RaptoR Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 О, няма смисъл, на мен много повече ми се спи.... Пословичната тъпотия на Буш младши не е известна на целия свят, доказана и стократно ДОКУМЕНТИРАНА - той е велик учен, който трябва да бъде предложен за Нобелова награда.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
awen Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Аз пък съм ограничен, супер-изостанал , или недоразвит, хомо-сапиенс(човек съм , ма не съм разумен) който, по цял ден се чуди защо не е намерил смисъл в живота си или в живота си не е намерил смисъл да го оправдае по някакъв начин и аз като, повечето хАмериканци живея с мисълта за (Американската мечта) На човек му дай (материални неща) всичко което желае ,пусни го на най-суровото място за живот но заобиколен от райско кътче и му кажи да направи десет крачки в права линия и ще бъде по-добре ма не, той ще издълбае дупка и ще живее в нея но да повярва и да те послуша невъзможно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 И двамата бъркате, че Буш е тъп, тъп е и с дислексия, ама Боко Tиквата няма как да не е по тъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Те щото нали в България само умници и другото е малоумно, какво да го правиш. И нашите идиоти са в пъти повече на глава от населението, отколкото в Америка. Точно ебахти тъпото племе сме ама как да е , кучетата си лаят, кервана си върви... Същия процент са идиотите и тука и там. Статистиката е едно, общото впечатление гледайки youtube е друго. Като цяло май най-голямата разлика е, че там ще те напсуват с усмивка, докато тука намусено ще ти кажат "до'ар ден" и то ако са на кеф. А да и там имат няколко вида "цигани" докато тука си имаме само 1, но пък са оригиналдЪ. Ники, благодаря ти за акъла, дет ми го даде В момента пишем през новата ОС. Пий 1 бира за мое здраве ПС: За активацията - Tedy каза "с KMS от друга машина". Oткъде и как се взима KMS-a е друга тема. Като разбера ще ти кажа. На мен не ми е трябвало та не съм го научил. ------------------------------------ ПС: Виденеееее, какво стана бе майна - взеха че обясниха историите със затоплянето и май май паникьорите (тъй де - алармистите) както и предполагахме се оказа, че нищо не разбират от климата и нито има глобално затопляне нито глобално захлаждане ама важното е паника да се всява и едни пари да се усвояват по разни "зелени програми". Нъл тъй? Я гледай какво пишат тука: http://www.express.co.uk/news/science/610261/Global-warming-FAKE-Ice-caps-INCREASING-geologist-climate-change-el-nino-pacific пиша ти го с малко по-големи буквички че да не пропуснеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 пиша ти го с малко по-големи буквички че да не пропуснеш Чакай сега, ти не разбра ли, че Виден вече е официалния говорител на човечеството, ерго, той има последната дума по всичко свързано с глобалното whatever-the-hell-that-is-choose-your-favorite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Aбе знам че се е загрижил за планетата и това е похвално всъщност. Ама положението не е толкова зле, колкото някои хора го изкарват и той се паникьосва като ги слуша. А още по-малко пръст има човечеството в промените на климата.Отделно, че има едни цикли и всеки от тях завършва с mass extinction като поредния цикъл хлопа на вратите вече, а няколко супервулкана са на път да изригнат и да затрият по половин континент всеки и за това човечеството ама изобщо пък няма да има никакво участие... т.е. ако изобщо има ще е доста положително. Но все пак да му помогна да се образова лекинко на г-н Мисиря Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Вална малко дъждец и си еба майката... Спирам на светофара и кво да видя. Отсреща рейса си е спряп по средата на кръстовището и задръства цялото движение. След това минавам по една тясна уличка и някви хора не си знаят колко им е широка колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 claims top geologist И спирам да чета.... No comment. Къде ги намираш такива говна ми е интересно... Коментарите отдолу също са показателни... Със същия успех може да четеш страницта на маговете и "астролозите" във в-к Уикенд. Ей затова изобщо не си правя труда да отварям линковете, които пак повтарям, не знам кой говновоз ти сипва - всичко е глупости. Заглавие от същото място: Russian weather girl tells Putin conditions in Syria are PERFECT for bombing ISIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Ники, понеже и аз явно влизам в категорията на паникьорите - да ти отговоря, не споря с теб не защото съм се съгласил, а защото съм забелязал, че повече пишеш и по-малко четеш какво са ти написали;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Колкото