Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пиши го, но след като ми свърши работата, че е доста зает и го чакам да довърши предишните работи, дето ги е захванал.

Аз говоря принципно, защото при мен само една външна авария ми оправи, мисълта ми е пекан ли е като за вътрешно?

Дали е добра идея да се направи една тема със списък и координати на разни майстори, кой какво са му правили и дали е доволен или не... въпреки, че те нещата са доста относителни и вероятно оплакванията ще преобладават...

Мнооооого относителна работа - хубаво за едни, не е непременно хубаво за други. А може и изобщо да не е хубаво... Далеч не всеки има опита да прецени нечия работа. А едно "доволен съм" след седмица или месец може да е неистов рев. Доказано с годините. 

Виждам, че освен от бира не разбираш и от уискита :P

Спорим за вкус, но тъй и тъй сме почнали - ами да, има по-хубави уискита на същата цена и от синьото и от златмото. 21 годишен Гленфидих примерно е МНООООООГО по-хубаво уиски от Синьото Джони а дори е по-евтино. 18 годишен Макалън също. 18 годишно Гленморанджи също. Изобщо как може да се сравни синьо джони с кое да е 21 или дори 18 годишно уиски не разбирам. А джонито е по-скъпо даже... WTF

Аз не съм видял едно нещо от което да разбира. Поне едно да имаше! На тема алкохол мога да дам и други примери освен тези за бирата и уискито.

Лабави я. Добре ги нагънахме, но ако искаме финал, ще трябва да се стегнем още малко...има какво да се желае. И все пак, честито, в топ четири на Европа сме.

Може ли линк?

Едит: Няма нужда, намерих го.

Когато поисках линка, мислех да тегля една професионална унищожителна критика, защото по презумпция не ми допадат чалгарките на Слави, но всъщност момичето не го изпя толкова лошо. :)) Все пак пя акапела, спази си всички интервали, вкл. и хиатуса, не падна в тоналност докрая, а на всичкото отгоре тоналността беше много удобна за мъжки диапазон, специално за да могат да я изпеят ония в залата. ;)

P.S. Которе, що не се пробваш да го изпееш акалела в 'женска' тоналност пред няколко хиляди човека, докато те снимат сто телевизии? :popcorn:

Дай ми линк с пълния запис...успях да намеря само горния, а слушайки така от средата, не намирам нищо кой знае колко фрапиращо.

Може ли линк?

Едит: Няма нужда, намерих го.

Когато поисках линка, мислех да тегля една професионална унищожителна критика, защото по презумпция не ми допадат чалгарките на Слави, но всъщност момичето не го изпя толкова лошо. :)) Все пак пя акапела, спази си всички интервали, вкл. и хиатуса, не падна в тоналност докрая, а на всичкото отгоре тоналността беше много удобна за мъжки диапазон, специално за да могат да я изпеят ония в залата. ;)

P.S. Которе, що не се пробваш да го изпееш акалела в 'женска' тоналност пред няколко хиляди човека, докато те снимат сто телевизии? :popcorn:

Чакай сега Котора не го раздава певец с клипове доколкото знам :lol:

Не знам...може да е някой скрит талант, не съм го чувал досега как пее. ;)

Просто е добра идея когато не си много вещ в дадена област, да не се изказваш така категорично, а само да кажеш "не ми харесва". :music

Сега ще се оправдае с монитора в ухото и ехото в залата.

Не си много далеч от истината...
Веднъж озвучавах един концерт в спортната зала в Кършака (която вече не е в същия вид доколкото знам). Жестоко кънтене и огромно закъснение в звука, отразяващ се отвсякъде. Идва една и ми вика - "искам да ми дадете най-хубавия микрофон". Знаейки, че в тия условия "най-добрият микрофон" нямаше да има много предимства пред среден клас микрофон, ама щом иска...давам й аз един Shure Beta 58 - тя го гледа, гледа....и каза - "става". Като й дойде реда - жестоки излагации. После идва и вика - "ама много кънти в тая огромна зала....а и микрофонът не беше от най-хубавите". Не сметнах за необходимо да й обяснявам принципите на акустиката и необходимостта от достатъчно талант на изпълнителя. :)

На мен ми звучи не на място и сякаш гласа й няма мощ. Супер нали,че го пее,но все можеха някой по-подходящ да викнат.

Пешо аз съм над тия неща :)  Еле пък модерните още по-малко... 

Колата ти да е запушена от два автобуса...

На Вапцаров един път бях между 2 автобуса  в задръстването и зад мен  дойде линейка. Познай как мина :D 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...