Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Живота не е само пари!

За мен и в Русия и в САЩ, живота е доста далеч от "хубавото".

Не е само пари, но са и достатъчно важни. И хората които стигат до "живота не е само пари" обикновенно вече имат някаква сигурност и могат да мислят за по-важните неща от живота. Не случайно доста от тенденциите за здравословен живот идват от запада, където хората не са заети основно с оцеляването си :))

Аз също не се пъна да живея в САЩ, но ако трябва да избирам м/у тях и Русия, нямаше да му мисля много много. То на самите руснаци не им се стои в Русия :)

И тъй като тук общо взето все се стига до спора "русия vs сащ" стана ми интересно кое от двете места биха избрали спорещите ако трябва да живеят там, да отглеждат деца и т.н.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз бих избрал САЩ. Някой спокоен квартал близо до Манхатън. Brooklyn примерно.

Бруклин спокоен квартал... Браво бе!  :laughing:

Аз искам в Нова Зеландия да живея ... вижда ми се много хубаво, спокойно ... всички документални неща за там които съм гледал са хубави - дори полицейските предавания.

Бруклин спокоен квартал... Браво бе!  :laughing:

Да не бъркаш Бруклин с Куинс?

Не съм ходил в Ню Йорк. Просто съм се интересувал от чисто любопитство.

Чел съм, че Бруклин се е променил с годините и е станал приятен за живеене квартал за семейства с деца.

А и той е доста голям. Има си райони.

EDIT:

djadomraz, кво викаш, оръжия за всички, като в Тексас?

460760_v1.jpg

Дали в Русия, САЩ или където и да е аз не бих избрал голям град да живея. Предпочитам някое сателитно градче до голям град. 100 000 жители макс. Друг е момента обаче някой питали ме или къде и как искам да живея или дали мога да си позволя местенето.

Друг е момента обаче някой питали ме или къде и как искам да живея или дали мога да си позволя местенето.

Не е нужно да те пита някой. Избора си е изцяло твой, предполагам го знаеш.

Ангеле, за "женен" човек избора никога не е само негов...

Не съобразих, че е на семейни начела.

Но тук пък се появяват компромисите и приоритетите. (Със следващото не визирам конкретните отношения)

Ако се затръшкаш, че искаш да правиш нещо, но жена ти/приятелката ти не е съгласна и не иска да се съгласи с теб, като по тази начин спъва развитието и щастието ти, поради някаква тъпа и крайно неуважителна причина - не мисля, че тези отношения са здравословни.

Ако се затръшкаш, че искаш да правиш нещо, но жена ти/приятелката ти не е съгласна и не иска да се съгласи с теб, като по тази начин спъва развитието и щастието ти, поради някаква тъпа и крайно неуважителна причина - не мисля, че тези отношения са здравословни.

Подкрепям!Ако човека до теб спъва развитието ти и намаля щастието значи не е ТОЧНИЯ човек.

"Не съм щастлив в България. Освен това не мога да намеря реализация по специалността си. Искам да събера спестените си пари и да посъбера още малко през следващата година и да разучим възможностите за емиграция. Искам и ти да дойдеш с мен."
"ТИ ЛУД ЛИ СИ? Че аз никой няма да познавам освен теб, а и тук е единствената ми приятелка и родителите ми. НЕ! Аз няма да дойда, прави квото си искаш. Ако ме обичаш, ще останеш и ще направиш това, което аз искам."

Опростих ли теоритизацията?

Една приятелка,която живее от 10 години в Германия ми казва,че тука за 2 седмица се запознава с толкова нови хора,колкото там за 1 година.

И сега даже мисли да ходи в Китай или да се връща тук.

Та ходете в чужбина и бъдете социални :lol:  

Една приятелка,която живее от 10 години в Германия ми казва,че тука за 2 седмица се запознава с толкова нови хора,колкото там за 1 година.

ъх 0.о ?

Освен да ти кажа, че социалният ти живот в чужбина може да бъде в пъти по-интересен и богат от колкото в БГ :)) Най-малкото имаш шанс да се запознаеш с хора от доста националности различни от твоята :)

Честно казано в обкръжението ми тук липсват каквито и да е българи(мой си избор), но пък има хора от доста други места и е цветно :))

М'да, ако подходиш с нагласата "колко гадно е тук, колко са неприятни хората тук" - нормално е социалния ти живот да мирише...

Странично е малко, ама не е лошо в чужбината :))

https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xla1/v/t1.0-9/12074860_10206187990232961_6138834278499304840_n.jpg?oh=128b9731adb2c1c0b34287cf91dbe4cd&oe=5687FE62

За живота в Русия - две приятелски семейства, в не особено голям град. Едното е чисто работническо - и двамата работят в местния завод, второто са интелектуалци. И двете семейства имат собствени жилища, купени със собствени пари, всеки кара нова кола(макар и не западна марка), могат да си позволят екскурзии в чужбина, като интелектуалното семейство си купиха и къща в България. Не отричам, че има и огромна мизерия.

Ред. Да не забравяме, че бях и известно време емигрант. Та знам от личен опит все пак, колко "прекрасен" може да бъде и живота в чужбина.

Млъкни, вее... Рубладжия!

Настоящата дискусия е посветена на спортното плюване по всичко руско ;)

П.п. За Танас се отнасяше, щот Стефчовите писаници обикновено са си чист бял шум.

И причината, поради която и двете страни се кълне в едната или другата държава е?

Мен курац ма боли и за Русия и за САЩ. Докато има зелено всичко ще е ок.

Гадо, нали знаеш къде може да ме поразкараш :-D:-D

И причината, поради която и двете страни се кълне в едната или другата държава е?

Мен курац ма боли и за Русия и за САЩ. Докато има зелено всичко ще е ок.

Гадо, нали знаеш къде може да ме поразкараш :-D:-D

Подай ми лупата и по-малките пинсети....

Стефчо, ти си извратеняк ве, баце... Сигурен ли си, че онзи траверс не е пречупил нещо в тебе? Как може изобщо може да му стане на такъв запален поклонник на разни чалга качури като теб, от пипането на дърт пергишин като мене, ъм!?!

Не вървиш на добре, майна... , никак!

Чудесна идея!!!

12074799_10207918884477072_2474833195593

Джин-тоник близалки

Класическата напитката получава забавна вариация, когато тя се сервира във формата на близалка.

Всичко, от което се нуждаем, са 3 чаши тоник 50 грама джин и 1/4 чаша лимонов сок.

Смесете тоника, джина и сока от лайм и поставете резени краставица в силиконови форми за близалки.

Замразете за цяла нощ и имате едни доста весели близалки! Приятно смучене

Тва е за лятото бе, мисир. :lol:

Чефо, няма ли да си купиш акции на Ферари? Пускат ги на борсата в Ню Йорк следващата седмица.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...