Момчил някога ще признае,че САЩ са долни империалисти, създаващи умишлено военни конфликти, нагло представяйки ги като "борба за свобода и демокрация", толкова и Николай ще признае негативното, почти пагубно влияние на човека-паразит върху планетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Същия процент са идиотите и тука и там. Статистиката е едно, общото впечатление гледайки youtube е друго. Като цяло май най-голямата разлика е, че там ще те напсуват с усмивка, докато тука намусено ще ти кажат "до'ар ден" и то ако са на кеф. А да и там имат няколко вида "цигани" докато тука си имаме само 1, но пък са оригиналдЪ. Не мога да се съглася с теб относно глупостта на Американците. Проблема е, че са нагли и арогантни, защото така им е втълпено. Това ги прави още по-глупави някакси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Лошо, че и тук голяма част от хората започват да добиват техния манталитет - хем виновен, хем прост, но за сметка на това...нагъл и арогантен. Off/ ...тук е пълно с "професионалисти"...аз също съм със SSD... Ми прочети какво пише и ще разбереш. pagefile-а със сигурност ти е включен. Като виден професионалист, Виден в момента даже би трябвало да дефрагментира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Малко руски рап Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Като виден професионалист, Виден в момента даже би трябвало да дефрагментира. Мога ли да знам какво точно и§с%а в тоя момент? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Заспах в 9 Вечерта и сега съм буден в 4 сутринта. Да си го забия Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Пий едно питие и лягай пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 В 6 и 30 ставам за работа. Та се чудя дали да лягам :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Природата в Чернобил процъфтява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 В 6 и 30 ставам за работа. Та се чудя дали да лягам :-D Не естествено. Стани от компютъра. Направи си закуска. Вземи си един хладък душ. Попии тишината на утрото от веранда/тераса. Може да идеш да се разходиш 5-10 минутки из квартала като изгрее слънцето. Денят ти ще е много по-различен. Вярвай ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Природата в Чернобил процъфтява. Много правилно: "Не че радиацията е добра за природата, а просто ефектите от човешката дейност – в това число ловуването, земеделието и лесовъдството, са много по-лоши за нея“, коментира проф. Джим Смит от Университета в Портсмут, който ръководи изследването на зоната около Чернобил, цитирано от БГНЕС. "Фактът, че голям брой животни благоденстват на мястото на ядрена авария разкрива издръжливостта на дивата природа, когато е освободена от човешко присъствие", завършва Джим Бийзли от университета на Джорджия в САЩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Кръстника да прочете малко за дедото на последния Буш - Прескот, и да види кои негови фирми са помагали на хитлерсика германия...тогава когато "умния" възпитаник на йеил е бил още в любовния поглед на баща си.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Гледах, мисля че беше по NG, за ядрен апокалипсис...За около 20 месеца след това природата вече беше започнала мащабно възстановяване....животни, растения... П.П. Естествено човеци нямаше в уравнението.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Кръстника да прочете малко за дедото на последния Буш - Прескот, и да види кои негови фирми са помагали на хитлерсика германия...тогава когато "умния" възпитаник на йеил е бил още в любовния поглед на баща си.. Това пък да не говорим.... Интересно също така какви са и съжденията му относно наскорошните ни коментари на тема руски удари в Сирия... Пак не му излезнаха сметките нещо и стана каквото се очакваше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Гледах, мисля че беше по NG, за ядрен апокалипсис...За около 20 месеца след това природата вече беше започнала мащабно възстановяване....животни, растения... П.П. Естествено човеци нямаше в уравнението.... Човеците винаги прецакваме положението...просто трябва да ни махнат за стотина-двеста годинки и всичко ще се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Човеците винаги прецакваме положението...просто трябва да ни махнат за стотина-двеста годинки и всичко ще се оправи. Малко повече бих казал. Рано или късно този момент ще дойде. Добре че вече къмто 30 години се работи в посока промяна на поведението. Но пък реши ли Планетата или дойде ли нещо "отгоре" - няма къде да се покрием... А и Чък Норис и Брус Уилис много остаряха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.