djadomraz Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 Somehow.. I wanna skullfuck that slut.... Да ама е права. Аз съм дебел и знам, че трябва да направя нещо по въпроса и никога не бих се обидил ако ме нарекат дебел, защото това си е истината. А дори аз с моето шкембе съм далече от пластовете сланина на някои индивиди отвъд океана (и не само) От много политическа коректност я докараха дотука. Били се присмивали на дебелите и на гейовете и на нам си кой... ами да, освен това е правилно да го правят за да се стегнат. Това "приемане на различните" не винаги е толкова хубаво нещо, колкото звучи на думи. Онези се докараха дотам разни университети да публикуват списък от забранени думи, които били изразявали "микроагресия" и било добре да бъдат избягвани... нЕма такъв фейспалм баце... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 Ники, някак си спрямо тебе не ми иде тая идея.... Кой либертариаст изобщо ти подсказа, че ищахът ми е политически.... И ДА - такава е истината за 99% от прасетата! Пак ме разжалвайте, защото съм казал истината.... ЕДИТ: Мисир, за Наско влизам в огнен дънджън, без значение в кой ден. Ся, той че тъкмо му никне кожата над човката е ясно, но не е формулирал още ден. Спомена чевЯртЪк, като не е казано, че непременно работещите требе да се наливат. Туй е наша работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 Наливна бира и рок концерт - прекрасно, частно парти в механа с Васко кръпката и ракия -priceless....Наздраве и много поздрави от Подуене блус бенд... Добре, следващия четвъртък съм на линия..ако не, по-следващия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 Батьовата... Ден след ден Храстът казал на дървото.... https://www.youtube.com/watch?v=7pfv0eQQRyY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 Ее, ние си продължаваме де...на живо...Наздраве...една кухарка набарахме отнякъде и сега вече е мазало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 кОпон без чалга е като цици без зърна :-D:-D Аз ше ида да вида Коцето как пее. 30 доларес му е билета ше го еВа :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Еви го, аз получавам размазвачус...такива песни се пеят и пеем...купон...Наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 В тва W е бати димилника днеска, чак ме издразни и си тръгнах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Лека нощ, уважаеми зрители. Купона беше невероятен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Кой либертариаст изобщо ти подсказа, че ищахът ми е политически.... Нещо не те разбирам. Или ти мен. Всъщност аз верно те репликирах ама мисълта ми беше че е права и дотам. Останалото, което съм написал няма нищо общо с теб. В смисъл говорех си принципно и ей тъй си разсъждавах на глас за вселената и всичко останало и главно за западната цивилизация, на която вече й дойде времето да се превърне в империя, защото с тази демокрация не се издържа вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Държа да уточня - аз не съм дебел, аз трупам стратегически запаси. Съвсем сериозно. Сланината ме е спасявала 2 пъти от хипотермия и веднъж от тотално обезводняване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 ЕДИТ: Мисир, за Наско влизам в огнен дънджън, без значение в кой ден. Ся, той че тъкмо му никне кожата над човката е ясно, но не е формулирал още ден. Спомена чевЯртЪк, като не е казано, че непременно работещите требе да се наливат. Туй е наша работа... Не схващам смисъла да сядам в бирария, без да мога да пия, честно. Има и по-кофти мъчения ама в момента не се сещам за ни едно. Хергеле кога пък става дума за наливна бира. Направо мое са таковате в задниците, харабия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Килър, по принцип съм съгласен, ама нали идеята е все пак да се видим и да полафим. Не да се отцепим безпаметно. А ако пък ни стане навик, в смисъл по-редовно да го правим, мисля, че е нормално да пием по една -две и да фащаме пътя...пък и тогава, ще можем да си определим ден за по-сюриозните напиваници....