Curunir Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Уууу, и аз цъкнах! Това е ремикса, правен от клавирния/техничаря на Linkin Park. Евала за тая му работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 6te umra ot skuka :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Хм... Трябва ли целия форум да научи, че си падам по многото жени.. Masturbation saved my life I was nervous as a child... no offense, но... изказвайки публично такова желание... ще ти донесе повече фантазия отколкото реалност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Хамстер, вместо да ми мрънкаш, иди си чукай главата на Zest-а си! [Edit] Мастурбация за силна нация! Моя лозУнг! Колко връзки и бракове биха се разпаднали ако не бяха Private и Vivid и всички останали! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Хамстер, вместо да ми мрънкаш, иди си чукай главата на Zest-а си! [Edit] Мастурбация за силна нация! Моя лозУнг! Колко връзки и бракове биха се разпаднали ако не бяха Private и Vivid и всички останали! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Аз га съм слушал Ol Dirty Bastard с Nigga Please, ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Tva Nigga Please nqmam predstava ot kyde ama kartinkite s nego sa razcepva6ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Curunir и Crazy Hamster са флудери и спамери! Искате ли да ги банним? (Може да добавим още - Психозис, щот се е разнежил; дефлакс, щот има 9 аккаунта; чистача, щот пишат 2ма от 1 акаунт; Антарес, щот Софията не му влияе добре; злобил, щот не ни е завел още в новия бар; Датоник, щот и дължа пари..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Или тебе, защото си досаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Психаря няма да се банва, първо ще правим страстна, мъжка любов, както ми е обещал, после вече разрешавам. Получаваш бонус точки, че не ме написа Цурунир с Ц. Щото то е К. Приятелите ми от irc и подобни наживо понякога се обръщат към мен с "Куре", което е неудобна работа по заведения, ама такъв е живота. "Ей, Куре!" и ти да се обърнеш... малко крива работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Психаря няма да се банва, първо ще правим страстна, мъжка любов, както ми е обещал, после вече разрешавам. Получаваш бонус точки, че не ме написа Цурунир с Ц. Щото то е К. Приятелите ми от irc и подобни наживо понякога се обръщат към мен с "Куре", което е неудобна работа по заведения, ама такъв е живота. "Ей, Куре!" и ти да се обърнеш... малко крива работа... Е поне се посмях малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Психаря няма да се банва, първо ще правим страстна, мъжка любов, както ми е обещал, после вече разрешавам. ... Приятелите ми от irc и подобни наживо понякога се обръщат към мен с "Куре", което е неудобна работа по заведения, ама такъв е живота. "Ей, Куре!" и ти да се обърнеш... малко крива работа... Щом ти викат "куре" значи предполагам има защо и психаря трябва много да внимава как сяда по пейки и друга не чак толкова мека мебел след страстната мъжка любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 От сега мога да ви гарантирам, че Курунир ша е Локомотива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Никога не се знае, Психарю! Лизгав съм, ни моиш ма улови! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!" - помисли си Curunir след час и половина борба с краставица, тубичка вазелин и задното отвърстие на Psihara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Караш възвишената ни древногръцка идилия да изглежда долна и гнусна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Не знам кое ви кара да си мислите такиа раоти... Курунир е 1 торба кокали и малко мазоли на пръстите. Няма шанс срещу мен - фитнес/кеч/бокс мания 2008! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Nuff said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Upload-вай наново някъде другаде, не излиза нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 http://youtube.com/watch?v=1GGqTji1mXQ&feature=related Е тва е! Disturbed ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 http://youtube.com/watch?v=1GGqTji1mXQ&feature=relatedЕ тва е! Disturbed ftw! Devon, won't go to heaven... Mnogo qka pesen. Dano i albuma da e tolkova qk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Караш възвишената ни древногръцка идилия да изглежда долна и гнусна! Миличко, кажи колко са ти дълги краката, да знам дали 1 брой Течна Сметана ша ни стигни... Може да отскоча и за течен шоколад ако искаш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Намерете на Психара женско младо и неопитно щото се улових да се оглеждам днес какво става зад гърба ми, а и като гледам из темите днес - ПАЗЕТЕ СЕ! ТОЙ Е НЯКЪДЕ ТАМ! И СКОРО НЯМА ДА ПОДБИРА! Пък и с тия секси ризки никой не може да му устои Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Купувайте течен сапун, щот дебна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Извинявай , сбъркал съм ти ника "Куре" , ама ще е неудобно да ти го изкрещят на улицата , но щом така са те кръстили вече ... ще траеш и това е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.