Godfather Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Аз тъй или иначе я пробвах само 1 път - ми чешката ми хареса повече, ама виках да не се обаждам, че пак ще ме насметете, че от моята камбанария нещата били по-различни За трите седмици, през които бях в България, не опитах нито веднъж Загорка. На първо място като количество най-много съм изпил продукция на Йегера, след това наливна Старопрамен и най-накрая Старобърно (последното е единствения досег със Загорка или по-скоро собствениците от Хайнекен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 За трите седмици, през които бях в България, не опитах нито веднъж Загорка. На първо място като количество най-много съм изпил продукция на Йегера, след това наливна Старопрамен и най-накрая Старобърно (последното е единствения досег със Загорка или по-скоро собствениците от Хайнекен). Старобърното си е направо прекрасна бира. Между другото и Загорка Ретро е чудесна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Щом си имаш putty, не ти трябва UI !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
awen Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 за всички любители на бг Музиката.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Щом си имаш putty, не ти трябва UI !! Бухахахахахаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Кръстник, ти се хилиш, ама т'ва е от действителен разговор на един колега, бая се хилихме сутринта. Разправя, че назначили някаква мацка за админка, ама много проста. И го вика за пореден път да ѝ помага и се разразил следния диалог:- Добре де, ти нямаш ли Putty?!И оная го погледнала ококорена и възкликнала:- Ама що ми говориш така?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 П.П. Гадински, чешката бира брои ли се за истинска? Брои се до толкова, до колкото нещо, което не се разваля с месеци може да се нарече бира! Ако ти стана интересно какво точно ти казвам в момента (щот знам, че не го разбираш)..., матр'ял из нета, колкот си искаш има по въпроса Инак, да... Абсолютно си е въпрос на вкус! И колкото и да се кефя в момента на Пилснер Уркюуел, знам, че пия просто някакъв ерзац (макар и добре направен). Дразни ме откровено глупашкият опит за бъзик на някаква политикантска основа, което няма нищо общо със самата бира или нейните качества. Но това до някъде е обяснимо, предвид общата недостатъчност на сиво вещество в главите на масовата днешна паплач. И ме дразни не за друго, ами защото уж Ентелигентни хора се се хлъзват да се кефят на тези простащини, само защото е мега яко и ултра модерно да се плюе по едно време в което явлението безработица не беше познато, явлението на работещите за да работят, също. Време в което наркоманите бяха бели лястовици, мангалите не смееха да шукнат, камо ли партии да правят и да въртят всичко на малкия си пръст. Време в което с десетина левчета четиричленно семейство вечеряше в оборотно заведение. Време в което всеки можеше да си позволи да отиде и заведе близките си на почивка на цената на една месечна заплата. Време, което си имаше и своите минуси. Впрочем и време, което до голяма степен повлияло за формирането на същите тези кефещи се Ентелигентни. Както и време, благодарение на което сегашните мутромилиардери са това, което са и поради който факт им е крайно важно да набият абсолютен негативизъм в ганглиите в мозъчните кухини на масовата днешна паплач по отношение на същото това време.... И успяват, адмирации за което! А, да... И ако може... Нека лично се изброят тия, чийто бащи са били в Белене (ама като политзатворници, а не като обикновени кокошкари). Както и тия, по чиито близки са стреляли, докато са бягали зад граница. П.п. Разните синковци на които татетата са с топли връзки в разните тогавашни служби нека си трайкат по темата ( те ще се сетят кои са). Още едно П.п. Спирам до тука с хинтовете, щото, нали... Да не вземе да излезе, че нещо го защитавам онова време (Когато Загорка беше под тезгяха). Последно П.п. Мърша, която сере по миналото си и не умее да запазва хубавото от него и да го доразвива, никога няма да стане народ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Да направим фейсгрупа - "Да върнем Мавзолея!" ....бах как го бутнаха, че и не успяха от първия път...готова сграда и то каква. П.П. Ти от тия емотикони май си имаш колекция...грозна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 gado, on 06 Oct 2015 - 21:21, said:... Амин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Услужливо забравяш някои неща, като време в което всички имаха пари, ама нямаше за какво да ги похарчат, време в което можеше да те хвърлят в затвора или да те пукат от бой в районните, защото си си позволил да помислиш и кажеш нещо различно, време в което уж всички са равни, ама тези които не са близки с партията са доста по-равни от другите, време което като е дошло са събрали голямата част от имуществото на фамилията ти, защото как ще имаш няколко къщи и други имоти, като може да живеете в една, време в което доносниците са били на най-висша почит, време което създаде същите тези, които установиха мутробарока в който живеем, създадоха мутрите и унищожиха икономиката на държавата Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Последно П.