Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз па шапка свалям на творческия гений на хората сътворили рекламите на Феери (с оня олигофреноподобен, тлъст лайновоз на Гомпром, дет еякулира от кеф, щот има капка от верото) и на кво-още-беше-там, дет ти пазело ръцете, ама са нахакали в нея възможно най-кривогледата, кривозъба и скумриоподобна, отвратително грозна спрънджа....

Тоя свят на де върви..., не знам....

П.п. А,да... И след като взеха да лансират и идеята, че жените не знаели кво, аджеба се случва с вагините им, докато кучето им дъвчи пантофите, па малките келеши дистройват къщата... Спрете земята, искам да сляза и да се самоизчезна безкрайно!

Не гледай телевизия бе, Гадине. Решението е просто :) Не е жизненоважно, не е разтоварващо, затъпяващо е някак си. Не е като да ти е опрян пищов на главата да сядаш пред телевизора :) От 10-тина години не гледам телевизия и май-май не съм умрял.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не гледай телевизия бе, Гадине. Решението е просто :) Не е жизненоважно, не е разтоварващо, затъпяващо е някак си. Не е като да ти е опрян пищов на главата да сядаш пред телевизора :) От 10-тина години не гледам телевизия и май-май не съм умрял.

Най-ценното изобретение на човечеството е дистанционното, а черешката на тортата при него е бутончето Mute. Щото главата си като я врътнеш на 90 градуса, веднага сменяш визията, ама ушите и да ги въртиш на 360 градуса...все тая.

... Че кой изобщо остана да му обръща Фнимание? Няма толкова селяндуристи вече налични ...

Има, има...

Въпреки проливния дъжд, въпреки фалстарта заради многото неуспели да влязат навреме хора и въпреки разочарованието на хиляди почитатели на Слави, които се надяваха да го гледат на живо по интернет срещу 5 лева, Трифонов и музикантите от "Ку-ку бенд" направиха уникално шоу, гарнирано с много светлинни и звукови ефекти. Те накараха 60 000 души, развяващи трибагреника, да пеят и да танцуват мокри до кости заедно с тях. На няколко пъти небето над стадиона бе осветено от заря и пиротехнически средства.

Уникално беше, никога не съм виждала стадион "Васил Левски" да се пука по шевовете, сподели пред "Всеки ден" минути след края на концерта млада дама, изживяла незабравимото събитие.

Далеч преди началния час на концерта - 20 часа, пространството около стадиона бе окупирано от хиляди, които очакваха да влязат. Запасени с дъждобрани те стоически изтърпяха първия проливен дъжд, изсипал се над София следобед. Просветването на небето около 17 часа им даде надежда, че чаканият вечерта порой може да се размине, но времето не бе на страната на Слави и сие.

Малко преди 20 часа в столицата отново започна да вали силно, а изведнъж се оказа, че още хиляди фенове не са успели да влязат навреме, тъй като вратите на стадиона хлопнаха в 20 часа, вместо в 20,30 часа, както бе предвидено. Това отложи старта на шоуто с час, докато всички, които имат билети успеят да влязат в спортния обект. В крайна сметка Националният стадион от десетилетия не е бил толкова пълен, както в петък вечер на концерта на Слави. Хора имаше както по трибуните, така и на тревата пред сцената, като всички през цялото време скандираха „Слави, Слави" и макар и прогизнали пяха с музикантите с цяло гърло.

'Ма не ве, майна. Представи си следното... Онва там си бръмка нещо-си, гушнал си с едната ръка най-разкошната жена, а с другата си боцкаш от невероятните баймангаловици, пийваш си винце (или тамквотодалГоспод), радваш се на живота, един вид, нали.... И изведнъж нещо такова пробива фоновия шум и ти се врязва между ушите и съответно поглеждаш за да видиш дали правилно си чул... А след това нищо не е в състояние да премахне чувството, че мозъкът ти, че самата ти същност са изцапани. Тия гадове рекламаджиите трябва до един да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството, публично онодени от тълпи потни манафи и наказани с мъмрене пред обществото!

Аз па шапка свалям на творческия гений на хората сътворили рекламите на Феери (с оня олигофреноподобен, тлъст лайновоз на Гомпром, дет еякулира от кеф, щот има капка от верото) и на кво-още-беше-там, дет ти пазело ръцете, ама са нахакали в нея възможно най-кривогледата, кривозъба и скумриоподобна, отвратително грозна спрънджа....

Тоя свят на де върви..., не знам....

П.п. А,да... И след като взеха да лансират и идеята, че жените не знаели кво, аджеба се случва с вагините им, докато кучето им дъвчи пантофите, па малките келеши дистройват къщата... Спрете земята, искам да сляза и да се самоизчезна безкрайно!

Аз съм изключително притеснен от твоята запознатост  в тая област!!!!  :blink:

Именно! Ракията ли свърши?!?!? 

==========================================

А след това нищо не е в състояние да премахне чувството, че мозъкът ти, че самата ти същност са изцапани. Тия гадове рекламаджиите трябва до един да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството, публично онодени от тълпи потни манафи и наказани с мъмрене пред обществото!

