w00x Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Аз всеки ден си ходя 2км до работа и обратно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Защо петък и събота умирах за сън и заспивах с кокошките, а снощи си легнах в 3 сутринта. Да се изопна в кухата глава. Ангеле, от това, което съм чувал и аз не искам да стъпвам в Ню Йорк. Виж в саут бийч Маями с кофа пълна с Корони... Малийййй. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Чефич същата работа - петък и събота - 23 часа клюмам, неделя вечерта - 1 часа и още съм свеж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Зависи от това къде си. 1-4 клас едва ли бих го пуснал да ходи сам до училище или да се връща ако трябва да пресича голям булевард в Пловдив примерно. Не ми се иска да влизам в черните хроники. След това едва ли самите деца ще разрешават да ги возя @Midex е баш през това десетилетие сме били ученици с woox-a, живи и здрави сме ама не беше приятно да се прибираш вечер сам тогава Ами и аз в това десетилетие бях ученик, и съм ходил и съм се прибирал винаги сам, като от пети клас ходех пеша от Събота пазара до Климент Охридски на Васил Априлов, като имахме и втора смяна. Да не говоря после за ЕГ-то, което е на майната си извън града. Не е като да съм имал проблеми при прибирането си. След като му нямате доверие да отиде и да се прибере само до училище, как ще го пуснете да си играе само навън детето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 На мен най-готино ми беше като баща ми идваше с газката да ме вземе от Бенковски. Ама от 5ти клас бях в Св. Седмочисленици и само пеша или рейс, който беше на няколко минути. В Тет-а вече беше приключение. От единия до другия край на града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Бенковски, Седмочисленици... с теб да не излезнем комшии?! И в двете училища съм учил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Моя син е в 5-и клас тази година и за първи път го пускам сам да отива и да се връща. Реално има само едно голямо кръстовище което трябва да пресече, това на Богомил и Източен, но докато не ми се обади, че се е прибрал, просто не спирам да го мисля. От нас до Паисий Хилендарски му е около километър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Бенковски, Седмочисленици... с теб да не излезнем комшии?! И в двете училища съм учил...Все още имаме апартамент в така наречения "нов квартал". А12 рулез :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Моя син е в 5-и клас тази година и за първи път го пускам сам да отива и да се връща. Реално има само едно голямо кръстовище което трябва да пресече, това на Богомил и Източен, но докато не ми се обади, че се е прибрал, просто не спирам да го мисля. От нас до Паисий Хилендарски му е около километър. Инсталирай му проследяващ софтуер на телефона ако е с Андроид. Ще можеш да го проверяваш когато си пожелаеш. Само пращаш рекуест и телефона ти връща местоположението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Ами и аз в това десетилетие бях ученик, и съм ходил и съм се прибирал винаги сам, като от пети клас ходех пеша от Събота пазара до Климент Охридски на Васил Априлов, като имахме и втора смяна. Да не говоря после за ЕГ-то, което е на майната си извън града. Не е като да съм имал проблеми при прибирането си. След като му нямате доверие да отиде и да се прибере само до училище, как ще го пуснете да си играе само навън детето? Малчо 1-4 клас не бих пуснал да ходи сам, и не е проблема в доверието към детето а към всички останали. Освен ако училището не ми е както в момента на 200 метра от нас без пресичане на големи булеварди. Нито ставането рано ми е проблем, нито ходенето в офиса когато на мен ми е удобно. Не си струва риска заради едното излежаване. И тук хората спират на пешеходните пътеки, сутрин редовно виждам и полицаи да спират движението на пешеходните пътеки които са близко до училища. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Бах тия розови въйфони, всяка трътка иска такъв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 16GB нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Малчо 1-4 клас не бих пуснал да ходи сам, и не е проблема в доверието към детето а към всички останали. Освен ако училището не ми е както в момента на 200 метра от нас без пресичане на големи булеварди. Нито ставането рано ми е проблем, нито ходенето в офиса когато на мен ми е удобно. Не си струва риска заради едното излежаване. И тук хората спират на пешеходните пътеки, сутрин редовно виждам и полицаи да спират движението на пешеходните пътеки които са близко до училища. Добре, а пускаше ли го досега навън да си играе сам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 16GB нали? На изплащане Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Добре, а пускаше ли го досега навън да си играе сам? Ти пропускаш момента с пресичането на булеварди, нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Ти пропускаш момента с пресичането на булеварди, нали ? Не го пропускам, пак те питам пускаш ли го да си играе сам, защото там където си играе все може да има нещо за пресичане Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Ти пропускаш момента с пресичането на булеварди, нали ? Не го пропускам, пак те питам пускаш ли го да си играе сам, защото там където си играе все може да има нещо за пресичане Около нас няма нищо за пресичане освен тихи улички между блокчетата И да, пропускаш какво е написано защото има само 2 условия. Възраст 1-4 клас и "голям булевард" В другите случаи съм ок с ходенето сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Защо петък и събота умирах за сън и заспивах с кокошките, а снощи си легнах в 3 сутринта. Да се изопна в кухата глава. Ангеле, от това, което съм чувал и аз не искам да стъпвам в Ню Йорк. Виж в саут бийч Маями с кофа пълна с Корони... Малийййй. Малибу, батка, там е истината. И минаваш по един път, който е точно 1:1 с NFS Там какви имения има - могат да ти изтекат очите. Замъци направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 ....Инсталирай му проследяващ софтуер на телефона ако е с Андроид. Ще можеш да го проверяваш когато....Я дай насам линк към такъв да хвърля едно око.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 16-ките вече свършват. А другите са мноо скъпи, за да ги "изкарат" само със свирки по кенефите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Моето е под 1км/ч Няма шанс. Решение има и то е елементарно - училищни автобуси (по-скоро микробуси). Класик в Пловдив така правят - знаеш, че в еди колко си часа детето трябва да е пред дома си - слизате и чакате автобуса който минава горе-долу по това време (+/- 5 мин), взима го и го оставя направо в училището. Следобеда пък ги връщат. Отново си неадекватен към общото. Колко викаш плащаш? И колко биха могли да платят толкова? Ангеле, от това, което съм чувал и аз не искам да стъпвам в Ню Йорк. Виж в саут бийч Маями с кофа пълна с Корони... Малийййй. Махни кофата с пикня и си ШЕС! След като му нямате доверие да отиде и да се прибере само до училище, как ще го пуснете да си играе само навън детето? Що за глупост? Нямаме доверие не на детето, а на всички останали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 ще ти пусна клип тия дни да се вижда и таблото и телефона с ГПС и ще е поне 30сек да се види на равно място как си отчита напълно реално скоростта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Не се хаби...Виден на разни GPS-и и табла (особено на БМВ-та) не вярва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 И с право, БМВ са виновни за всички световни злини Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Аз нека карам старата 6ца пък съм му евал мамата на всичко :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.