Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Чуек... говорим за сериозна пара ... и ако го чукнат ... с тва шаси от алумин ... нали знаеш... ама ако го пази цените ше минат всякакви нормални граници до 5г 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аааааааа- това е МНОГО друга работа! :laughing:

като името ми не е на тайтъла какво да я броя. Най-бързата, в която съм бил си оставя Нисана. Звука, миризмата на бензин, всичко е лудница. Макан турбо s също не е от най - бавните

Провери гумите какви пари са, защото както и djadomraz ще потвърди, ГУМИТЕ са най-големият разход по колата и са нещо, което може да те откаже.

Ами не са малък. Особено както на мен ми се наложи в една и съща година да купувам и летни и зимни. При цена около 200 кинта за едната гума ме заболя леко.

Не съм казал че е най-големия, а че изобщо не е малък за някои автомобили. Ти що не пробваш да си вземеш някой джип и да си говорим колко нищожен разход са гумите, където едната е от 400 кинта нагоре и тези са евтините.

Примерно 4 броя от тези: http://diana-ltd.com/tire?7753

Каското обикновено е 5% - сметни си го сам колко ще ти легне за кола над 100 хилки.

Тези 2те неща си ги плащаш като отче наш и точно тука минаването тънко изобщо не е препоръчително

абе как са там цените на 200sx ? тука в БГ-то са около 2к евро ... чудя се едни работи :D 1.8 мурбо... 2.0 мурбо ...

Ако не бъркам са от 5 нагоре. Трябва да видя, но помня, че имаха грозни цени. А и сток май ги водят 240 сх, което е атмосферка или бъркам колата.

Ами не са малък. Особено както на мен ми се наложи в една и съща година да купувам и летни и зимни. При цена около 200 кинта за едната гума ме заболя леко.

Не съм казал че е най-големия, а че изобщо не е малък за някои автомобили. Ти що не пробваш да си вземеш някой джип и да си говорим колко нищожен разход са гумите, където едната е от 400 кинта нагоре и тези са евтините.

Примерно 4 броя от тези: http://diana-ltd.com/tire?7753

Каското обикновено е 5% - сметни си го сам колко ще ти легне за кола над 100 хилки.

Тези 2те неща си ги плащаш като отче наш и точно тука минаването тънко изобщо не е препоръчително

Ти видя ли им размера на тия гуми или по цена ги цъкна само? :D

Ако не бъркам са от 5 нагоре. Трябва да видя, но помня, че имаха грозни цени. А и сток май ги водят 240 сх, което е атмосферка или бъркам колата.

31511630001_large.jpg

или преди фейс

http://www.cars.bg/c889227

за такава скрап говорим

Същото. Тука продават модела без турбо. Което не значи, че няма суапове и тн. Но заводско го водят 240 сх в САЩ, 200сх в Европа и 180 сх в Япония.

Почти съм сигурен, че цените са адски грозни и внос на такова може да легне 20 бона. Но не искам да говоря на изуст.

Ти видя ли им размера на тия гуми или по цена ги цъкна само? :D

Търсех за infiniti fx но нямаше точния размер, и оставих само ширината. Пробвах и за Паджеро да намеря и пак нямаше нито една.

Ето ти гуми за Х5: http://diana-ltd.com/tire?708

Както казах за НЯКОИ коли, много наясно съм че за VW Polo примерно за 200лв взимам доста прилични 4 броя bridgestone. За моята тойота подобни гуми са между 650 и 800лв. За по-големите джипове подобни гуми са над 2 хилки.

Въпроси?

Получих покана да си купя OnePlus Two, която няма да използвам. Някой ако я иска, мога да му я предотстъпя. Важи 24 часа от сега.

Колко ще струва?RAM-а и вътрешната памет колко са?

Това че, едните са на 40 не значи, че са по-ниски. Щото например 245/40 са по-високи от 225/45. Втората цифра не е абсолютна стойност и много хора но го знаят.

Прав си, трябваше да дам пълната номерация. На Лансера са 215/45, което ще рече 96.75 мм профил, докато на Аудито са 235/40 или 94 мм. или с почти 3 милиметра са по-ниски.

Провери гумите какви пари са, защото както и djadomraz ще потвърди, ГУМИТЕ са най-големият разход по колата и са нещо, което може да те откаже.

/sarcasm

Почти няма разлика в цената на гумите, проверил съм ги. Общо-взето си попадат в един клас с ритейл цени на сериозните модели (Мишелин, Гудиър) около $200. В смисъл няма да плащам повече отколкото съм плащал досега. Не е проблема в гумите, а както вече го казах нещо не ми се хвърлят отново пари за кола, при положение, че старата си бачка безпроблемно и трябва да и сменям само маслото и гумите. 

Колко ще струва?RAM-а и вътрешната памет колко са?

64GB, 4GB RAM - 400EURO

25EUR са дървените гърбове, ако искаш такъв. И към това има 25EUR доставка.

850лв без дървен гръб излиза.

Бирата за Октоберфест-а в Йегерхоф ме кефи. Май съм единствения, който ѝ се кефеше от компанията, но на мен ми хареса. И литровата кана ми хареса много... мноооооого :) Ей така се пие бира!

Почти няма разлика в цената на гумите, проверил съм ги. Общо-взето си попадат в един клас с ритейл цени на сериозните модели (Мишелин, Гудиър) около $200. В смисъл няма да плащам повече отколкото съм плащал досега. Не е проблема в гумите, а както вече го казах нещо не ми се хвърлят отново пари за кола, при положение, че старата си бачка безпроблемно и трябва да и сменям само маслото и гумите.

Това е ясно. Той ме бъзика, че преди време казах, че за някои коли (имайки предвид по-скоро джипове) гумите не са малък разход и дори да го вземеш уникално изгодно после ще ти се види тежко да го поддържаш. Примерно аз мога леко да се напъна и да взема някое возило за до към 150 бона, само дето после никак не ми харесва всяка година да плащам по 7 бона каско и поне 2 пъти през първите 4 години да дам по 2-3000лв за гуми. Един колега си взе някакъв спортен ягуар (верно 15 годишен) - гумите му са над двойно на моите - оръсиха го близо 2 бона за гуми. При автомобил, който той взе за около 10 на старо. Ама нали кой за каквото си мисли и той реши, че имам предвид гумите на неговата алфа.

Смени компанията...  :laughing:

Тъста имаше рожден ден, а него просто няма как да не го почета - толкова ми е помагал. Да е жив и здрав - на 73 стана

Е поне сега знаеш вече къде да пиеш БИРА, и като ти звъня 15 пъти да дойдеш - сигурно има защо...

Ти ако си мислиш че онзи път не съм искал да дойда... 

Засега ме търсите на 0882206885. Старият номер ще е неактивен около ден-два, след това можете да ме дирите и на двата.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...