ARPAnet Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 65 лева? А онези другите до 1100 ти ли ще ги плащаш? Ами да ти я доразвия - бюджета ни е супер спукан, както винаги и се обещават някакви смешни увеличения примерно на групите които изброих, които естествено няма да се случат поради новата тежест в държавния бюджет. Базирайки се на фактите, колко добре се справяме с интеграцията на изостанала част от обществото, познай колко добре ще интегрираме и новите хиляди множащи се. 385 лева директни разходи и 715 лева отгоре за блабла ... На всеки бежанец му назначават по един личен преводач ли ? Или всъщност някой си ги прибира в джоба тези пари, пък после се оплакваме от бежанците ? Или сметката е колкото да се вдигне шум ? 2 бежанци, 1430 лева ... за 300-400 лева ще им наемат апартамент в София, Още 100-200 лева за ток, вода ... Станаха 600 лева. И остават едни 800 лева за преводач който да ги придружава навсякъде. М/у другото в момента се одобряват едни финансови пакети които да помогнат на държавите приемащи бежанци, включително и наща. Ще ги върнем ли тях за да можем да продължим да се жалваме ? Смешните увеличения и смешните заплати са проблем от преди това. Та хайде да не обвиняваме за всичко бежанците. Това е типично руският стил, забравяме за всичко и започваме да обвиняваме новият си проблем. И пак - голяма част от тежи бежанци ще си вдигнат чукалата в момента в който си получат документите за да отидат в Западна Европа, та спокойно, няма да те изритат от столчето ти ) @gado както едните са се интегрирали, така и другите ще бъдат интегрирани. И колкото и да ги плюем, те там не са лежали под палмата чакайки да им падне банана. Имали са професии, образование, които могат да ползват и тук. Неприятно е да се харчат пари за тях, но на Гърция подарихме едни милиарди, но сега за Бежанци няма пари ? Сериозно ли обсъждаме това? ПС : Реално се получава, че около 35% от парите отиват за бежанците, а останалите 65% си ги прибираме ние Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Защо да се бием? Нали Путин вече обеща да смаже ИДИЛ и да отърве Европа? Те и на грузинците и на чеченците преди тях им беше смешно в началото.... Да не говорим, че на украинците и в момента им е смешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 385 лева директни разходи и 715 лева отгоре за блабла ... На всеки бежанец му назначават по един личен преводач ли ? Или всъщност някой си ги прибира в джоба тези пари, пък после се оплакваме от бежанците ? Или сметката е колкото да се вдигне шум ? 2 бежанци, 1430 лева ... за 300-400 лева ще им наемат апартамент в София, Още 100-200 лева за ток, вода ... Станаха 600 лева. И остават едни 800 лева за преводач който да ги придружава навсякъде. М/у другото в момента се одобряват едни финансови пакети които да помогнат на държавите приемащи бежанци, включително и наща. Ще ги върнем ли тях за да можем да продължим да се жалваме ? Смешните увеличения и смешните заплати са проблем от преди това. Та хайде да не обвиняваме за всичко бежанците. Това е типично руският стил, забравяме за всичко и започваме да обвиняваме новият си проблем. И пак - голяма част от тежи бежанци ще си вдигнат чукалата в момента в който си получат документите за да отидат в Западна Европа, та спокойно, няма да те изритат от столчето ти ) @gado както едните са се интегрирали, така и другите ще бъдат интегрирани. И колкото и да ги плюем, те там не са лежали под палмата чакайки да им падне банана. Имали са професии, образование, които могат да ползват и тук. Неприятно е да се харчат пари за тях, но на Гърция подарихме едни милиарди, но сега за Бежанци няма пари ? Сериозно ли обсъждаме това? ПС : Реално се получава, че около 35% от парите отиват за бежанците, а останалите 65% си ги прибираме ние Нищо не обсъждаме! Тези животни не могат да бъдат интегрирани, не го искат и няма да го допуснат! И ще успеят с присъствието си да повишат вирулентността на останалата паплач изповядваща т.