djadomraz Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Що бе златното също е добро и не е безумно скъпо... Предвид факта, че това го кзавате вие двамата, най-вероятно синьото Джони е отлично уиски.... Виждам, че освен от бира не разбираш и от уискита Спорим за вкус, но тъй и тъй сме почнали - ами да, има по-хубави уискита на същата цена и от синьото и от златмото. 21 годишен Гленфидих примерно е МНООООООГО по-хубаво уиски от Синьото Джони а дори е по-евтино. 18 годишен Макалън също. 18 годишно Гленморанджи също. Изобщо как може да се сравни синьо джони с кое да е 21 или дори 18 годишно уиски не разбирам. А джонито е по-скъпо даже... WTF Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Е кво WTF плащаш си за марката Що апъл са по им скъпи телефоните,а реално струват частите 100$ или що самсунг са им по 1600лв новите телефони ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Тихо, че ми останаха очите в Nexus 5X Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Минава ми през главата,че всички филтри за колата ми струват в Мото Пфое 225 кинта...тия са се побъркали.Взех си ги от Косер разбира се,след съответните 30% отстъпчица общо 37 кинта.Б@х тая разлика честно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Виждам, че освен от бира не разбираш и от уискита Всъщност от кое точно разбираше Виден, че съм забравил...някой да ми припомни, понеже по неговите думи - май от всичко, ама много-много не му вярвам. @НЕМО, Мото Пфое са баровци - няма да се занимават с някакви си двуцифрени сумички я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Минава ми през главата,че всички филтри за колата ми струват в Мото Пфое 225 кинта...тия са се побъркали.Взех си ги от Косер разбира се,след съответните 30% отстъпчица общо 37 кинта.Б@х тая разлика честно...Споко на мен за 45 мин работа ми взеха 140 долара. А ако компа на скоростната кутия не беше в гаранция... 4 цифри с лекота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Косера как се взема 30% отстъпка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Е кво WTF плащаш си за марката Що апъл са по им скъпи телефоните,а реално струват частите 100$ или що самсунг са им по 1600лв новите телефони ? То пък едната марка. Онези другите които съм цитирал освен всичко друго са и малцови уискита и са 1 класа нагоре. Ако трябваше да се плаща за марка - онези са марките с претенции. Джонито е blended - т.е. бъркоч по дефиниция. Всъщност от кое точно разбираше Виден, че съм забравил...някой да ми припомни, понеже по неговите думи - май от всичко, ама много-много не му вярвам. от майстори ... досега 2-3 пъти ми е препоръчвал и съм оставал доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 от майстори ... досега 2-3 пъти ми е препоръчвал и съм оставал доволен Ааа, вярно - и на мен ми препоръча един добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Минава ми през главата,че всички филтри за колата ми струват в Мото Пфое 225 кинта...тия са се побъркали.Взех си ги от Косер разбира се,след съответните 30% отстъпчица общо 37 кинта.Б@х тая разлика честно... НИКОГА не стъпвай там за части... Само по каско... И на мен ми паднаха там тирантитИ. Отивам преди към 3 години за една тръбичка от климатика на Мондеото (1994) - не повече от 20 см алуминева тръбичка с една сгъвка - 120 лева!!! Момчето се разсмя и каза - тук за части не се идва... От любопитство попитах колко е механизма за предно дясно стъкло на същото Мондео - .... 400 лева... Хлъцнах, излезнах си и повече не съм стъпил там... Всъщност от кое точно разбираше Виден, че съм забравил...някой да ми припомни, понеже по неговите думи - май от всичко, ама много-много не му вярвам. Чудесно. Запомни това следващия път като се обадиш да го питаш нещо, защото това ще ти е отговора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Тихо, че ми останаха очите в Nexus 5X Как ти останаха очите в нещо, което никой не е виждал за повече от 10 минути? И аз чакам да го видя, но съм се приготвил за разочарование от сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Чудесно. Запомни това следващия път като се обадиш да го питаш нещо, защото това ще ти е отговора. Ааа, вярно - и на мен ми препоръча един добър. Аз за бира и всякакъв алкохол не питам...само за майстори. Да не ми се обиди нещо? Точно ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Да бе, в трети клас, втория срок, голямото междучасие.... Я кажете за водопроводчика - да го пиша ли щатен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Пиши го, но след като ми свърши работата, че е доста зает и го чакам да довърши предишните работи, дето ги е захванал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Аз говоря принципно, защото при мен само една външна авария ми оправи, мисълта ми е пекан ли е като за вътрешно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 На предварителни данни изглежда пекан, ще ти кажа след няколко дена когато започне да работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 http://www.boredpanda.com/photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski/ Ето какво е в зоната около фокушима. Там разбира се растителността е по-различна и по-бързо расте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Що коли и велосипеди има там.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Всъщност от кое точно разбираше Виден, че съм забравил...някой да ми припомни, понеже по неговите думи - май от всичко, ама много-много не му вярвам. E как от кво!?! От симфонична музика, крикет и шопска салата ве, майна! НИКОГА не стъпвай там за части... Само по каско... И на мен ми паднаха там тирантитИ. Лееко сбърка... отново.... Комплект свещи ФоМоКо (по предписание) за моята баба в Мото Пфое ми излезе 36 (тридесет и шест) Bgn. В същото време навсякъде по складове и магазини долната граница за същите тези свещи беше... 72 (седемдесет и два)Bgn. Та аре леко, че на моменти тежко се изпущаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 НИКОГА не стъпвай там за части... Не е баш тъй.По някога продават специфични неща по-евтино от останалите.Ползвам ги основно за сверяване на цените Косера как се взема 30% отстъпка?Взимам фактури на един приятел на фирмата и ползвам неговата отстъпка.За някои неща даже и подминава 40% . ...Споко на мен за 45 мин работа ми взеха 140 долара. А ако компа на скоростната кутия не беше в гаранция... 4 цифри с лекота.Ти си в друго измерение...Не че и тук няма места дето ще ти искат и повече пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Та аре леко Леко, тежко, ако искаш може да идем да направим една справка. Възможно е 1/50 да излезе в нормален диапазон - всичко друго е безумие. За да ми каже продавача тази приказка, вероятно има защо да ми я казва. Почти във всеки фирмен магазин на марка оригиналните части са така. Даже бих казал всеки. И е близко до акъла защо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Ок, прав си, Видене! Вероятно аз съм го сънувал тва, че съм ги купувал от там тези свещи..... П.п. Мисир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Ок, прав си, Видене! Вероятно аз съм го сънувал тва, че съм ги купувал от там тези свещи..... П.п. Мисир! Мисир, ако свещите ти са по евтини, то 50 други работи ще са 2-3-5 пъти по-скъпи. Сега ясно ли става или ще мисирстваш още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Всъщност каза нещо съвсем различно, ама нейсе... П.п.Някой ден ще набера достатъчно и ще пусна подписка за издигането на паметник на Вечната Правота и Осведоменост. Даже вече имам и идея как ще изглежда. Паметникът ще представлява един детайлно изваян бюст на Гъз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Какво различно съм казал, мисир с мисира ти? Казах в Мото Пфое за авточасти да не ходи човека, който познай от какво се оплака! Същото мога да кажа за Стефанов (Иван може да потвърди), същото мога да кажа за ЕУРАТЕК - тия все от личен опит. Що не идеш да си купиш една броня там да видим дали не е по-скъпа от колата ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.