Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Дразня се изобщо от същества в този форум и преди няколко години в опит да намеря нещо полезно всъщност изгубих време , време което е ценно повече дори и от създаването на звездата (слънце) и планените в слънчевата система.

и открих че хората които ,"смесват" материята в този форум им допада  - каквато и да е ситуация в реалноста случваща се на планетата Земя.

Да не бях се раждал да видя и разбера , че има такива същества, които желаят болката и страданието да владеят и въобще да бъдат... нека бъде каквото трябва вие не знаете какво правите за това.

На ти сега драйвери актуални....

Д

Ъ???

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Определно е ъпдейтнал драйверите. Макар, че преди 4 години се беше зарекъл вече да не пише...

Желая на всички , здраве , късмет , пари , много любов , красиви моменти , и много алкохол в кръвта.
В този форум сте се събрали Интелектуалци от виша форма , ПРОСТАК , като менe няма работа тук.
Аз ви прощавам и се изнасям , няма да видите i един коментар повече от "AWEN" , (дори незнаете какво е "AWEN")!

Рано или късно всяко живо същество губи своята форма и се преобразува в хумус , някой ден ще "ТЪПЧА" АЗ , неизбежно е !

П.с.
Това мнение трябва да бъде одобрено от модератор преди да се покаже. Това ограничение е отменено на
Надявам се някой от Администраторите да одобри този коментар.

Анегле, помощ! Опитват се да ми отнемат правото на мнение!  :laughing:

Спокойно! Дишай!

Първо запази самообладание. После се направи, че не си го видял и повтори мнението си отново.

Споко те мюслитата скоро ще ги излекуват от прогресивизма либералите в Европа (и нормалнит хора от либерализма), само дето ще пострадат доста невинни хора и от 2те страни междувременно.

Щатите ако Тръмп вземе че спечели изборите много набързо пък ще ги строи в 2 редици в близкия изток (малко след като строи в 2 редици мексиканците и черните в щатите)...

Изобщо близките няколко години се очертават изключително интересни. Аз само се чудя къде да ида за да не гледам интересното от първия ред.

Много е интересна ситуацията с Тръмп. Иска да отнема паспорти и да праща нелегалните по домовете им. В южните щати мисля, че ще има много гласове, на север обаче ме съмнява.

Австралия, ЮАР, Нова Зеландия :D

Швейцария и Чили по-скоро. В Австралия и Нова Зеландия фауната някак не ме кефи - това да живея сред паяци и змии, които могат да ме утрепят за минути.. леко такова неспокойно ще ми бъде. В ЮАР пък има много черни и естествено престъпостта (изнасилвания, грабежи, побои) е на доста прилично ниво. Аз на подобно място не желая да живея.

Те терористите не изникнаха вчера, но пък е добре да ги улесним възможно най-много, та да им е съвсем лесно да действат...

И сега руснаците като се намесиха та кого атакуваха? Опозицията естествено а не ИД...

Много е интересна ситуацията с Тръмп. Иска да отнема паспорти и да праща нелегалните по домовете им. В южните щати мисля, че ще има много гласове, на север обаче ме съмнява.

Единствено кръгъл идиот може да гласува за либерала Сандерс. А доказано всички либерали са такива..

ПС: Хахахаха това с отнемането на мнението изби рибата.

Току-що се върнах от дилършипа на Ауди след тест-драйв на новото 2016 A4 2.0 TFSI Quattro Progressiv Plus S-Line Competition Package. Уникален автомобил и размазващ кеф при управлението му! :bowdown:

Какъв си такъв бе, за природата не мислиш ли? Как може да не си вземеш един приус? Ти знаеш ли че като караш Приус на всеки 100км спасяваш по една бяла мечка? (за пингвините никой нищо не казва) :P :P :P

Бях готов да дам шанс на новата Тесла модел Х. Обаче след оповестяването на цените днес - $90k за базовия модел - WTF???!!! Натопорченото Ауди с уникални глезотии, лукс и комфорт е $50k канадски, което е повече от два пъти по-евтино от теслата. Съжалявам, ама Илон Мъск да има много здраве от мен, предпочитам за тия пари да взема две супер наточени аудита. Между другото колата, която карах беше с някакъв уникален цвят Suzuka Grey Metalic, което е много интересен бял металик с леко сив оттенък. Лайсни, джанти, огледала и други елементи бяха в черно и така съчетанието просто беше убиец.

Вероятно това са стартови цени за електромобила.Все пак са вложени маса пари за разработки и прочие.

Сигурно е така, но на този етап това малко ме вълнува. При тези цени да си ги купуват лудите еко-ентусиасти. Дори да имах милиони, пак не бих си взел Тесла на тези цени. Знам, че бъдещето е това, но предпочитам да изчакам по-добри времена. :)

Тесла ще карам когато и последната капка петрол отиде по дяволите. 100 бона за тролей няма да дам пък ако ще и на секунда да ги правя.

Стефчо, не забравяй, че тролеите и трамваите са бая по-скъпи и от най-натоканото ферари, ръчна изработка.

Aко ще Лима да е била ОТК ако ще самата тя да е вътре...все тая. Това не са коли за мен и никога няма да бъдат. Ако ще да се 100 пъти по-скъпи...ако ще да летят дори.

Ако имаше летящи коли, щях да си купя. И я накича с НУРС-ове, ПТУРС-ове, АО–та и всякакви такива благини.. Ма няма, деба, а Ми-28 и КА-50 са бая пари...Па и за граждани не се продават...

И ти си прав...Начи мое се измисли нещо... Ся ми вкара мухата и ще почвам да мисля схеми...

Не се препоръчва на хора с сърдечни проблеми! Предлагам да го изгледате до края щото нищо няма да разберете.
https://www.facebook.com/Samo.za.Istinski.Balgari/videos/393654967471655/
Вижте какво се случва!
Отворете си очите ,отпушете си ушите щото сте слепи, слепи за истината!

Бях готов да дам шанс на новата Тесла модел Х. Обаче след оповестяването на цените днес - $90k за базовия модел - WTF???!!! Натопорченото Ауди с уникални глезотии, лукс и комфорт е $50k канадски, което е повече от два пъти по-евтино от теслата. Съжалявам, ама Илон Мъск да има много здраве от мен, предпочитам за тия пари да взема две супер наточени аудита. Между другото колата, която карах беше с някакъв уникален цвят Suzuka Grey Metalic, което е много интересен бял металик с леко сив оттенък. Лайсни, джанти, огледала и други елементи бяха в черно и така съчетанието просто беше убиец.

Цената на базовата ТЕСЛА Х е $50000, тая цифра дето си я дал е за всички екстри + най-мощна батерия. И правиш сравнение между SUV и седан. 

Ми не знам къде ги четеш тия цени, но в това, което аз чета, пише, че първите коли, тези на конференцията, са били $130 000 и в последствие, може да има не-Signature версии, които ще са поне $80000 преди щатски и други такси.

@awen, разкажи ни за chemtrails?

Сарказмът след тия кадри е крайно неуместен. Ясно е, че се опитват да покажат как едва ли не, това ще се случи и в Европа ако се допуснат бежанците, но това на видеото според теб нормално ли е? Тоя фанатизъм свързан с незнайно коя религия!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...