н. Ислям (тоест - Мир... А до колко е Мир е един съвсем различен и отделен въпрос). Та това е увеличаване с пет и повече процента на паразитната им маса в Европа, човеко! Ако за теб това е малко, за мен е ужасяващо много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Те и на грузинците и на чеченците преди тях им беше смешно в началото.... Да не говорим, че на украинците и в момента им е смешно. Само не ми казвай, че и ти вЕрваш на лакардията как Путин ей сега ще стовари руската армия за нула време в Сирия и ще смаже ИДИЛ? Почти същото е като да нападаш по сушата съседни държави с войска струпана по границата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Те мен от моето столче няма как да ме изритат и да искат. Ти доколкото си спомням си вдигнал чукалата и не си в България в момента, та си забравил що е мангал и какво разбира той под интеграция! Както ти каза gado това е само увеличаване на паразитната маса от която се задъхва икономиката. Мен лично не ме ебе това защото парите ми нито идват нито зависят от България, но виждам по далече от носа си и ме е жал за големия процент от население което работи и пак живее на прага на мизерията! Кой точно сме интегрирали и как? Мангалите доста добре се интегрираха викаш? Още даже можем да поемем?! Колкото за парите кои ние си ги прибираме? Ти ли взимаш от тях? Защото аз не! В България е станало като подразбиране, че щом се харчат пари от държавата се краде, но това е друг въпрос, все е разход в бюджета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
awen Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 тия дето идват и ае виее Много как да се изразя че да ме разберете , много същества от абее от речника най-добре (Диво, обикн. хищно животно) не знам дали има разлика голяма ... - .-.- ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 някой да рестартира awen, че бъгяса. И ако може да му обнови драйверите за изразяване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Някой разбра ли нещо...транслейшън плийз? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Момчиле, там верно ли толкова ви промиват, че нищо не ви казват? Откъмто цял месец там се ДЕЙСТВА, като много ясно, че съществените неща няма да са по медиите, така щото всяка чалма да се информира! ЕТО разни НОВИНИ отпреди цяла седмица. Французите СЪЩО се включват (което ме изненадва, защото са п*€ки, но пък имат и те да връщат здраво). Та нека си говоря аз мисирщини, както каза Весо и други се смееха преди години... ==================================== Какво става, когато откъм сутринта човек запатка FAR CRY? Едно, че бирата му свършва бързо и рано и второ, че след като жена му му направи уникални кюфтенца по чирпански за вечеря се наплющява и .... заспива около 22.30.... Което води автоматически до ставане в 3 и запаткване на FAR CRY отново.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Мисир, земи пусни една тема за War for the Overworld, че аз вече давам на късо от телефони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Откъмто цял месец там се ДЕЙСТВА, като много ясно, че съществените неща няма да са по медиите, така щото всяка чалма да се информира! И с кво са ги подпукали бе Видене? И с двата самолета ли? И викаш никой не знае нищо, щото да не се сещат чалмите? Освобождават села и карат всички там да си мълчат? Абе този Far Cry 4 нещо не ти влияе добре, сигурен ли си, че не вадиш нещо от виртуалната действителност? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Мисир. Да си жив и здрав. И да те слуша харема. Че не е лесна и твойта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Мисир, земи пусни една тема за War for the Overworld, че аз вече давам на късо от телефони. Ще, ще... Мани, че аз блокирах на една мисия, оттам тръгна FAR CRY и няма спиране с него.... И с кво са ги подпукали бе Видене? И с двата самолета ли? И викаш никой не знае нищо, щото да не се сещат чалмите? Освобождават села и карат всички там да си мълчат? Абе този Far Cry 4 нещо не ти влияе добре, сигурен ли си, че не вадиш нещо от виртуалната действителност? Момчиле, драги, все забравям, че на тия теми няма смисъл да си говорим. Така добре са те промили ония, че просто не е истина... Мисир. Да си жив и здрав. И да те слуша харема. Че не е лесна и твойта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Така добре са те промили ония, че просто не е истина... Сигурно е така, от малък съм промит и имунизиран срещу малоумната при това очевадно противоречаща си пропаганда. Някакъв друг аргумент? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Няма други аргументи. Има твърди факти: 1. Каже ли се нещо положително, КАКВОТО и да е за Русия - веднага на нож насреща. 2. Каже ли се нещо против уродливите САЩ, КАКВОТО и да е - веднага на нож насреща. Доказано ВСЕКИ ПЪТ без изключение... И това ако не е добре сработила пропаганда.... Постнах ти новини, които показват, че руски военни оперират от август активно. За разлика от всякакви други (да се отбележи, че това се потвърждава от щаба на твоите!!!). Оттам нататък бройки и цифри няма кой да дава на простолюдието, освен ако разбира се не е малоумен. Ти пак си знаеш твоето си... Няма смисъл да говорим просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Добре де, ако правилно разбирам, 'ем Русия има възможности и желание да измете ИДИЛ, 'ем мръня, че никой не ще да ѝ помогне. Намирам известен парадокс в ситуацията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Да си жив и здрав Видене и всички около теб! Връщам се на коментарите за езиците, след това видео може да затворим форума и да приключваме. https://www.youtube.com/watch?v=VgAEQ4ZqtjY Ако желаете повече то този лош биологичен матрял, напишете в тубата England is Confusing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Постнах ти новини, които показват, че руски военни оперират от август активно. Това няма как да са новини, защото в тях няма НИКАКВИ конкретни факти. Оперирали били активно, хубаво, а какви са резултатите бе? Поне едно село дали са освободили от хватката на ИДИЛ? И с какво оперират? Армията на Асад уж въоръжена с тежка артилерия, танкове и какво ли не, загуби 70% от територията на Сирия, а тия спецназовци явно са бетер Чък Норис. Ама оперират тихо и нищо не се знае. ПП. Ти да нямаш рожден ден бе? Айде зарежи ги тия геополитики, че нещо не са ти много ясни, почвай бирата от сабахлен и да си жив и здрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Те мен от моето столче няма как да ме изритат и да искат. Ти доколкото си спомням си вдигнал чукалата и не си в България в момента, та си забравил що е мангал и какво разбира той под интеграция! Както ти каза gado това е само увеличаване на паразитната маса от която се задъхва икономиката. Мен лично не ме ебе това защото парите ми нито идват нито зависят от България, но виждам по далече от носа си и ме е жал за големия процент от население което работи и пак живее на прага на мизерията! Кой точно сме интегрирали и как? Мангалите доста добре се интегрираха викаш? Още даже можем да поемем?! Колкото за парите кои ние си ги прибираме? Ти ли взимаш от тях? Защото аз не! В България е станало като подразбиране, че щом се харчат пари от държавата се краде, но това е друг въпрос, все е разход в бюджета! Да, не съм в БГ, но не страдам и от деменция. Циганите ще си ги интегрираме много добре ако г-дата полицаи почнат да си вършат работата. А не да се появяват колкото да бъдат понабити от циганите ... На живеещите на прага на мизерията не са им виновни нито циганите нито бежанците, защо така удобно се игнорира факта, че те са си били на прага на мизерията и преди? Аз не получавам от тези пари, но все някой получава, което си е инвестиция от държавата в икономиката. Само по себе това не е лошо нещо. А факта, че се краде е също проблем който си имаме и би било добре да се реши, той не зависи от бежанците. Каква е логиката да подскачаме за бежанците и всичките проблеми които свързваме с тях да са стари и добре известни такива? Утре като свърши бежанската криза на кого ще преписваме същите тези проблеми ? При желание с бежанците също ще се справим. Примерче от Чехия - полит бежанци, децата им са израстнали в Чехия, ходили на училище тук и т.н... Щерката вече е на 19, прави глупости нон-стоп, по този повод Чехия и връчи Exit визата. Има 3 месеца да напусне държавата. Но за това се изисква нормално работеща държава. Няма други аргументи. Има твърди факти: Показах ти новини, които показват, че руски военни оперират от август активно. За разлика от всякакви други (да се отбележи, че това се потвърждава от щаба на твоите!!!). Оттам нататък бройки и цифри няма кой да дава на простолюдието, освен ако разбира се не е малоумен. Ти пак си знаеш твоето си... Няма смисъл да говорим просто. Чакаме с интерес кога руснаците ще започнат активно да действат, така де нали до онзи ден се