Aquila Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Е не, не може да затъна толкова... искам си щатите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 имам сериозни проблеми и трябва да ги реша рано или късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Всичко се свежда до един съдбовен ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 специален поздрав за Psychosis! Мерси, мерси Много готино имение си имаш - ей сега ще мина за тези доспехи, поне 200 к ще им взема при скампчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 И на всичкото отгоре не съм ги взел от нападения по ординатори! Всичко си е от легални куестове, в които ординаторите са ме нападали първи! Там... в летящия затвор, не знам дали си го минал. И после с лудия High Ordinator в expansion-а. То някакси е тъпо да трепеш ординатори, щото така си трепеш собствената армия... Те са House Indoril, ти си Nerevar Indoril reborn, майна, все едно си трепеш елитните воиски сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Ти май пак изчатка бе човек , аз си мислех , че аз съм зле , защото на "халф" по цяла нощ трепя чудовища и се мятам из онея гадни гробища без грам ориентация къде трябва да ходя . п.п. Малееее ... правописните грешки пак ме налазиха целия . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 И на всичкото отгоре не съм ги взел от нападения по ординатори! Всичко си е от легални куестове, в които ординаторите са ме нападали първи! Там... в летящия затвор, не знам дали си го минал. И после с лудия High Ordinator в expansion-а. То някакси е тъпо да трепеш ординатори, щото така си трепеш собствената армия... Те са House Indoril, ти си Nerevar Indoril reborn, майна, все едно си трепеш елитните воиски сам. Да те питам аз - що не пратят дванайска high ordinator-и в каналите на Old Mournhold, а вместо това търсят услугите на най-обикновен adventurer (със 100 long blade, 100 heavy armor, 100 block)? Аааааа? И защо като вляза в град и някой ме нападне, никой не си мръдва и пръстчето? Има един пич с пълна ebony екипировка - защо никой не ми помогна, ааааа? Не, че имах нужда от помощ, но въпросът е принципен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Vijte kvo nabarah http://oksana.se/ Oi kotio Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Кола+цигара в комбинация с четене на словестните излияния на хората във форума е много гот, при условие че няма какво да се прави рано през деня (поне за сега). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Има един пич с пълна ebony екипировка - защо никой не ми помогна, ааааа? Не, че имах нужда от помощ, но въпросът е принципен Защото не си станал още Nerevarine. А аз по принцип имах нужда от помощ и то много! Ония имаше Drain Fatigue мисля на меча, мамата ми се е*а, изпих всичкото колба и преди да го полея се омагьосах с всичко налично да се направя по-здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Какъв е шансът да си счупиш двете ръце и да си ожулиш носа, опитвайки се да прескочиш 15 сантиметрово ограждение? Едно е ясно - ако някой по незнайна причина ме затвори в бункер със стотици хиляди консерви, със сигурност ще умра от глад. Така и не се научих да отварям тея адски изобретения Хубави дни ви желая Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Na rabota sam, minava mi prez glavata, 4e imam o6te 204asa do kraqt na rabotniqt den. Koitonqma da mi minat nikak lesno. I drugoto koeto mi minava prez glavata e, dali da si pora4am kitaisko za obqd. Sori na vsi4ki za latineca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Специално за мой друг, Psychosis! По случай на триумфалното преоткриване на Норд-а ми! Morrowind Graphics Extender Без повече мъгла на 30 метра от носа ти, неограничена видимост, пълен разкош! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Добре изглежда, но едва ли ще се понрави на скромното ми топлапче Btw, The Bard's Tale е доста fun, пробвай я! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Ха, elabela пак е на линия след почивката Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 От 9.00 сутринта съм на работа и не дойде нито едно дете! Голяма прецаквация! Поне свърших малко работа за довечера, че и възрастни имам да тормозя! Нещо днес не ми е ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 От 9.00 сутринта съм на работа и не дойде нито едно дете! Голяма прецаквация! Поне свърших малко работа за довечера, че и възрастни имам да тормозя! Нещо днес не ми е ден. Kakvo raboti6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Днес на обед си поръчах котайско. Дотук всичко е супер. Намерих и и кирилизатор за служебният комп и затова съм доволен. Сега само се чудя от каде да си поръчам торта, че много ми се яде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Днес на обед си поръчах котайско. Дотук всичко е супер. Намерих и и кирилизатор за служебният комп и затова съм доволен.Сега само се чудя от каде да си поръчам торта, че много ми се яде. а браво сега и на мен ми се яде торта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Пидираси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Ще ставам редактор на новините в 20:00 :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Ще ставам редактор на новините в 20:00 :smile: Един тъп въпрос. Какво прави редактора на новините? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Обядвах Китаиско днес. А смятам да си поръчам за вечеря пица. Като все още мисля дали да е Калцоне или Пеперони, но която и да е с една кола ще ми се отрази просто страхотно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Потекоха ми лигите от твойте постове вече , не знам какво да ям после . Аз сега съм на вафлички и чаревични пръчици ... хахаха , иначе си хапнах ориз с кисело мляко . Сега ми се яде нещо като пица и на мен или риба на скарата , не съм много сигурен . п.п. Ако ще е нещо от тези , сигурно рибатата ще победи ама да има салата за гарнитура си е друго . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 купих си много яка ризка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.