w00x Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 И аз не съм сигурен. Но знам, че без пуснат gps няма как да имаш данни къде си обикалял. Не случайно в Android 4.1+ има 3 настройки за Location. Защото има и други начини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 ...признавам прочетох леко по диагонал няколко пост-а... Не вярвам! Моите наблюдения показват, че винаги много внимателно четеш какво ти пишат хората. Особено и ако не си съгласен с казаното - тогава не пропускаш пиксел от буквите... Пешо, в случая нещата са много спорни. Моделите, на които се базират прогнозите за "края на света" са тотално грешни и до момента нищо не са успели да предскажат правилно. Аз никога не съм говорил за края на света. Аз твърдя, че в периода на моя живот средните температури са нарастнали драстично, но ти и това "оборваш"... с цифри и линкове Иначе аз знам, че съм карал ски на първи май на Пампорово 90-те години и знам до кога издържа снежната покривка в Пирин сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Я кажи - знаеш ли кога е произведен първия електромобил? Батериите продължават да са зле. Те батериите ако бяха по-леки и издържаха повече отдавна само с електромобили да се движим всички...Батериите са доста по - добре и особено в последните години отбелязват прогрес. В момента в който решат проблемът с тях и ще стане интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Батериите са доста по - добре и особено в последните години отбелязват прогрес. В момента в който решат проблемът с тях и ще стане интересно. Батериите са си добре вече, въпроса е зареждането да измислят да става по-бързо - ако успеят да го сведат до 15-20 минути пълен заряд за 500 км си е перфектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 С Андроид 6.0 съм, виждам само Включи/Изключи и приложенията, които искат достъп до местоположението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Някой да даде уиски на Дядо. Искам да му стисна ръката относно посраната Тесла. Тва ако наистина няма субсидия не знам как разумен човек ще си го купи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Ето как се вижда календара от историята при мен. В оградените дати е бил пускан gps. В другите - не, съответно няма данни. И какво пише най-отгоре, когато е изключен gps-a. Не е налице, когато местоположението е изключено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Някой да даде уиски на Дядо. Искам да му стисна ръката относно посраната Тесла. Тва ако наистина няма субсидия не знам как разумен човек ще си го купи. Проблемът е твърде високата цена (дори след субсидиите) иначе аз бих си го взел модел Х. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Проблемът е твърде високата цена (дори след субсидиите) иначе аз бих си го взел модел Х. И аз. А цената е напълно заслужена - изгледай оня клип от Николчо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Скъсайте си книжките. Няма да ви трябват :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Не мисля. Ще са ни нужни, докато издухваме като вятър разни вмирисани бензинови пърдялници по пътя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Ватманите да се пънат колкото си искат. Пак си остава гнусно подобие на кола. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 И аз. А цената е напълно заслужена - изгледай оня клип от Николчо. Мислиш ли, че не съм ги гледал? Наистина колата е фрашкана с уникални иновации, но пак казвам, цената е все още твърде висока, дори за нещо толкова иновативно. Трябва им много повече производствен капацитет, за да се смъкне цената, но това явно няма как да стане за година-две. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Ето как се вижда календара от историята при мен. В оградените дати е бил пускан gps. В другите - не, съответно няма данни. И какво пише най-отгоре, когато е изключен gps-a. Не е налице, когато местоположението е изключено. Това дето си ми го показал ясно показва,че Location History е изключено изцяло. Няма как да ти вади история при тва положение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 На айфона, като снимам, винаги отбелязва локацията на снимката, дори без пуснат gps или мобилен интернет, та сигурно е възможно да се следи местоположение и без включен gps, както w00x казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Онзи транспорт е баш същото нещо - училищни автобуси. Явно обаче МОН не може да си позволи да пусне в градовете такива ... засега ... И не бъркай Градски транспорт с МОН. Иначе нямам нищо против идеята. Никога не съм казвал подобно нещо. Защо МОН бе майна? Това е общинска услуга и от ползващите ще се доплаща нещо малко - примерно 20-30лв/месец за карта. Съвсем изпълнимо е. Желание само липсва. Още повече, че самата община ще е на далавера от облекчения трафик. Т.е. от услугата печелят всички. Всъщност именно това е работата на общината - да прави живота на жителите си по-хубав. Или поне би трябвало. Не вярвам! Моите наблюдения показват, че винаги много внимателно четеш какво ти пишат хората. Особено и ако не си съгласен с казаното - тогава не пропускаш пиксел от буквите... Хехехехе Добре де, добре Аз никога не съм говорил за края на света. Аз твърдя, че в периода на моя живот средните температури са нарастнали драстично, но ти и това "оборваш"... с цифри и линкове Иначе аз знам, че съм карал ски на първи май на Пампорово 90-те години и знам до кога издържа снежната покривка в Пирин сега Аз пък помня едни много люти зими 80те, после пък старите говореха за ужасни горещини.. време, какво да го правиш. Някой да даде уиски на Дядо. Искам да му стисна ръката относно посраната Тесла. Тва ако наистина няма субсидия не знам как разумен човек ще си го купи. Аз си имам едно джони (да не уточнявам цвета че ще ме наплюе някой)... освен да си сипя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Аз си имам едно джони (да не уточнявам цвета че ще ме наплюе някой)... освен да си сипя Розово? Май само такова не си пил досега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Абе синьо е ама някаква бутилчица намерих от 200мл че не ми се даваха за голямата толкова пари. И не, определено не си струва парите. Единственото Джони дето си струва е черното. Останалите нито са хубави нито са евтини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 И аз съм на същото мнение за синьото. Не знам защо е толкова скъпо. За тия пари има много по-добри варианти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 https://www.facebook.com/istreetrace/videos/1121024917908729/ Кви вредни емисии Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Абе синьо е ама някаква бутилчица намерих от 200мл че не ми се даваха за голямата толкова пари. И не, определено не си струва парите. Единственото Джони дето си струва е черното. Останалите нито са хубави нито са евтини. И аз съм на същото мнение за синьото. Не знам защо е толкова скъпо. За тия пари има много по-добри варианти. Предвид факта, че това го кзавате вие двамата, най-вероятно синьото Джони е отлично уиски.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Абе синьо е ама някаква бутилчица намерих от 200мл че не ми се даваха за голямата толкова пари. И не, определено не си струва парите. Единственото Джони дето си струва е черното. Останалите нито са хубави нито са евтини. Що бе златното също е добро и не е безумно скъпо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Още нещо чудесно! https://www.youtube.com/watch?v=DCjoiRa6aMQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Предвид факта, че това го кзавате вие двамата, най-вероятно синьото Джони е отлично уиски.... Познай кое пръстченце ти показвам :-D:-D:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Познай кое пръстченце ти показвам :-D:-D:-D Познай къде може да си го мушнеш това пръстченце... Има и елитен вариант - това там, другото в нослето и на 5 минути сменяш ръцете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.