:bowdown:  :bowdown:  :bowdown:

============================================

Кехлибарена ракия.... Имам тука една ужким вакуумирана топло пушена скумрия... от 12.2014... Аксиния, ж'га почвам, па ако не пиша повече от 24 часа, викайте погребални агенти и закривайте ФорОма...  :laughing:

Понеже почти не гледам телевизия, не стоплям за какво иде реч, а го споменаваш за втори път.  Би ли постнал линкче да се информирам.

'Ма не ве, майна. Представи си следното... Онва там си бръмка нещо-си, гушнал си с едната ръка най-разкошната жена, а с другата си боцкаш от невероятните баймангаловици, пийваш си винце (или тамквотодалГоспод), радваш се на живота, един вид, нали.... И изведнъж нещо такова пробива фоновия шум и ти се врязва между ушите и съответно поглеждаш за да видиш дали правилно си чул... А след това нищо не е в състояние да премахне чувството, че мозъкът ти, че самата ти същност са изцапани. Тия гадове рекламаджиите трябва до един да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството, публично онодени от тълпи потни манафи и наказани с мъмрене пред обществото!

Разбирам тЪ прекрасно. На работа се налага да слушам радио чат-пат, та ми се ебава мамата на моменти направо. Изобщо медиите в днешно време в световен мащаб са тотална помия. Даже обиждам помията в момента като я сравнявам с медиите.

Даже обиждам помията в момента като я сравнявам с медиите.

Което си е истина - истина си е.....

Мисири чоглави - дайте един Йегер да направим!!! И без това жената постоянно ми дрънка на главата, поне да знам за кво... Още малко ако ме изнерви и ще я накарам да направи кебап...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Понеже почти не гледам телевизия, не стоплям за какво иде реч, а го споменаваш за втори път.  Би ли постнал линкче да се информирам.

Там е проблемът, че явно на никого не е направило впечатление вопиющото малоумие за да я качи в тубата или твърде бързо са я свалили от ефир тази реклама.

А и в края на краищата изобщо не си спомням за какъв препарат идеше реч, щот бях абсолютно потресен, а и жена ми не си спомня, щото пък тя яко се пенявеше, че ще ги съди :(

Да не е оная уродщина за вагиналните инфекции, която съсипа съзнанието ми... Близо 40 години никоя не можа да ми инфектира шнура, тия за 10 секунди ми инфектираха директно мозъчната тъкан завинаги....  :sad2:

Ако ше правите Йегер, чак се чудя дали да не скокна и аз...

Ша скокнеш, щот ща плесна  :grin:

Има остатък 20 лева от предната сбирка (помня и не забравям), така че първите бири ще са джет-бири. Двама имам да черпя - един чоглав мисир и един пишман мисир.... ВРЕМЕ Е !!!! 

ЕДИТ: Ако пък дойде и птеромисира ще е класика... Обещавам да звъня на Ники докато ми падне батерията... 

:wtf:

Един от възможно най-тъпите "спортове" в света в конкуренция с бейзбола... Съответно малоумна игра, която съм сигурен, че в Америка и предимно южните щати, ще има небивал успех! 

Междувременно малоумници ми прекратяват Дънджън 3 заради Хари Потър.... Кво да говорим бе, кво да говорим изобщо.....  :angry1

=========================

https://www.youtube.com/watch?v=CS8lQ-Zjxsg

Бахти - и на запис ме кара да изтръпвам... Ще ги почна отново на село, на KLAMATH 350... 

1024px-Pentium_II.jpg

Напишете Keeper, your dungeon floor is wet. You should install central heating... в гугъл и вижте какво излиза  :laughing:

=========================================================

Атанасе, ти си пълен идиот бе, брат. Играта не само не е спряна, ами е и готова и активна...Не те е срам да ме разплакваш така!!! Тамън къмто 30 евра е в Стийм и след още малко Поморийска Мускатова не се знае какво ще се случи... Безплатна е разбира се в Замунда. Сваляй, мисир!!!  :laughing:

Е па няма да е събота или неделя! В четвъртък ще е!  :laughing:

В четвъртък моеш ма фанеш за гроуъра, ъхъм  emoticon-0144-nod.gif

В четвъртък моеш ма фанеш за гроуъра, ъхъм  emoticon-0144-nod.gif

Бе аз не е като да не съм го хващал това подобие на шнур с миниатюрни размери, но пак изпадаме в абсурдна ситуация. Верно Наско идва просто от София, не Хаскьой, но същата глупост имахме и при идването на Момчил. Който пък 10-на часа е прелитал океана, но намери време да пиеме по бира. Та тия нам туда не надо... 

Бе аз не е като да не съм го хващал това подобие на шнур с миниатюрни размери, но пак изпадаме в абсурдна ситуация. Верно Наско идва просто от София, не Хаскьой, но същата глупост имахме и при идването на Момчил. Който пък 10-на часа е прелитал океана, но намери време да пиеме по бира. Та тия нам туда не надо... 

Нищо не си фащал, палавнико (освен шрункнатото си пикало)... Не, че не ти се щеше, ама ти порязах поплъзновенията, па и булката те изгледа лошо заради нечистите ти мераци.... Петък е работен ден (както и твърде често и събота и неделя за мен), така че, няма как да се случи в четвъртък ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...