Все пак трябва да се започне отнякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Бе съгласен съм с тебе ама само донякъде. Аз трябва да ида до село след работа, да се изкъпя ала-бала, да се преоблека и да дойда до Йегера. И да не мога една бира да пия щот съм с колата, някак си не ми се връзва Ся знам ще кажете , че една бира не е проблем, мое и да не ме хване дрегера ама не ми се рискува. Кола ми трябва хапсолютно всеки ден, та не поемам излишни рискове за една бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Не схващам смисъла да сядам в бирария, без да мога да пия, честно. Има и по-кофти мъчения ама в момента не се сещам за ни едно. Хергеле кога пък става дума за наливна бира. Направо мое са таковате в задниците, харабия. А, речи му го и ти! Щот тоя мисир по някога дава вид на толкова гламав, че не съм сигурен дали ще разбере дори и да му го нарисуваш. Колкото до колата, няма се плашиш! Има къде да те приютим за едно афтър парти с дивашко донапиване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 От една бира можеш ли да докараш промилите в опасна зона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 От една бира можеш ли да докараш промилите в опасна зона? Не и от наливната в Йегера, която няма и 3%. Хеле пък за пич като Весо съвсем, смятам и с три бири няма да хване опасната зона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Абе момци ми то тогава има някви промота за октобер фест. А иначе да ви таковам,ако ходите в четвъртък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 От една бира можеш ли да докараш промилите в опасна зона? От половин кутия бонбони с ром или пияна вишна 0,8 промила. Измерено 10мин. след изяждането. В такива случаи се иска кръвна проба, но всичко зависи от организъм, усвояване, храна, сън и т.н. Друг случай 2 бири , 4 ракии , 6 часа свирене ( музикант ) = 0 промила алкохол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 В тва W е бати димилника днеска, чак ме издразни и си тръгнах... НЕ МОЖЕШ да казваш на БЪЛГАРИНА дали да пуши или не. Освен това, тва W Garden е егати феномена, честно. W беше празно. Много малко хора ходеха. Преместиха го вън, буквално на същото място и дори не е на открито реално - пука се по шевовете. Музиката в W Garden е някаква шега. Гадна и всеки ден една и съща под час, на всичкото отгоре е пълно копие на това, което пускат във Vogue и Паша. Последните две са празни за сметка на W Garden. Всичко в W Garden е толкова евтино, че от мокрите чаши и др. се беше надигнало фолиото по масите на втория месец и е започнало да се бели. Вътре, ако не мирише на цигари, мирише на влага от басейна. Посетителите очевидно в 80% не се забавляват на музиката. Просто седят, не комуникират, не танцуват, нищо. Чоплят си телефоните предимно и това е. Та някой ако ми обясни как се случва това... Явно като сложиш Garden на края на нещо и то става вървежно за един сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 А, речи му го и ти! Щот тоя мисир по някога дава вид на толкова гламав, че не съм сигурен дали ще разбере дори и да му го нарисуваш. Колкото до колата, няма се плашиш! Има къде да те приютим за едно афтър парти с дивашко донапиване Не дава вид Гламав си е хайвана Иначе в последното изречение има много повече логика от всичко изписано до тука От една бира можеш ли да докараш промилите в опасна зона? Не искам да пробвам ако ме разбираш правилно. Не и от наливната в Йегера, която няма и 3%. Хеле пък за пич като Весо съвсем, смятам и с три бири няма да хване опасната зона. Пич като Весо мое да не го хване ама мое и да го хване. Както писах по-горе не ми се рискува за едната бира. Или пием или не пием Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 От една бира можеш ли да докараш промилите в опасна зона? Според зависи от много работи, но принципно не би следвало да минеш 0.5. А с йегерска бира, както каза Момчил - никви грижи. Двамта мисири - чоглавия и тежкия - освен да ви кажа нещо на тема кайсии, щот за друго не ставате явно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Дали ще те хване - зависи от килограмите, а също и от бирата. От Пиринско например най-много да те хване разстройство... ...преди месец с жената решихме да се пробваме на риск да изпием по едно 'Пиринско лимон' (просто друга подобна нямаше в магазина) - а тя...една мътна, неприятно кисела и седи почти като пресечена....след това решихме повече да не пробване бира, дето я рекламират с гайди. Явно нея могат да я пият само разни пернати или пък хора, снимали се с шапка и халба Пиринско на аватара си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Халбата там е пълна с наливен Туборг, птеромисир... И като си поръчал пикня - пикня ще пиеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 "птеромисир" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.