Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Видяхте ли?Чухте ли?по новините на БТВ или други канали.МВР са категорични:Виновния за инцидента вчера на бул."Македония" бил човека с аудито,който УЖ отнел предимство.КАК?!?!?!Като на него просто му спряха колегиално и му дадоха възможност да потегли.А полицаят с безумните си нарушения се вряза след това в него.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

http://smashinglife.co.uk/3-bullshit-posts-about-refugees-you-need-to-stop-sharing/

http://www.vice.com/en_uk/read/kleinfeld-refugee-memes-debunking-846

Интернет и фейсбук са хубаво нещо, ама не са за всеки ... 

И понеже някой си ги е написал тези неща в някакви си неизвестни сайтчета, значи 100% е така няма как... Наистина интернет не е за всеки Dont-Believe-Everything-You-Read-on-Inte

Не можеш да вярваш на всичко и на сухи статистики, трябва и малко да мислиш и да забелязваш какво се случва около теб

Нали си спомняте унгарската журналистка, дето спъна един бежанец и след това я уволниха? Сега станало ясно, че оня бил членувал в терористична организация...ама нали не трябвало да се вярва на всичко написано та...няма да повярваме и тоя път. ;)

5e_vcatcv.jpg

http://smashinglife.co.uk/3-bullshit-posts-about-refugees-you-need-to-stop-sharing/http://www.vice.com/en_uk/read/kleinfeld-refugee-memes-debunking-846

Интернет и фейсбук са хубаво нещо, ама не са за всеки ... 

И понеже някой си ги е написал тези неща в някакви си неизвестни сайтчета, значи 100% е така няма как... Наистина интернет не е за всеки 

Не можеш да вярваш на всичко и на сухи статистики, трябва и малко да мислиш и да забелязваш какво се случва около теб

Офффф :) Ако беше прочел написаното щеше да забележиш, че се базира на статии на BBC например. Които не са съвсем случайни като медия. А мемето което си постнал е точно за теб и другите шерващи подобни картинки :)

И какво трябва да видя около мен? Разхождащи се терористи ли? :)))

Офффф :) Ако беше прочел написаното щеше да забележиш, че се базира на статии на BBC например. Които не са съвсем случайни като медия. А мемето което си постнал е точно за теб и другите шерващи подобни картинки :) И какво трябва да видя около мен? Разхождащи се терористи ли? :)))

Ти наистина ли се съмняваш в това??? Дори и в България заловиха "разхождащи се" терористи.

Офффф :) Ако беше прочел написаното щеше да забележиш, че се базира на статии на BBC например. Които не са съвсем случайни като медия. А мемето което си постнал е точно за теб и другите шерващи подобни картинки :) И какво трябва да видя около мен? Разхождащи се терористи ли? :)))

Ти наистина ли се съмняваш в това??? Дори и в България заловиха "разхождащи се" терористи.

Което значи, че всичките са терористи, нали ? :))

В България терористи не могат да влезнат иначе, само с бежанците.

А заловените терористи за които говориш не бяха ли ислямисти ама наши? В Пазарджик и т.н. ? :)

Прочетох го e и? Горната картинка, която постнах наистина е казана от Линкълн вярвай ми и то е базирано на статии на BBC, защото аз така казвам... Ясно е, че за теб пред монитора всичко се решава от сухи данни и статистики и докато не ти подпалят задника всичко е лъжа и измама. А знаеш ли че статистически, изхвърляме около половината от произведената храна, с която може да се реши глада в световен мащаб, или че ако не се дават трилиони за войски и оръжия, можеше да няма и мизестващи? На теория и статистика звучат добре нещата нали? За малко да станат обаче нещата...

Midex мн ясно че няма да повярваме все пак е от руска телевизия.Там има яко пропаганда ! 

