RaptoR Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Ами не мисля, че съм сбъркал, да кажем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Не знам за какви минимални отклонения говорите, но откъде го лепнах този вирус със силно зачервено гърло и дразнеща температура - не знам. Толкова много хора около мен кихаха и брихаха, че дори нямам идея кого да обвиня ПС не бях боледувал от година и половина и това е доста дразнещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 При всички от този век поне. Разбира се при Лада и някои архаични модели на Мазда не е много сигурно, но със сигурност пак има някакво минимално отклонение.За пореден път си в грешка. Виждал съм автомобили след 2008-ма година които почти нямат отклонение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Е ти при такива опции да се заразиш какво очакваш? ЕДИТ: По тая логика и моята ПОЧТИ НЯМА отклонение. За пореден път не съм в грешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Ами не мисля, че съм сбъркал, да кажем. Ами щом казваш....само не разбрах за конкретния случай ли говориш или по принцип за всички случаи... ...откъде го лепнах този вирус със силно зачервено гърло и дразнеща температура - не знам. Толкова много хора около мен кихаха и брихаха, че дори нямам идея кого да обвиня От мене със сигурност не е - само ме боли гърлото, но температура нямам, а и последно доста отдавна ти пусках ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Ангеле. Зареди си историята. Виж по дни кога са ти отчетени. В дните, в който нямаш инфо, означава, че ти е бил спрян gps-а. Нямаш gps - няма история на проследяването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Току що осъзнах, че старата ми кола я продавам на цената на galaxy s6 edge Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Аз днес бях при баща ти ... жив и здрав да е човека, много е разбран и ми свърши чудесна работа и бая си поговорихме - скъсани кабели в багажника. Видях ти и старата кола къде е паркирана трябва да й сложите на предния джам "ПРОДАВА СЕ - цена ХХХХ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Току що осъзнах, че старата ми кола я продавам на цената на galaxy s6 edge Ако добре си спомням и е един много стар Опел - даже много й искаш.... Аз например на Мондеото 4 цифри не мога да му взема, един вид е вечно мое. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Не е Опел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Hyundai Lantra, 98-ма, 1.8, с газ. Стара е, ама чак пък Опел...Баща ми е пич. Това е единствения човек, за който знам да се хване, и да изчете всичките стотина страници на разширеното упътване на телефона си Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Не знам за какви минимални отклонения говорите, но откъде го лепнах този вирус със силно зачервено гърло и дразнеща температура - не знам. Толкова много хора около мен кихаха и брихаха, че дори нямам идея кого да обвиня ПС не бях боледувал от година и половина и това е доста дразнещо И мен нещо ме дращи гърлото, та направо се натъпках днеска с лекарства превантивно. Ангеле. Зареди си историята. Виж по дни кога са ти отчетени. В дните, в който нямаш инфо, означава, че ти е бил спрян gps-а. Нямаш gps - няма история на проследяването. Заредих си историята. Имам си всеки ден отчетено къде съм ходил, дори и да не е с точност то 1-2 метра. GPS не пускам. Как да ти го обясня по-добре? В случая в който се говореше, спокойно може да се види детето дали е в училище, дали е в къщи или е на кафе, дори и без пуснат GPS. Hyundai Lantra, 98-ма, 1.8, с газ. Стара е, ама чак пък Опел... Баща ми е пич. Това е единствения човек, за който знам да се хване, и да изчете всичките стотина страници на разширеното упътване на телефона си Аз си чета упътванията за всичко. Телевизори, ресивери - всичко. Дори и за тонколоните прочетох упътванията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Ще се учудиш колко малко хора го правят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Те затова после имат въпроси. Не един път съм намирал отговора на въпросите си в упътването. Дори и след безрезултатно търсене в Гугъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Ще се учудиш колко малко хора го правят... Това е щот' са спецове...големи...и затова има много от тях навсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Ангеле. Довечера ще кача скринове. Технически е невъзможно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Аа моето съм го бил спрял Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Ангеле. Довечера ще кача скринове. Технически е невъзможно. Добре. Щом казваш.... Явно моите телефони са магически и Location Services са възможни без GPS сигнал. Сега отново погледнах. Пише ми с точност до минути кога съм излезнал от вкъщи, колко време съм седял там, кога съм излезнал от работа, дори ме е отбелязало в обедната почивка къде съм ходил. GPS не съм пускал от Събота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Погледни си календара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Няма какво да му гледам толкова. 