sandman Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 74 days to go! Az ve4e 2-ri pyt synuvam, 4e sym na koncerta! Daje sno6ti govorih s James! Ne znam za6to oba4e koncerta se systoe6e v aulata na UHT... Jivot i zdrave samo! Nqkoq pikla pyk kato mi kaje "znam kakvo iskam ot jivota" i na pravo polu4avam smu6teniq v peristaltikata na tynkite 4erva, 4estno! Kvo znai6 ma? V nai-dobriq slu4ai - da se hvane6 s nqkoi bogat typka4, 4e da ti kupi edna S-klasa i da ti skysa zadnika ot....! Sled tova kato ti se nasiti te hvyrlq na bokluka i te podlepva nov. Ob6to vzeto prostitutka, no s usluga - razsro4eno pla6tane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 То това по телевизия ефирна такава, не ефирна де, кабеларка или каквото такова... абе освен по нета, на нормален телевизор има ли го? Има го в Еврокомските пакети Името е готино, идва от Re:(ply) при кореспонденцията в Интернет. Не е нужно да имаш цял телевизор, за да гледаш - излъчва се в сайта на живо непрекъснато. Не се засягайте от програмната схема, все пак тъкмо започваме Като наберем скорост, ще забравите за други новини. И се надявам никога да не заприличаме на СКАТ, както щете го приемайте :smile: Иначе - задобряваме радикално на билярд! С изключение на случаите, в които аз не мога да вкарам топка, която виси на косъм в джоба. Или когато PSYCHOSIS ме отупа за нула време и с последния удар вкара едновременно черна+бяла топка Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Вземете проф. Юлиян Вучков при вас... иначе забравете някой да ви обърне внимание Преди малко минах през хола и гледам повторението на шоуто на слави... от тези поредицата предавания с талантите И някъв тип танцува като робот на доста позната за мен песен. Като прерових тука дискографията се оказа че е: Autechre - Eutow от албума Tri Repetae++ Казах си че... ИМА ГОСПОД - чух любимо парче от ефира на българска телевизия за първи път в живота си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Мрънкалник, все едно преди не са пускали нищо хубаво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 WTB a girlfriend. Ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 What you offer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 100g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 100g 100g... go do more raids boy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Trqbvat za konsumativi Kato se wipe-va samo qko potki. Btw mp3-kata mi puska samo Limp Bizkit - No sex i po4vam da sa drazna! I R CURSID! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Баси бъгавия firecocks , краш след краш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Отне ми точно 3 часа, за да намеря нова бърсалка (жена,консуматив и тн.. кой както им вика) ... Туй нящо, 17-18 годишните са хубаво нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Получих един и същи превод от две различни фирми А дано все така да бъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Отне ми точно 3 часа, за да намеря нова бърсалка (жена,консуматив и тн.. кой както им вика) ... Туй нящо, 17-18 годишните са хубаво нещо. Педофил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Много жега бе... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 защо винаги като легна да спя някой решава да ми се обади? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Чувствам се монументално тъп! Топло е, потно ми е, имам вълнена риза, която ще трябва да нося в ръка, посвърших малко работа днес в офиса, доволен съм като цяло, но ми е тъпичко; не вкиснато, просто се чувствам тъп... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Отне ми точно 3 часа, за да намеря нова бърсалка (жена,консуматив и тн.. кой както им вика) ... Туй нящо, 17-18 годишните са хубаво нещо. Utre druga pesen 6te pee6, osven ako ne si ot onezi gadnite, koito se vyzpolzvat ot detskata glupost i bqgat - kato men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Не те разбрах? Наистина.. Що да пея друга песен? Ша ма врънка за нещо? Или? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Най-интересното е, че в момента нищо не ми минава през главата.. И е страхотно!! От много време не бях изплясквал до степен пълно освобождаване от мисловна дейност.... айляяяяяяяяяяяяяяяяяяяккк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 OO Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Бухахахахаха!! Българските коментатори на хокей на лед са уникални малоумници! Ахахахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 ААапфффф... ся пък ме боли главата.... Кво стаа тия дни, то не бяха простотии, то не бяха нерви, дразнители.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 ААапфффф... ся пък ме боли главата.... Кво стаа тия дни, то не бяха простотии, то не бяха нерви, дразнители.. Нямаш си и представа колко много си приличат ежедневията ни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 FUCK YEAH! Намерих си без да искам save-а от Morrowind! Всичко си е на място, всичко! Картинката е специален поздрав за Psychosis! Леле, ще се отпоря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Не те разбрах? Наистина.. Що да пея друга песен? Ша ма врънка за нещо? Или?Имах предвид, че ти трябват точно 2 дена за да я научиш на изуст като начин на мислене и поведение и ще ти омръзне(или с у се пише). Рядкост са готини 18-годишни момиченца с интеуект! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.