Curunir Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Да, сигурно помага П.С. Макя му и серсем, който и да ми е взел DVD-таса с Colin Mcrae 4 и 5 и не ми ги връща! Не знам в кой са вече, но в който и да са, много псувни обира тоя човек! [Edit] П.П.С. Кефи ме как Colin Mcrae Dirt e 4.5 gb, а Richard Burns Rally, което е сто пъти по-добро от него, е 1.4 gb. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 I'm the great one Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 I will fail...epic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Sudden Death ... AND SWE WINS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Ваньо хокейя ли си гледал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Щот си ****...дришльо, к'во да те правя :] Сготвил съм най-великия фасул за всички времена! И на всичкото отгоре - най-накрая сготвих фасул, от който да не левитирам от собствените си газове ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 ...дришльо, к'во да те правя :] Сготвил съм най-великия фасул за всички времена! И на всичкото отгоре - най-накрая сготвих фасул, от който да не левитирам от собствените си газове ;] О, велики кажи ква е тайната? Че аз си левитирам на мойте манджи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Lexter - Freedom to love We can have the sun We can have the moon We can have the walk on every sunny afternoon Reasons to love You give me freedom to love Толкова весела, пролетна, оптимистична песничка, а аз да рева на нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Черно Фередже- "Кой бъзика баба ми по пъпа?" това ми се пусна на рандом и се замислих, че ми липсва да вървим полуживи по главната и да пеем щастливо с цяло гърло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=7xCB6-h3wbs много добра музика в комбинация с добре аранжиран клип Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Singing in the rain. Купувай си билет до Пловдив, аз за една салата до София не ходя Както един чичко казваше: "Да, ама не!" Песничката е "Мами Блю" (Mami Blue) в изпълнение на незнаен български комик. No salad for you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Ритмиката на сричките се оплесква с мами блю, сингинг ин дъ рейн става почти идеално! А ти вместо да пееш мами блю, иди тука и предай смисления си живот на загадката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 MERCILESS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Bah toz dyjd. Za kva ti6ina govorim, 4e ne6o mu izgubih vryzkata ve4e. Май ти последно се оплакваше от липса на женски същества около теб - ей за тази вакуумна тишина става въпрос... Enjoy The Silence Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Имам си гуми, гуми, гуми, имам си гуми - СУПЕР ГУМИ! А това, който познае от къде е, получава секс! (В този 1 момент женската аудитория на форума се избива в гоогул! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Това е кавър на Кати - Имам си гадже. Бездруго си ми обещал с някаква любов да ме пълниш... Съжалявам, че така преварвам дамите, ама... обещал си ми просто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 OMFG! Чалга мания 2008 ака Цурунир! Обещал съм, да ти напълня дупито с любоф! А ти си ми обещал бира! Хмм... Така се надявах интенсе да е 1ва... Да не говорим, че flame of love в момента праща снайперисти да те търсят, а Датоник вече е със сопата пред вас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 ...and mustard for all! Neska e typ den. Ne6to ne mojah sa naspa, ne mi sa ba4ka, prai mi se keks vyob6te ujas. Iskam da se usmyrtq s prokisnata boza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 OMFG! Чалга мания 2008 ака Цурунир! ....Да не говорим, че flame of love в момента праща снайперисти да те търсят, а Датоник вече е със сопата пред вас... Чалга мания? The Curunir has many faces and many tricks up his sleeves! Просто съм навсякъде и знам всичко Иначе, такава блага жена като Тоник да бе бие? тц тц! За Flame не знам, тя изглежда малко по-опасна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 OMFG! Чалга мания 2008 ака Цурунир! Обещал съм, да ти напълня дупито с любоф! А ти си ми обещал бира! Хмм... Така се надявах интенсе да е 1ва... Да не говорим, че flame of love в момента праща снайперисти да те търсят, а Датоник вече е със сопата пред вас... Забрави да споменеш едно друго ЖИВОТНО @SinFromParadise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Хм... Трябва ли целия форум да научи, че си падам по многото жени.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Аз викам @Curunir да продума от къде си е свалил прословутия хл2 за да си го дръпна и аз вече . Изиграх първата и сега минавам на еп1 и 2 за да видя дали ще ми хареса толкова много като току що превъртяната част от играта . Не знам дали ще имам място на компютъра ... ама тея малки стандалоне бъгави релийзи ме дразнят . п.п. Някой ако има ГЦФтата на тея продължения да ми каже как да се сдобия с тях също . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Рилийса беше около 10 gb ISO, като се инсталира всичко без Team Fortress, т.е. HL2 + Ep 1 + Ep 2 + Portal заема още около 12 gb, ще ти трябва бая място... Обаче е всичко на едно DVD, то е Orange Box всъщност де. Няма Steam, няма нищо, всичко е почистено и работи идеално. Ааа, ето го батко бе! http://isohunt.com/torrent_details/29366974/orange+box Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 ....Просто съм навсякъде и знам всичко ...Pla6i6 me! Tova sa moi repliki! Kazvam gi navsqkade all the time! S drugi dumi - Naaaaaaaaaai-golemiaaaaaaaaaaaaa!!!!! Hem si znaeh da ne otvarqm linka na DaToNik i pak... kato gi 4uq i polu4avam nerven stomah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.