Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

За немалко неща съжалявам. Съжалявам, че профуках хиляди левове по Еврофутбол. Съжалявам, че не се възползвах максимално от престоя си в САЩ. Съжалявам, че спрях с фитнеса. Но всичко това бледнее пред последната ми грешка от преди малко. Проверих и прослушах какво е "Джорджано".... 

cic.jpg

За немалко неща съжалявам. Съжалявам, че профуках хиляди левове по Еврофутбол. Съжалявам, че не се възползвах максимално от престоя си в САЩ. Съжалявам, че спрях с фитнеса. Но всичко това бледнее пред последната ми грешка от преди малко. Проверих и прослушах какво е "Джорджано".... 

БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

post-12-1234436715.gif

====================================

Аз пък съм доволен дотук от днешния ден! НАЗДРАВЕ! 

Корган ми е влезнал под кожата :)

Казахстан....голяма страна...много нефт...много газ...много пари... :)

Btw, добри клубни парчета. :thumbsup:

....всичко това бледнее пред последната ми грешка от преди малко. Проверих и прослушах какво е "Джорджано"....

Абе в момента май тече някакъв ВИП брадър - разбрах, че Джордано бил в Къщата...защо по дяволите?!? Нали е ВИП а не Биг брадър? :wtf:

По думите на Джанис от Приятели - О!!! БОЖЕ!!! МОЙ!!!

От това ме побиха тръпки, започнах да скърцам със зъби и за малко да счупя чашата с кафето. HULK SMAAAAAAAASH! 

Туй девойче май се е напушило малко повече....

@Видене, да си ни жив и здрав и да не прекаляваш довечера! :beer:

Малката троли и то на много високо ниво :D. Гледал съм и друг клип с нея и се справя доста добре.

А днес аз ходих до 2 банки, за да преведа едни колосални 60 лева. В сосиете женерал ми отказаха, защото нямам сметка към тях, а после в сибанк ме одрусаха 6 лева за превод... Това камъни да пренасяха нямаше да ми вземат толкова пари. Обаче колкото и да мразя банките, те са необходимо зло.

Видене, жив и здрав първо, второ - милионер в евро и трето - остани си все така луд, че нормалните не са интересни :D НАЗДРАВЕ!

Някой да е срещал интересни оферти за работни станции (мобилни) с 2-3то поколение i5, i7 ... дебна нещо имам на ум ... около 700-800лв - може и без хардове и памети ... само да е нещо интересно (precision, W-series Lenovo, Elit(shit)book, T-series Lenovo) ... разгледах хардуерБГ и пеебалник(OLX) ... някакви латитюдчета само се подмятат ... нищо под fullHD дисплей не ме интересува принципно... просто дали сте мяркали (преди време изкачаха Precision 6xxx ама нещо секнаха)

Честит рожден ден на Раптора :))

С въздушни удари тези няма как да се победят, те нито имат някакви огромни военни бази или стратегически обекти, а са пръснати и между цивилното население, та ще трябва да изтребят сигурно и 70-80% от всичко живо там, че да ги победят. Там трябва мащабна сухопътна офанзива и да бъдат изринати. Та така и не отговори твоите любими миротворци, спасители на света, защо са толкова против сериозен удар там, когато очевидно има проблем? 

Естествено, че Русия има възможности да измете ИДИЛ, ама такава голяма кампания струва бая пари, каквито в момента Русия няма за харчене. Затова иска коалиция с други държави за да се сподели финансовата отговорност.

Явно страдаш обаче от живот в теоретичен свят! "Ще" "Ако" Кога бе пич? Кога е това "ще" когато ще ги интегрираме? Кога е това "ако" когато полицаите ще почнат да си вършат работата? До сега не са се оправили тези неща, ама сега като вкараме и бежанци изведнъж ще се оправи? Верно? Какво ми сравняваш Чехия, която има БВП на човек 3 пъти колкото България? Дай още малко за пример Финландия, Швеция, Сингапур, и те са горе долу на нашето дередже :Facepalm:

Ето ти едно прясно примерче за интеграцията! Това колко често викаш го има в Чехия?

