Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Заради концерта беше затворен целия център. Вчера беше кошмар придвижването из София, по моя маршрут, на най-натоварените места, където обикновено се виси 5мин максимум, вчера съм висял по около 20. И това в 7 вечерта. Не ми се мисли в около 5-5:30 кво е било...

20130227-FLTMHYBAOCR-1361973289.jpg

И дойде Дришльо Кришнаров...СРАМ

Ако действително магистралният път е бил затрътен заради Чукундур гиби, значи сме ударили нестигнати дъна.....

Не виждам ирония аз. Човека си изразява позицията.

Ти четеш ли го въобще тоя форОм?!

Трудно ми е да повярвам, че не си уловил иронията в горното твърдение, затова ще допусна, че прилагаш контра-ирония.

А вие? Аз го чета и направо не мога да повярвам какво прочитам.

Освен Виден, който се опитва да ми обясни отново нещо без да знае къде се намира. Това го вярвам.

Заради концерта беше затворен целия център. Вчера беше кошмар придвижването из София, по моя маршрут, на най-натоварените места, където обикновено се виси 5мин максимум, вчера съм висял по около 20. И това в 7 вечерта. Не ми се мисли в около 5-5:30 кво е било...

Това ли е била причината за моето "приятно" изживяване вчера? :online2long:

Ти да видиш задръстване на какво се вика. Днес беше най-лошото ми пътуване до София от години насам... :sad1:  Още към Пазарджик настигам една спряла поне 5-километрова триредна колона от коли и камиони, а зад мен за нула време се наредиха поне още 5 километра коли и камиони. А колоната си седи...и седи...по някое време с около 5 км/ч  множеството плахо се опитва да тръгне, но след десетина метра "опит" пак спира...и пак още 10 мин. чакане. Така откара поне час, докато минем участъка, дълъг към километър, където беше стеснението заради ремонт. Таман се отпуши и аз, понеже вече закъснявах за една среща в София, реших да компенсирам малко и където няма коли да карам малко по-бързо....и...щрак - "чакайте честитка до дни", на оная камера след Пазарджик...само не видях когато изпиука радар детекторът, дали бях над 30 или под 30 км/ч...дано съм бил под 30, че по ставките с глобите... :notify:  Продължих си вече със 140 и след още 20-30 километра - пак тапа...и пак седяне. Ебаси, то в час пик в центъра на града придвижването е няколко пъти по-бързо от това на тези места на магистралата. Както и да е...наближих София и тогава да видиш задръстване какво представлява - тоя път заради светофара, който е известно време след полицейския пост...там докато мина на зелено се изредиха около 50 червени, че и дълги на всичкото отгоре. Накрая ме довърши една още по-голяма тапа преди Орлов мост - там червените, дето минаха сигурно са били двойно на ония предните - абе...километри коли, автобуси и камиони и никаква пропускливост! :notify:  Накрая ме довърши търсенето на свободно място за спиране (срещата ми беше в центъра) - толкова обиколки около Университета и паметника "Левски" направих, не е истина...че и всичко там еднопосочно...първо по "Шипка", после правиш единствения ляв завой към "Оборище"....и после пак и пак...а зонирането свършило и всеки излезнал на заведение и спрял колата на всяко възможно място. Накрая спрях колата на една супердалечна вътрешна уличка на километър от срещата ми и понеже вече станало тъмно, викам си "я да видя коя е тая уличка, че после няма да мога да си намеря колата" ; гледам - "Мърфи", е ми...какво да е друго освен да е Мърфи - и срещата си изпуснах, и гадно пътувах (забравих да кажа, че по едно време преди София заваля един потоп...чистачките на 2-ра степен не смогваха да чистят)....абе такова пътуване беше...нямам думи. :wtf:

П.П. И други "мърфизми" имаше, ама сега не ми се разправя... :moon:

А вие? Аз го чета и направо не мога да повярвам какво прочитам.

Освен Виден, който се опитва да ми обясни отново нещо без да знае къде се намира. Това го вярвам.

Работата става interstellar... Ангеле, представи си, че аз изобщо не съм писал.... 

Няма как да стане. Ти за пореден път се прояви. :)

Аз? 

Не мога....... Няма възможност за визуализиране на такъв фейспалм...  :moon:

Ангеле, скучен си ве, майна.... Другия път като решиш да се правиш на интересен, пробвай някой различен чалъм, щот дори и Виден ще спре да ти се връзва вече....

