Killerincho Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Един тъп въпрос. Какво прави редактора на новините? А на бас, че редактира новините в 20:00ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 А на бас, че редактира новините в 20:00ч. охо ти имаш връзка с WWW вече. Как намираш Англия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Чудя се кога ли ще спре тая серия от кофти дни.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Една система щом работи нормално - не я барай!!! Златно правило, ама защо така често го забравям, та после по 2 дена минават докато си наредя нещата..... И кво им е станало на тия даскалици, уж 12-клас сме, по едно рамо да дадат......... Няма такова нещо - чудя се аз с какъв (не)успех ще завърша. Да се смееш ли, да плачеш ли.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Днес се загледах в новините, говореха отново за София, сякаш в България има само един град, ставаше въпрос за това, че улиците не били проходими за линейки, пожарни и полиция. Говориха, говориха, аз лично си мислех, че сега е момента бат Бойко да се появи и като кмет да каже как ще бъде решен въпроса, обаче ми стана ясно, че той се появява само когато му изнася, тоя човек е такъв популист, че просто нямам думи. След някой друг месец и за премиер ще го изберат и както се казва в един виц "и тогава настана разврата". Жалкото е, че много малко хора го виждат по този начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Сън на първо място. Глад на второ и да става вече 8ч. че полудявам вече, искам да си ходя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Днес се загледах в новините, говореха отново за София, сякаш в България има само един град, ставаше въпрос за това, че улиците не били проходими за линейки, пожарни и полиция. Говориха, говориха, аз лично си мислех, че сега е момента бат Бойко да се появи и като кмет да каже как ще бъде решен въпроса, обаче ми стана ясно, че той се появява само когато му изнася, тоя човек е такъв популист, че просто нямам думи. След някой друг месец и за премиер ще го изберат и както се казва в един виц "и тогава настана разврата". Жалкото е, че много малко хора го виждат по този начин. къв бате бойко? той даде езерото ариана на концесия без конкурс...фирмата кандидат напирала и трябвало да се бърза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 ... че улиците не били проходими за линейки, пожарни и полиция....Ебаси... снощи сънувах, че на Цариградско виждам обърнала се линейка... и яко задръстване навсякъде. В страни от нея имаше носилка, на която лежеше човек и всички чакаха да долети хеликоптер.В тоя град скоро трябва да издадат закон, забраняващ спешните случаи - така или иначе в пиковите часове докато дойде помощ - ще си ритнал бакърчето П.П. След като легализираха рушветите, вече ще съм спокоен. Ако ме прегази някой пернишки голфър или някой BMW рейсър, на непозволено място - сигурно органите на КАТ ще вземат от трупа ми полагащата се глоба, за да не броди духа ми после в КАТ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Az pyk synuvah, 4e ako ne si mie6 o4ite hubavo, tova vodi do nedostig na var v organizma! Taq no6t be6e mega zle! Hi4 ne sym se naspal, samo nqkvi prostotii synuvah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Хамстер, гадино! Не мога да работя, не мога да ям, не мога да спя заради Zest Riddle-a ти! А и намерих още един тон такива като него и е ужасно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Sorrka pi4. Ama e mnogo qko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Edit: Минава ми през главата, че ми е Много ми е забавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Феранте, не знам това завидно спокойствие ли е или някакъв мазохизъм, тоя рахатлийски тон. Коя сграда? Офис, работна? Надявам се не е блока, в който живеете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Минава ми през главата, че имам лекции, на които трябва да отида, а не искам, както и че съм се превърнала в адски странен човек, с невероятно (нетипично и т.н.) за мен поведение... И всичко това без никаква видима причина... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 охо ти имаш връзка с WWW вече. Как намираш Англия? Super e England. Az sym dovolen Na toq tochno laptop nqma kirilica i zatva na pliokavica. Shte spodelq vpechatleniq tiq dni Imam veche kultova chasha na Liverpool. Kato q snimam shte q vidite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Q kakva kola si namerih http://lotec-gmbh.de/sirius.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Фаааани, фани тоя дъжд, Фанииии тоя дъъъъъжд, Ооо, фани тоя дъжд, фани тоя дъжд.... Ако някой се сети от какво е инспирирано това, има една салата от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Singing in the rain. Купувай си билет до Пловдив, аз за една салата до София не ходя Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 То като няма - няма Ама като почне да има, край няма и все когато не го чакаш щото вече си си намерил... Хората, опа - мъжете проглеждат с около година закъснение, че и повече...Ама това е - кой ял - ял... :ph34r: Хамстер, наслаждавай се на тишината щото после ще я търсиш...и ще бягаш към нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 То като няма - няма Ама като почне да има, край няма и все когато не го чакаш щото вече си си намерил... Хората, опа - мъжете проглеждат с около година закъснение, че и повече...Ама това е - кой ял - ял... :ph34r: Хамстер, наслаждавай се на тишината щото после ще я търсиш...и ще бягаш към нея... Bah toz dyjd. Za kva ti6ina govorim, 4e ne6o mu izgubih vryzkata ve4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 <пийп> и <пийп> дъжд, <пийп>... Ше му <пийп> майката и на ония <пийп> безмозъчен <пийп>... префуча с 200 покрай тротоара и ми напълни и ушите с вода... На такъв и майка му не бива да <пийп>, че току виж още <пийп> като него се народили... Ред.: Абе да се <пийп> и аз, <пийп>... що не ходя да си пия <пийп> бирата с народа ми си чеша <пийп> във форума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Щот си **** Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 5 дни до завършване на средното образование Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Добре, какъв гений трябва да си, за да родиш соловите пълнежи между редовете текст на Sultans of Swing! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Като за начало да се казваш Mark Knopfler или брат му! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.