kotora Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Captain Random strikes again! И трябваше да знаем, че става въпрос за Тел Авив от новините по БТВ сигурно? Надали от Босфор ТВ ще научиш нещо. Напрежение не успях да видя .Ама пак не мисля да ходя в Ерусалим. Ще се придържам към Баровете и плажа в Херцелия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Тъкмо щях да си лягам и някакъв комшия взе да кърти. Не мога да се оплача - все пак в работно време е това, пък и не ми се спеше чак толкова, обаче стоя и го слушам колко е тъп - успя да нацели точно железобетона и от 5 минути се мъчи като грешен дявол. Поне е упорит... Всичкото е железобетон, драги. Той е уцелил точно арматура... Нека упорства... Ако машината е качествена и не изгори, то бургията в един момент ще полилавее ведно с още няколко весели цвята от дъгата... Ако обаче бута железобетон - редно е да го спреш преди да е съсипал някой конструктивен елемент на сградата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 .. Ерусалим .. Йерусалим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Няма смисъл..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Йерушалайм....Дублети... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%99%D0%B5%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BC спореД википедия и двете са верни И веднага Ангеле скачаш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 И аз имах едни познати, които след като се бяха върнали от Коми ходеха по къс ръкав при -5 градуса навън и нито си пускаха парното нито затваряха прозорците зимата... E, че аз още съм по къси гащи и по тениска, и спя на отворени прозорци, а зимата слагам по една грейка отгоре без ръкав и слагам дълги панталони. А вече ако падне много сняг от срам слагам и дълъг ръкав, но не и яке. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 спорет википедия и двете са верни И веднага Ангеле скачаш.... И аз скачам моменталически. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Напече ме слънцето сори.Събрах прекалено много топлина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 И веднага Ангеле скачаш.... То за твое добро. Не съм го написал с упрек или нещо. Просто те коригирах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 То за твое добро. Не съм го написал с упрек или нещо. Просто те корегирах. КорЕгирай ти, корЕгирай.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 И на мен нещо не ми изглеждаше както трябва ама.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Няма смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Цъ...Няма смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Някой да ги рестартира тия двамата... Пред голяма морална дилема съм - да си купя или да не си купя билярдна маса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Някой да ги рестартира тия двамата... Пред голяма морална дилема съм - да си купя или да не си купя билярдна маса! На теб май споменах, че това е = на много пари + много място, освен ако не купуваш некадърно подобие на маса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Масата е Edmonton, 7ft или 213x121 cm, парите не са чак толкова много, но мястото ме притеснява... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Пред голяма морална дилема съм - да си купя или да не си купя билярдна маса! Аз не бих. Това е едно от ония чудеса, които траят по 3 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Аз не бих. Това е едно от ония чудеса, които траят по 3 дни. Зависи ако си зарибен по билярда и имаш с кой да играеш може да не е Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Ще ти трябва доста място за нея. Поне още по метър и половина от всяка страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Ще ти трябва доста място за нея. Поне още по метър и половина от всяка страна. И точно това ме притеснява, че частта от стаята, в която искам да сложа масата, е широка само 2.80м, дължината не е проблем. Като цяло исках да е 7ft, но се оглеждам и за 6ft (182x101 см), което е минимумът за мен. Не знам, ще направя пак замервания, ще хвърля малко боб и ще го реша . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 И точно това ме притеснява, че частта от стаята, в която искам да сложа масата, е широка само 2.80м, дължината не е проблем. Като цяло исках да е 7ft, но се оглеждам и за 6ft (182x101 см), което е минимумът за мен. Не знам, ще направя пак замервания, ще хвърля малко боб и ще го реша . Лично мнение - ще сгафиш много здраво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Бахти, колко малко знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Обикновено колкото по остаряваш, толкова повече се отчайваш от себе си...освен ако не си някой самовлюбен идиот - факт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Обикновено колкото по остаряваш, толкова повече се отчайваш от себе си...освен ако не си някой самовлюбен идиот - факт. Ти нещо депресирал ли си се? Чуваш ли се какви ги приказваш? Що не се гръмнеш утре тогава, че да не оставаш разочарован? Тове е една от най-големите глупости, които някога си казвал.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.