То няма никакво връзване, чудя се наистина защо ли му обръщам внимание, което си е ценна стока... 

Ти погледна ли си мейла?

Толкова напрегната седмица от бая време не съм имал. За последните 72 часа да имам 11 часа сън. Добре че приключи, че не знам. Видене, за какво си ме търсил :D

То няма никакво връзване, чудя се наистина защо ли му обръщам внимание, което си е ценна стока... 

Ти погледна ли си мейла?

Не, бе... Ич му се не връзваш :))

П.п. Даже ти и отговорих по ранина....

Толкова напрегната седмица от бая време не съм имал. За последните 72 часа да имам 11 часа сън. Добре че приключи, че не знам. Видене, за какво си ме търсил :D

Оправихме се с ЕРА, че там онуй татуираното кудупче бе на косъм да го уцеля в главата - МНОГО просто момче, но това се оказа публична тайна... 

Не, бе... Ич му се не връзваш :))

П.п. Даже ти и отговорих по ранина....

Добре си отговорил - отървавам се от тия машини - от Мотобойс са конфискувани за неплатени много хиляди пари. Горнооряховската е пълен боклук, но другите две като ги поразчистих, не са нашенски. Може би е добре да дойдеш да ги видиш - много табла има, които са ми неясни тотално. Опъна ли 5 бона от тия боклуци може и да стигна приблизителна фитка... 

Всъщност - не. Оказа се само слух затварянето на центъра заради концерта на Трифчо. Но народът явно е повярвал и всичко се е юрнало по обиколни пътища...Което все пак води до задръствания.

Всъщност - не. Оказа се само слух затварянето на центъра заради концерта на Трифчо. Но народът явно е повярвал и всичко се е юрнало по обиколни пътища...Което все пак води до задръствания.

Добре бре, р-к Раков, с какъв акъл може да си помислиш, че заради тоя тъп шебек може магистрала да се затапи? Че кой изобщо остана да му обръща Фнимание? Няма толкова селяндуристи вече налични ... 

Оправихме се с ЕРА, че там онуй татуираното кудупче бе на косъм да го уцеля в главата - МНОГО просто момче, но това се оказа публична тайна... 

Добре си отговорил - отървавам се от тия машини - от Мотобойс са конфискувани за неплатени много хиляди пари. Горнооряховската е пълен боклук, но другите две като ги поразчистих, не са нашенски. Може би е добре да дойдеш да ги видиш - много табла има, които са ми неясни тотално. Опъна ли 5 бона от тия боклуци може и да стигна приблизителна фитка... 

Пет бона няма как да им вземеш от скрап.

Четири са пазарени, просто подскокнах. Има и неща, които не си видял още. За ташак има и един бордов мотор ХОНДА, поне 100 коня, него мисля баш за ташак да запазя (естествено е изкормен и в трагична кондиция), може да го закарам на Любо.

Ангеле, скучен си ве, майна.... Другия път като решиш да се правиш на интересен, пробвай някой различен чалъм, щот дори и Виден ще спре да ти се връзва вече....

На мен ми стана скучно още след втория отговор, но реших да продължа, просто ей така.

На мен ми стана скучно още след втория отговор, но реших да продължа, просто ей така.

...да плуваш срещу течението в лайняната река... интересно решение... 

Аз па шапка свалям на творческия гений на хората сътворили рекламите на Феери (с оня олигофреноподобен, тлъст лайновоз на Гомпром, дет еякулира от кеф, щот има капка от верото) и на кво-още-беше-там, дет ти пазело ръцете, ама са нахакали в нея възможно най-кривогледата, кривозъба и скумриоподобна, отвратително грозна спрънджа....

Тоя свят на де върви..., не знам....

П.п. А,да... И след като взеха да лансират и идеята, че жените не знаели кво, аджеба се случва с вагините им, докато кучето им дъвчи пантофите, па малките келеши дистройват къщата... Спрете земята, искам да сляза и да се самоизчезна безкрайно!

...да плуваш срещу течението в лайняната река... интересно решение...

Е и? Какво лошо има в това? Исках малко предизвикателство - не го намерих. Пиша го частично успешен тоя опит и продължаваме напред.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...