блъска с неговите хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Ей ся с пържените картофки като си пекна и едни пилешки кожички.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Танасе и твойта не е лесна с толкоз ракия и мезета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Че и кила се мъча да свалям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Че и кила се мъча да свалям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Абе... Щом от 115 успях да стана 100, не виждам пречка от 100 да стана 80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Абе... Щом от 115 успях да стана 100, не виждам пречка от 100 да стана 80. АХАХАХАХАХ - доооообреТ! В смисъл да снаеш колкото мене Е тогава и аз не виждам пречка пак да стана 70.... Га ма няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Аз от 80, станах 83. Целта ми е поне 95, така че моете ме пипате по гроуъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Абе... Щом от 115 успях да стана 100, не виждам пречка от 100 да стана 80. Дай рецептата бе, не се скрънзай, аз искам да сваля само 70-80кг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Малко като ония лаф - "аз съм на две диети, щото една не ми стига"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Рецепта искаш? Малко ядене. Колкото да се заситиш, не да преяждаш. Много движение. И сън. Редовен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 А йебань!?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Без йебан, нищо не стааа. П.П. Честит имен ден на всички именици...да сме живи и здрави... П.П.2. Ъъъ, часовника,!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Егати какви оФце има, не е честно. Оплаква се една, че всеки път трябва да се обажда за да се сменя кредитната карта, с която прави поръчките и тази, която въвежда не се записва. И търся ли аз търся какъв е проблема и защо тя въвежда една карта, а от друга после системата взима пари... и се оказа, че тъпат оФца е избирала "нова кредитна карта", въвеждала си е данните, после е избирала НАНОВО вече другата кредитна карта (защото искала с кредитна карта да се плати.. според нея като е избрана "нова" не е ясно какво точно значи, затова избирала другата, вече записана стара)... И системата си работи перфектно, освен че не може да чете мисли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Тия от сутрешния блок на нова телевизия са тотални утайки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.