2 седмици назад, всеки ден имам акуратно показани местата, на които съм се задържал повече от 10 минути и приблизителният ми маршрут до там. Също и колко време съм стоял.Колкото и да го гледам - няма да изчезне. Ако не исках да ми се види целия дневен маршрут, щях да ти покажа скрийншот.Не съм сигурен какво обсъждаме в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 И аз не съм сигурен. Но знам, че без пуснат gps няма как да имаш данни къде си обикалял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Относно доверие пак не си в час - говорехме за САМОСТОЯТЕЛНО ХОДЕНЕ ПО УЛИЦИТЕ. Какви телефони и какви 5 лева? Дисциплината е такава, каквато я направиш.Аз реших че говорим по принцип за parental control software - признавам прочетох леко по диагонал няколко пост-а... Абе ти да не си зодия 'котка' - не съм те видял да си паднеш на гърба досега. Като сбъркаш, се казва "е ми...сбърках" - лесно е и не боли. Нали? Чак да ти е кеф да го бъзикаш. На моменти не мога да се сдържа и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Аз реших че говорим по принцип за parental control software - признавам прочетох леко по диагонал няколко пост-а... Това ти е практика на тебе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Засега транспорт има само по селата, едвам издържат и него. И да - доста пари струва, няма нищо общо със запад и изток, що за глупост? И да - американците са изключително тъпи. Онзи транспорт е друго нещо. На мен ми излиза около 200лв/месец транспорта и храненето в училището. Не е малко, но пък държавата нищо не е субсидирала (за мое щастие, защото поради тази причина всичко е на ниво, а не само документално). Имаме си чуден градски транспорт - с малко организация и почти без никакви инвестиции общината може да направи училищни автобуси. Може да не се събират децата от домовете направо, а от спирки на големите булеварди, но ще знаеш, че качиш ли детето на автобуса то ще отиде право в училището. Според теб това лоша идея ли е? Толкова бедни ли са примерно Пловдив и София и толкова неосъществимо ли е? Я помисли колко ще се облекчи трафика като се разкарат майките каращи децата си до училища и детски градини. 2 пъти дневно! Дядо е интересен случай. Гледа света и природата през монитора, гледа го през призмата на цифри и буквички и обяснява на хората, които са сред природата доста по-често от него какво всъщност се случва. Чете факти от уикипедия, метеорологични източници и същевременно обяснява на скиорите, че всъщност има сняг и опитите да обяснят, как зимите са меки са измислици... Пешо, в случая нещата са много спорни. Моделите, на които се базират прогнозите за "края на света" са тотално грешни и до момента нищо не са успели да предскажат правилно. Освен това ако погледнеш назад в историята е именно последната картинка, която публикувах - от 30 години насам имаме "10 години до апокалипсиса"... е минаха 3 пъти по толкова а този апокалипсис си е все така теоретичен, а климатолозите си променят мнението дали се затопля планетата или се захлажда и кой аджеба е виновен. И междувременно за едни "зелени проекти" се изсипват маса пари като държавни субсидии... да, изобщо не е съмнителна схемата. Ама хич. Г-н Елън Мъск ако не му даваха пари досега да е фалирал 3 пъти а теслите ако идваха на реалните си цени и без никакви данъчни облекчения дали щеше да продаде и една? Я кажи - знаеш ли кога е произведен първия електромобил? Батериите продължават да са зле. Те батериите ако бяха по-леки и издържаха повече отдавна само с електромобили да се движим всички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Онзи транспорт е друго нещо. На мен ми излиза около 200лв/месец транспорта и храненето в училището. Не е малко, но пък държавата нищо не е субсидирала (за мое щастие, защото поради тази причина всичко е на ниво, а не само документално). Имаме си чуден градски транспорт - с малко организация и почти без никакви инвестиции общината може да направи училищни автобуси. Може да не се събират децата от домовете направо, а от спирки на големите булеварди, но ще знаеш, че качиш ли детето на автобуса то ще отиде право в училището. Според теб това лоша идея ли е? Толкова бедни ли са примерно Пловдив и София и толкова неосъществимо ли е? Я помисли колко ще се облекчи трафика като се разкарат майките каращи децата си до училища и детски градини. 2 пъти дневно! Онзи транспорт е баш същото нещо - училищни автобуси. Явно обаче МОН не може да си позволи да пусне в градовете такива ... засега ... И не бъркай Градски транспорт с МОН. Иначе нямам нищо против идеята. Никога не съм казвал подобно нещо. ========================== На Пешо пак си отговорил с някакви измислици-премислици.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.