обясняваха как за седмица могат да бъдат в Киев, едва ли някакви терористи ще им се опрат ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Ако желаете повече то този лош биологичен матрял.... По думите на Джанис от Приятели - О!!! БОЖЕ!!! МОЙ!!! От това ме побиха тръпки, започнах да скърцам със зъби и за малко да счупя чашата с кафето. HULK SMAAAAAAAASH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 И с кво са ги подпукали бе Видене? И с двата самолета ли? И викаш никой не знае нищо, щото да не се сещат чалмите? Освобождават села и карат всички там да си мълчат? Абе този Far Cry 4 нещо не ти влияе добре, сигурен ли си, че не вадиш нещо от виртуалната действителност? С въздушни удари тези няма как да се победят, те нито имат някакви огромни военни бази или стратегически обекти, а са пръснати и между цивилното население, та ще трябва да изтребят сигурно и 70-80% от всичко живо там, че да ги победят. Там трябва мащабна сухопътна офанзива и да бъдат изринати. Та така и не отговори твоите любими миротворци, спасители на света, защо са толкова против сериозен удар там, когато очевидно има проблем? Добре де, ако правилно разбирам, 'ем Русия има възможности и желание да измете ИДИЛ, 'ем мръня, че никой не ще да ѝ помогне. Намирам известен парадокс в ситуацията... Естествено, че Русия има възможности да измете ИДИЛ, ама такава голяма кампания струва бая пари, каквито в момента Русия няма за харчене. Затова иска коалиция с други държави за да се сподели финансовата отговорност. Да, не съм в БГ, но не страдам и от деменция. Циганите ще си ги интегрираме много добре ако г-дата полицаи почнат да си вършат работата. А не да се появяват колкото да бъдат понабити от циганите ... На живеещите на прага на мизерията не са им виновни нито циганите нито бежанците, защо така удобно се игнорира факта, че те са си били на прага на мизерията и преди? Аз не получавам от тези пари, но все някой получава, което си е инвестиция от държавата в икономиката. Само по себе това не е лошо нещо. А факта, че се краде е също проблем който си имаме и би било добре да се реши, той не зависи от бежанците. Каква е логиката да подскачаме за бежанците и всичките проблеми които свързваме с тях да са стари и добре известни такива? Утре като свърши бежанската криза на кого ще преписваме същите тези проблеми ? При желание с бежанците също ще се справим. Примерче от Чехия - полит бежанци, децата им са израстнали в Чехия, ходили на училище тук и т.н... Щерката вече е на 19, прави глупости нон-стоп, по този повод Чехия и връчи Exit визата. Има 3 месеца да напусне държавата. Но за това се изисква нормално работеща държава. Чакаме с интерес кога руснаците ще започнат активно да действат, така де нали до онзи ден се обясняваха как за седмица могат да бъдат в Киев, едва ли някакви терористи ще им се опрат ) Явно страдаш обаче от живот в теоретичен свят! "Ще" "Ако" Кога бе пич? Кога е това "ще" когато ще ги интегрираме? Кога е това "ако" когато полицаите ще почнат да си вършат работата? До сега не са се оправили тези неща, ама сега като вкараме и бежанци изведнъж ще се оправи? Верно? Какво ми сравняваш Чехия, която има БВП на човек 3 пъти колкото България? Дай още малко за пример Финландия, Швеция, Сингапур, и те са горе долу на нашето дередже Ето ти едно прясно примерче за интеграцията! Това колко често викаш го има в Чехия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Видене, Честит Рожден Ден! Бъди здрав и се грижи добре за сладурките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 .....след това видео може да затворим форума и да приключваме. Туй девойче май се е напушило малко повече.... @Видене, да си ни жив и здрав и да не прекаляваш довечера! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 По думите на Джанис от Приятели - О!!! БОЖЕ!!! МОЙ!!! От това ме побиха тръпки, започнах да скърцам със зъби и за малко да счупя чашата с кафето. HULK SMAAAAAAAASH! Аз това го видях някъде във ФБ, но не мога да събера смелост да го изгледам.... Мисля вече разбираш защо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Видене, жив и здрав! И здрави нерви ти желая!Че с тоя харем... представям си след едно десетилетие като завалят ухажорите колко деца ще лежиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.