RaptoR Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Чудя се вече каго и как да "поздравя" в ЕВН... Цял ден тока е пълна дискотека. Спира поне 5 пъти... Нарушава ми циркулацията в аквариумите и ме подлудяват вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Като чета ТАКИВА неща и полудявам, избиват ми чивиите просто и ми иде да излежа някого... Как може да сме такива безхаберни боклуци, не знам... СРАМ!!! Срам пред паметта на тоя велик човек, който ако гледа отнякъде сигурно на шиш се върти... ПОЗОР! ОИ парад на безхаберието на всички управляващи боклуци... Защото никога не са ни управлявали хора, които не са боклуци... За капак и братовчед ми ме дразни от Мюнхен.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Те тва е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 И сиктир вече вееее, драги зрители.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 СКАНДАЛНА! чак ме заболя главата като я изгледах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Малка ти е главата , затуй така Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Какво толкова скандално виждате в тая реклама? Можеби трябва да започнете да се занимавате с креатив и маркетинг, за да подобрите качеството на материала. Гледам имате идеи....или не? На кой му пука. Не са нужни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Те тва е! О,чакай,то това си има ОБЯСНЕНИЕ 1:38 минута ТУШ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Абе важното е идеи да има хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 . Гледам имате идеи....или не? На кой му пука. Не са нужни! Ми то и те разсъждават по твоя начин, та за тва се лее и такава помия от медиите.... А не... чакай! Сетих се! Помията е точно такава, понеже е насочена именно към помийо консуматорите не виждащи и не възприемащи, точно като тебе.... П.п. И въпрос към помийоконсуматорките не виждащи нищо нередно в подобни зловонни рекламки... А МА, Шундо..., че кой да има идея кво точно се случва с вагината ти вместо теб? И що вместо да си завираш в онази работа пенкилери, дет лекуват всичко (от напукани пети, та до кърчан) не вземеш да идеш при съответния специалист или не подобриш интимната си хигиена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Сарказъм беше това. Нещо не те разбрах. Ти продукти рекламирани в малоумни реклами не купуваш ли? Не ти ли е малко късно да те удря хипстърската вълна? Органични сапунчета за по 12лв и тоалетна хартия от рециклирана хартия ли използваш? Креативността липсва, защото няма търсене за нея. Защото хората в България не обръщат внимание на добър дизайн и приятна визия. Защото всичко е еднакво и така е по-лесно. Щото чичката с миризливите крака, сандалите и тениската на 3 дена е "креатив" и бачка дизайнер от 15 години, което го прави велик! А и работи за 700лв вече 9 години. Що да не? Рекламите в БГ и цялата рекламна схема е такава, защото хората, които обръщат внимание на външния си вид биват нападани, осмивани, сочени и наричани с различни, също лишени от всякаква креативност и идея, имена. Рекламите не са насочени към тези като мен, в това можеш да си сигурен. Те са насочени към тези като тебе, на които не им пука как изглеждат нещата около тях и не обръщат особено внимание на такива подробности като дизайн и елементарна визия. П.п. След тоя едит дето го направи, я кажи ти, щом подтикваш към обикаляне на специалисти, колко пъти си бил да си правиш профилактичен тест? Посещаването на подобни доктори е много срамно за много голяма част от населението и хората прибягват към самолечение по интернет и с лекарства препоръчани от приятели. Имаш претенции. Би трябвало да го знаеш. Точно към тая аудитория е насочено това лекарство и тази реклама. А тази аудитория е огромна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Начи... Първата ми мисъл кат го мернах тоя пост беше - Аааа...., тва нема го чета.... Ама пък ме загриза любопитството дали случайно не си инвентнал нов начин да се направиш на интересен, вместо да се правиш на уникално тъп. Уви, не бих казал, че ме разочарова, ама ама пак си използваш стария похват. И викаш, рекламите кат тая не са насочени към хомо..., така де метросексуалните, сиреч, тия дет се грижат за външния си вид посредством помадки и мазилца. Щот така или иначе са толкоз над нещата, че не забелязват нищо нередно в тях или как беше..., а, да - скандално. А са насочени към такивата кат мен (дет, нали, не им пука за нещата около тях), та да им късат нервите с елементарността и откровената си простащина... Егати! На това му викам чист геноцид срещу по-интелигентната част от обществото! П.п. А на колко и какви профилактики ходя... Да речем, че не е на магарето работата да ги знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Аз така и не мога да разбера срещу какво е цялото руптаене. Няма да е първата, няма да е и последната тъпа реклама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Аз така и не мога да разбера срещу какво е цялото руптаене. Няма да е първата, няма да е и последната тъпа реклама. Рупане или роптаене? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Рупане или роптаене? Не се занимавай с Ангел, защото е много времеемко... Почвай веднага новия Кийпър - страхотен е!!! Аз отебах и танкове и кораби покрай него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Неа смисАл... Човеко а глупаф, Обийте га да се не мъчи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Колкото и да съм глупав, за пореден път показвам, че не съм достатъчно глупав и некултурен, за да обиждам противната страна в някоя дискусия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Егати! На това му викам чист геноцид срещу по-интелигентната част от обществото! Ти па откри топлата вода. Тоя геноцид вече 20 години се провежда и разни кавалчета хал-хабер си нямат за какво иде реч. Простите хора лесно се управляват. Факт. Ти го знаеш това де, не го пиша точно заради тебе всъщност Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 "One of your creatures has relationship issues!" Е как да не паднеш от смях... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Ай стига бе с тея англииски фрази....не си ли Българин !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Ангеле, смени пиенето... Нещо не ти се отразява добре на главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Ангеле, смени пиенето... Нещо не ти се отразява добре на главата... Пиенето си е българско...в БГфорум пиша...ама нещо не разчитам твоите писания...?! Има инициатива за гонене на турчолята...дали някой тук има желание да се включи ? Предишната инициатива работи ,но има ли хора тук, желаещи за достъп до обществена информация за златните залежи и находища на България....има ли желаещи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Таман бях почнал да псувам, че ще я мъча през виното...И видях, че имат клиент за линукс.... Довечера ще я цъкна, ако не са ме заринали с работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Тва предаване е брутално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Ами аз не разбрах какво се случи реално в тоя клип.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.