djadomraz Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Нормален човек - опс - МЪЖ - няма как да НЕ иска да дойде... Кажи сега кой те спря Нали ти казах че имам зор и работя бе шапшал. Моите клиенти като имат зор съм 24/7 на разположение. Аз да не мислиш, че съм на трудов договор и стане ли 18:00 си взимам шапката и си гася телефона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Баси, имаме си скрит златен кенеф. Никой не го знае, влизаш и се раздаваш от "душа". Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Аз да не мислиш, че съм на трудов договор и стане ли 18:00 си взимам шапката и си гася телефона? Толкова си наясно и ти какво е трудов договор...в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Ама нали кой за каквото си мисли и той реши, че имам предвид гумите на неговата алфа. Не съм сигурен какво искаш да кажеш, но гумите за моята Алфа са 300лв бройката и съм почти сигурен, че са по-големи от тия на твоята кола. Тоя аргумент с гумите е просто нелеп. И 2 и 30 годишна кола да вземеш - пак ти трябват същите гуми. Ако нямаш пари за гуми, но си купил скъпа кола, правиш най-българското нещо в случая. Купуваш втора ръка или слагаш възможно най-малките джанти, като с второто си окуцяваш визията на колата значително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Засега ме търсите на 0882206885. Старият номер ще е неактивен около ден-два, след това можете да ме дирите и на двата. Добре бе! Аз 3 имам и тоя не е сред тях! Не съм сигурен какво искаш да кажеш, но гумите за моята Алфа са 300лв бройката и съм почти сигурен, че са по-големи от тия на твоята кола. На бас, че ще ти ги намеря за няма и 200 лв бройката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Възможно. Модела е стар. Сигурно бройките са някакви застояли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Да бе - и са Дебица и Баба Вида... Нищо - давай по 300, има и по 400, че и повече, споко. Все пак всеки ден си на пистата с 200+, трябва да внимаваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Хюндая го обух за 85лв бройката с отстъпка. За рендето не мога да намеря същия модел на Ласа, изкараха ме приблизително 90к километра, дейба.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Моите зимните с отстъпката бяха към 108-10 лв броя. Мишелин Алпин. За летните се чудя дали да взимам някви джанти 16" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Шарени приказки са излишни, всеки има тотално различни параметри. Аз говоря за съвсем друга бира. На баща ми Зафирата в София се опитваха да я обуят за 1000 лева, което си е престъпление. Спорихме с него, карахме се... Накрая му обух колата тука с последен модел Мишлен за под 600 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 На бас, че ще ти ги намеря за няма и 200 лв бройката? Ако ми намериш читави за 200 лева бройката за 18" джанти - ще те призная Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Ако ми намериш читави за 200 лева бройката за 18" джанти - ще те призная Дай точни размери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Бира,бирата не се вижда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Бира,бирата не се вижда Ти пък сега - да не искаш да си пусне сонда с камера в корема? Виден бира не оставя повече от 5 минути след забелязването й. Едит: Баси, всички избЕгаха...в момента във форума сме само аз, майкрософтската търсачка и Психозиса...даже гугъл ни е зарязал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Гугъл и той човек, и той трябва да почива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 А някои след работа отиват да влачат цемент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Да ти кажа, понякога и това си е почивка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Да ти кажа, понякога и това си е почивка... magdanoz4o,твърде "умни" мисли взе да се пускаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Дай точни размери. Идея си нямам какви са, знам, че са нископрофилни. Но така или иначе са зимни гуми, има живот в тях, та поне до края на тоя сезон няма да ми трябват други. Просто питах информативно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 На гумата пише размера, ако не знаеш де. Djadomraz, май намерих ония референдум дето NEO_DDT го беше споменал в другата тема. Сефте го виждам. Новини не бях гледал от месеци. http://www.dariknews.bg/11507913 Някой ще ми обясни ли каква би била причината да не гласувам с ДА на това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Знам, но не спя с гумите до себе си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Предположих, затова просто го написах. Ако случайно не си обърнал внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Доста интересен народ сме. Преди малко бяхме в мола и на излизане от паркинга, който вече е платен, се разиграва следната случка. Собственикът на Ауди А4 с номер за 1000лв. се разправяше с момчетата на бариерата за това как го били излъгали и заради 2 минути /вероятно визираше часовникът на системата/, трябвало да си плати левче. Няма да казвам каква опашка от коли стана, но в крайна сметка не му мина номера, всичките коли минахме назад, за да може "мистър точно време" да отиде до някоя от машините и да си плати левчето за паркинг. Излизам от мола, завивам наляво, после първата вдясно, посока Кауфланд и Лидл и там друг представител с подобен клас Фтомобил, но от друга немска марка, правеше невъобразими маневри, само и само да паркира отвън на място, където колата му очевидно нямаше да се събере, само и само да не влезе в паркинга. Резултатът от цялата работа беше, че си одра бронята, слезна от колата и започна да псува... За 1лв. човек на маймуна ще стане, явно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 .... Преди малко бяхме в мола и на излизане от паркинга, който вече е платен,..... Кой паркинг - подземния ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Сън, имам нужда от сън... Галакси, понякога се случва така, че физическия труд, се явява разтоварващ... Мдаа, те "баровците" за това са баровци...спестявали са от "закуски" и все на тарикати се правят...как да прецакат системата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.