п. Мърша, която сере по миналото си и не умее да запазва хубавото от него и да го доразвива, никога няма да стане народ Респект Галине за това изречение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 ...да се плюе по едно време в което... ...хора изчезват без съд и без присъда, да имаш мнение, различно от "правилното" е престъпление, за което можеш и да си отидеш. Време, в което ти промиват мозъка с партийна пропаганда, време, в което са изхарчили пенсионните фондове и са докарали държавата до фалит, време, в което да си умен и интелигентен е било едва ли не престъпление, време, в което идеала за човек е бил простия комбайнер. Да не говорим с какви средства и с какъв геноцид е постигнато това време. Не отричам, че си е имало хубави страни, но цената за това я плащаме и днес. Ред: А, да, споменах ли как са мълчали като п*тки относно катастрофата в Чернобил? Дааа.... хубаво време беше РеРед: Относно мършата - може би германците трбява да се гордеят с третия райх? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 ...хора изчезват без съд и без присъда, да имаш мнение, различно от "правилното" е престъпление, за което можеш и да си отидеш. Време, в което ти промиват мозъка с партийна пропаганда, време, в което са изхарчили пенсионните фондове и са докарали държавата до фалит, време, в което да си умен и интелигентен е било едва ли не престъпление, време, в което идеала за човек е бил простия комбайнер. Да не говорим с какви средства и с какъв геноцид е постигнато това време. Не отричам, че си е имало хубави страни, но цената за това я плащаме и днес. Не знам дали се усещаш кое точно време описваш И дали не сме в тия лайна от мноо време насам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 тъкмо започнах курсове по шведски и ми се отваря място в офиса в Норвегия... слочаеност? не, здрава работа... па вие продължавайте тука с тия високосъдържателни спорове и зяпайте в пъпа си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
awen Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 "защо".....това се питам. Хората не се радват на постиженията си а се радват на невежеството на други ,сякаш това за тях е вид успокоение че, не са те тези невежите.И си мисля и все по-често си го задавам този въпрос, защо все Българи говорят на такива теми.. По принцип това са теми за разговор на тийн в европа, възрастните - (говоря за над 28-30) тематиката на разговори е съвсем различна... Присъствал съм на разговори и в чужди форуми и не съм срещал такива, как да ги нарекаааа, от рода на (Аз съм по-умен и по велик но нали разбирате, съдбата ме праща да се мъча.. а Аз заслужавам да бъда избран от същата нея и да си живея живота, като на филмите.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Не знам дали се усещаш кое точно време описваш И дали не сме в тия лайна от мноо време насам Не, не се усеща. Ама той друго не е и видял, де. Важното е сега да сме по модата, пък не е важно какво е било, а какво е писано в интернет, че е било тъкмо започнах курсове по шведски и ми се отваря място в офиса в Норвегия... слочаеност? не, здрава работа... па вие продължавайте тука с тия високосъдържателни спорове и зяпайте в пъпа си... Good for you... Ако шъмъ разбереш на испански. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Никаква мода не следвам. Знам как съм живял в комунизма, знам как живея в момента. Знам, че сегашния си стандарт на живот, както и възможностите, които имам не бих ги имал тогава (без връзки). С нищо не превъзхождам като интелект или способности родителите си, а имам много повече, отколкото са имали те. Сигурно за това е виновна модата и каквото е писано в интернет. Ако ти, Гадине, си живял по-добре тогава, и си имал по-добър стандарт - това е лично твой проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Той още там живее... не го мисли него и тия като него. Природата си знае работата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Не изпитвам никаква носталгия нито по времето на комунизЪма, нито по казармата. Дори напротив! Нека оплюването да започне сега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 гад мръсна! продаде се за шепа канадски долари! боклик! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Абе то си зависи от големината на шепата, ама карай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Едно от нещата, за които най-много съжалявам е, че навремето, когато още бях млад и зелен си бях втълпил, че комунизЪма колкото и да е промил мозъците на тълпата, все пак има шанс тълпата да се вземе в ръце. Груба грешка и безсмислена загуба на цяло десетилетие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Мхм, и е било пълно със "западняци" които са искали да имигрират в комунистическите страни . Гадните комунисти обаче си пазели всички тези блага само за своите граждани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 тъкмо започнах курсове по шведски и ми се отваря място в офиса в Норвегия... слочаеност? не, здрава работа... па вие продължавайте тука с тия високосъдържателни спорове и зяпайте в пъпа си... Пропуснал си една правописна грешка пише се "слочаенос" В тая Норвегия се вадят пари, всичко устроено, ама голяма депресия... (така поне ми е казвал човек живял там) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.