Да бе, вярно...не се сетих. :)

@ARPAnet, без да те визирам лично, само ще споделя мисленето си, че единствено наивник може да вярва, че между половин милион свободно разхождащи се хора из Европа, няма нито един джихадист, щото те джихадистите са много тъпи и няма как да се сетят, че може да използват критично създалата се ситуация. :moon:

@ARPAnet, без да те визирам лично, само ще споделя мисленето си, че единствено наивник може да вярва, че между половин милион свободно разхождащи се хора из Европа, няма нито един джихадист, щото те джихадистите са много тъпи и няма как да се сетят, че може да използват критично създалата се ситуация. :moon:

Абсурд! Долен руски манипулатор! :lol: Признай си колко ти плати Путин да го напишеш това :lol:

Майтапа настрана, но очаквам след година-две максимум "странно" зачестяване на атентатите в различни градове на Европа...просто им трябва малко време да се организират.

P.S. А за руския манипулатор...почти позна - вече започнах да си опреснявам руския, без майтап. :)

Да ви сера и на новините, и на чудото. Някой отрази ли Боян Петров-Съни, че качи успешно Манаслу? А? 

Прочетох го e и? Горната картинка, която постнах наистина е казана от Линкълн вярвай ми и то е базирано на статии на BBC, защото аз така казвам... Ясно е, че за теб пред монитора всичко се решава от сухи данни и статистики и докато не ти подпалят задника всичко е лъжа и измама. А знаеш ли че статистически, изхвърляме около половината от произведената храна, с която може да се реши глада в световен мащаб, или че ако не се дават трилиони за войски и оръжия, можеше да няма и мизестващи? На теория и статистика звучат добре нещата нали? За малко да станат обаче нещата...

Като ми подпалят задника ще си кажа ;)

Иначе ако беше разгледал, наистина цитират разследване на BBC, барабар с линк към сайта им.

А сухите данни и статистики които визираш имат много повече смисъл от картинките които ТИ започна да постваш тук :)

Всичко друго си е глупаво плашене и всяване на паника.

Аз отивам да си сипя винце и да хапнем пък терористите ще почакат :))

Да ви сера и на новините, и на чудото. Някой отрази ли Боян Петров-Съни, че качи успешно Манаслу? А? 

Това не е темата за новини бре, Танасе! Тук само си правим лаф-моабет и чат пат се посбиваме малко. :starwars:

Аз отивам да си сипя винце и да хапнем пък терористите ще почакат :))

Аз пък съм на бира (няма да кажа каква, че оня с шапката ще ме бие). :lol:

Сигурно има, но сериозно ли някой вярва, че джихадистите чакаха да се започне кризата с бежанците, че да влезнат в Европа? Които бежанци си пристигат от няколко години по принцип, ние от към 2013-та строим стена с Турция ...

Общо взето като историята миналата година с Англия които цяла година обясняваха на българите и румънците, че парите не растели по дърветата там и накрая дори чакаха на 1ви Януари колко от нас ще се появят на летищата им ... Имаше си хора които очакваха тълпи от имигранти. Или обяснението, че щом оръжията са забранени то лошковците нямат достъп до тях ... Не е точно така.

А и за какво са ни техните джихадисти, като си имаме наши собствени, европейски? Че нали сами ходят и започват да се бият на страната на Ислямска държава. 

Има джихадисти, има терористи и т.н..., но това не е ново явление. Съответно се питам как можеше до вчера да си живеем с тази информация, а днес вече се правят опити за създаване на паника ?

И никой от пишещите за терористи не казва какво аджеба да правим с имигрантите, да ги отстрелваме като дивеч или какво ?

Сигурно има, но сериозно ли някой вярва, че джихадистите чакаха да се започне кризата с бежанците, че да влезнат в Европа? Които бежанци си пристигат от няколко години по принцип, ние от към 2013-та строим стена с Турция ...

Общо взето като историята миналата година с Англия които цяла година обясняваха на българите и румънците, че парите не растели по дърветата там и накрая дори чакаха на 1ви Януари колко от нас ще се появят на летищата им ... Имаше си хора които очакваха тълпи от имигранти. Или обяснението, че щом оръжията са забранени то лошковците нямат достъп до тях ... Не е точно така.