0.о

И връзката м/у БВП и нормално функциониращи държавна администрация и т.н. е каква ? Ако БВП-то порастне, магически всички ще почнат да си вършат работата? И един мармот ... :)

Тъй като не можем да се справяме със случващото се около нас, молим света да забрави за съществуването ни :))

М/у другото, какво предлагаш да се прави с бежанците, да ги отстрелваме на границата ли ? Да ги държим гладни докато не си тръгнат? 

Сериозно ме напушва на смях като гледам как хората почват да си сравняват доходите с парите които получават бежанците, че и едва ли не да завиждат. Тук в Чехия ги правят същите сметки :))

На всички завиждащи им предлагам да вземат да се пишат бежанци и да пробват как се живее по лагери и т.н.. Може пък живота да им се стори по-приятен, знае ли човек :))

@host latitude-ите са хубави машинки, ако изкочи нещо готино не го игнорвай заради бранда.

Малката троли и то на много високо ниво

Това е ясно, но не пречи да дразни адски много. Джон Крайър е добър актьор, но всичките му герои ме карат да искам да стрелям по тюленчета. :)

@host latitude-ите са хубави машинки, ако изкочи нещо готино не го игнорвай заради бранда.

вече съм набелязал един латитюд ама е 15ка ... ще видим ако нищо не излезе може и тва да е

По-скоро упорито се мъчи да спечели Оскар....или Златна малинка...поне от 1.20 нататък. ;)

Като ви чета така започвам да си мисля, че това е някакъв вид Атанаска... 

Все пак не мога все още да се престраша да гледам такива неща...  :laughing:

вече съм набелязал един латитюд ама е 15ка ... ще видим ако нищо не излезе може и тва да е

Моят е 14-ка, но поне на мен си ми е удобен, вече втори такъв ползвам служебно. 

Струва си да погледнеш дали поддържа 3 дисплея, по-старите модели са само с по 2. От там нататък един докинг стейшън за удобство и да не си играеш всеки път с кабели и се превръща в перфектно work station-че, което е и мобилно когато трябва. 

Абе в момента май тече някакъв ВИП брадър - разбрах, че Джордано бил в Къщата...защо по дяволите?!? Нали е ВИП а не Биг брадър? :wtf:

Вече не е в къщата.

За този горкия бежанец ли да страдам 11201173_993869223984711_388084131935293или може би за този12075081_993869220651378_155479559973388

или пък за тези 12074739_993869250651375_73634490519066712049612_993869350651365_79605302249329212065724_993869297318037_489847128850772

Предлагам ти да ги вземеш у вас ти да ги интегрираш тези горки хорица! Малоумно е да си мислиш, че им завиждам, просто не искам да съм заобиколен от бурки и тем подобни влизащи с дрехите в басейна същества!

За този горкия бежанец ли да страдам ...

http://smashinglife.co.uk/3-bullshit-posts-about-refugees-you-need-to-stop-sharing/

http://www.vice.com/en_uk/read/kleinfeld-refugee-memes-debunking-846

Интернет и фейсбук са хубаво нещо, ама не са за всеки ... 

Новините гръмнаха. Имало вече първи въздушни атаки от Русия.

Много важно...то и преди тоя и оня правеше по някой въздушен удар и толкова. Докато няма мащабна сухопътна операция да ги изметат изцяло, няма да се оправят нещата.

Новините гръмнаха. Имало вече първи въздушни атаки от Русия.

Ти да видиш! Няма бе! Тва е пропаганда, питай Момчил! Той знае повече от някакви си новини... 

Много важно...то и преди тоя и оня правеше по някой въздушен удар и толкова. Докато няма мащабна сухопътна операция да ги изметат изцяло, няма да се оправят нещата.

Пламене, не бъди птеромисир, все трябва да се почне от някъде... И по земя ще влязат (те 100% вече са го направили на места).

=================================================

Благодаря на всички за хубавите пожелания, да ви се връща и на вас... НАЗДРАВЕ и скоро да направим един Йегер... Какво ще кажете за петък, да хванем феста?  

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...