А и за какво са ни техните джихадисти, като си имаме наши собствени, европейски? Че нали сами ходят и започват да се бият на страната на Ислямска държава. 

Има джихадисти, има терористи и т.н..., но това не е ново явление. Съответно се питам как можеше до вчера да си живеем с тази информация, а днес вече се правят опити за създаване на паника ?

И никой от пишещите за терористи не казва какво аджеба да правим с имигрантите, да ги отстрелваме като дивеч или какво ?

Ами не да си ги пращаме в страни близки по вярвания и култура до тях. Или ти се чувстваш близък до тях? При войната в Югославия не помня там да са имали вълни от европейски емигранти?

Демокрацията в Европа върви в пълна сила. Кръстник, викаш, Путин бил еди къв си....ам???

Споко те мюслитата скоро ще ги излекуват от прогресивизма либералите в Европа (и нормалнит хора от либерализма), само дето ще пострадат доста невинни хора и от 2те страни междувременно.

Щатите ако Тръмп вземе че спечели изборите много набързо пък ще ги строи в 2 редици в близкия изток (малко след като строи в 2 редици мексиканците и черните в щатите)...

Изобщо близките няколко години се очертават изключително интересни. Аз само се чудя къде да ида за да не гледам интересното от първия ред.

Аз пък съм на бира (няма да кажа каква, че оня с шапката ще ме бие). :lol:

Че то си е твоя работа, но мога да предположа, че вероятно е с дренки и смокини... 

Ами не да си ги пращаме в страни близки по вярвания и култура до тях.

Терористите, които взривиха автобуса в Сарафово с кой бежански поток се промъкнаха? А, чакай, тия май не бяха терористи, щото Хизбула сега е от "нашите" хора, биещи се на страната на големия приятел Асад.

Между другото започналите руски бомбардировки, осъществени от цели 5 броя СУ-24, са били толкова "близо" до позициите на ИДИЛ, че на последните изобщо не се е налагало да си прекъсват заниманията с метани по пет пъти на ден на килимчетата.

Споко те мюслитата скоро ще ги излекуват от прогресивизма либералите в Европа (и нормалнит хора от либерализма), само дето ще пострадат доста невинни хора и от 2те страни междувременно.

Щатите ако Тръмп вземе че спечели изборите много набързо пък ще ги строи в 2 редици в близкия изток (малко след като строи в 2 редици мексиканците и черните в щатите)...

Изобщо близките няколко години се очертават изключително интересни. Аз само се чудя къде да ида за да не гледам интересното от първия ред.

Австралия, ЮАР, Нова Зеландия :D

Терористите, които взривиха автобуса в Сарафово с кой бежански поток се промъкнаха? А, чакай, тия май не бяха терористи, щото Хизбула сега е от "нашите" хора, биещи се на страната на големия приятел Асад.

Между другото започналите руски бомбардировки, осъществени от цели 5 броя СУ-24, са били толкова "близо" до позициите на ИДИЛ, че на последните изобщо не се е налагало да си прекъсват заниманията с метани по пет пъти на ден на килимчетата.

Те терористите не изникнаха вчера, но пък е добре да ги улесним възможно най-много, та да им е съвсем лесно да действат...

Дразня се изобщо от същества в този форум и преди няколко години в опит да намеря нещо полезно всъщност изгубих време , време което е ценно повече дори и от създаването на звездата (слънце) и планените в слънчевата система.
и открих че хората които ,"смесват" материята в този форум им допада  - каквато и да е ситуация в реалноста случваща се на планетата Земя.
Да не бях се раждал да видя и разбера , че има такива същества, които желаят болката и страданието да владеят и въобще да бъдат... нека бъде каквото трябва вие не знаете какво правите за това.
На ти сега драйвери актуални....
Д

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...